Reacties voor: Video demonstreert iOS in the Car / CarPlay (update)

Een ontwikkelaar heeft een video gepubliceerd waarin iOS in the Car (CarPlay) wordt gedemonstreerd.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Is mooie dinge joh!
    Hopelijk komt het snel uit.

  2. ja maar in welke auto kun je dit dan gaan gebruiken ?

  3. @Giel: Ik denk dat dit ook gewoon in losse radio/nav systemen komt.

  4. Origineel geplaatst door Hans
    @Giel:Ik denk dat dit ook gewoon in losse radio/nav systemen komt.

    Dat soort info kun je zelfs op Wikipedia vinden 🙂

  5. Is leuk allemaal maar het zou een stuk handiger zijn mocht dit op huidige interfaces werken, want wil je nu van dit alles gebruik maken mag je eerst wel een nieuwe wagen kopen..
    En ik die dacht dat elk jaar een nieuwe iphone al van de pot gerukt was 😀
    Mijn wagen is een recent model en ik nam alle toeters en bellen qua opties voor mijn MultiMediaInterface er bij,nét omdat zéker zou zijn dat ‘k mijn iphone ten volste zou kunnen gebruiken.
    ik heb een aansluiting of kies voor bluetooth om mijn iphone te verbinden,maar album art bv…daar kon ik al mooi naar fluiten!
    En de auto kan ‘t in principe wél want als ik via een usb stick of SD muziek inlaad krijgen ze wel mooi hun albumhoesje mee.
    Het is altijd maar een ander dat zich moet voegen tov Apple,terwijl het mijnziens een stuk logischer is van een telefoon aan te passen aan een voertuig ipv omgekeerd.
    Ik ben ervan overtuigd dat de technologie welke gebruikt wordt in mijn wagen meer dan geschikt is om dit soort dingen tot stand te brengen,mahjah…daar verdient natuurlijk niemand wat aan!
    Apple,steek het waar de zon niet schijnt! Ze komen altijd af met het warm water uit te vinden maar Steve was de enige die dat dan nog verkocht kreeg ook…

  6. Kunnen app-ontwikelaars ook gebruik maken van iOs in the car? Het zou namelijk fijn zijn als bijvoorbeeld TomTom of Navigon ook zoudn kunnen werken op die manier. Zeker als je naar het buitenland gaat of als je databundel op is.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.