Reacties voor: Video: Is de iPhone 6s bestand tegen een nieuwe #bendgate?

In een video wordt de buigbaarheid van de iPhone 6s vergeleken met die van de iPhone 6. Wat blijkt: de iPhone 6s trekt een heel stuk minder snel krom.
Lars Paymans -

Reacties: 15 reacties

  1. Nou laat maar komen die 6S. Het geld staat al op zij.

  2. Het zou raar zijn als het omgekeerde het geval was.

  3. Met wat geluk hier ook haha, tgeld ligt klaar. Laat die nieuwe iPhone maar komen.

  4. Interessante video. Wat mij nog het meest verwonderd: hij zegt dat hij de achterplaat van de iPhone 6S kreeg van Sonny Dickson. Sonny zegt hier op zijn eigen website helemaal niets over. Beetje vreemd. Je zou verwachten dat hij wel melding zou maken van zo’n vondst. Op zijn minst twijfelachtig dus wat deze man allemaal beweert.

  5. iPhone bendgate… Dus alle andere merken buigen niet? Voor mij is het Apple pesterij.
    Net als met de A klasse van Mercedes. De enige auto die omviel bij een uitwijkmanouvre.

  6. Hmmmm dat is wel een hele oude video

  7. Met 6 plus nergens last van……

  8. Origineel geplaatst door just
    Hmmmm dat is wel een hele oude video

    Heb je wel gekeken?????

  9. Dit is gewoon een slimme truc om geld te verdienen op Youtube. Dat ‘t hier gepost wordt is namelijk precies wat hij wil. Laat ‘t maar viral gaan en cashen maar… 😀

  10. Ik blijf vinden dat ‘bendgate’ echt een mediahype is. Want waarom zie ik vrijwel nooit iets over problemen bij Samsung-telefoons op sites als NU.nl enzo? Terwijl die toestellen het al na een dag begeven (bij wijze van natuurlijk, maar mijn punt is duidelijk). Mensen zien gewoon graag dat Apple faalt, terwijl dat niet zo is.

    Uiteindelijk is het meestal ook de schuld van de eigenaar. Want sommigen die stoppen hun telefoon hun kontzak. Prima als je dat doet, maar ga dan niet naderhand zitten klagen dat je telefoon gebogen is…

    Anyway, het neemt allemaal niet weg dat ik blij ben dat Apple voor 7000-serie aluminium kiest (mocht het ook echt zo zijn). Integendeel, het zal de levensduur van de iPhone 6s alleen maar verhogen. 🙂

  11. Kan ik nu mijn iphone6 omruilen voor een iphone 6 s

  12. Origineel geplaatst door Tom
    …Uiteindelijk is het meestal ook de schuld van de eigenaar. Want sommigen die stoppen hun telefoon hun kontzak. Prima als je dat doet, maar ga dan niet naderhand zitten klagen dat je telefoon gebogen is…

    Inderdaad geen goed idee, gaan zitten te klagen met een telefoon in je kontzak 😂😂😂

  13. @iCulture

    Belachelijk dat jullie meedoen met die hoaxen. Hoe oud zijn jullie? kleuters.

    De volgende hoax komt toch wel, wat er ook gebeurt, ze verzinnen wel wat.

    Hoaxers gonna hoax.

    Maar dat jullie meegaan in die bullshit, te kinderachtig voor woorden.

  14. Er bestaat helemaal geen bendgate. Alles gaat kapot als je het maar zwaar genoeg belast of het nou Apple, Samsung, BlackBerry, LG of HTC is. Ze gaan allemaal stuk.
    Als je een groot gewicht op je auto legt deukt ie ook in.
    Het is een nutteloze exercitie. Je kunt hoogstens vergelijkend onderzoek doen, dan moet je ze allemaal naast elkaar testen, en dat zie je dat het best wel meevalt.

    Net zo goed als dat bespottelijke “Will it blend”. Natuurlijk doet het dat Moron, intussen verniel je wel opzettelijk een stukje fraaie technologie. Hoewel er misschien een fractie humor in zit, is het niet voldoende om om te lachen.

  15. Bendgate is zeker wel een feit, niet alleen een hype/hoax. Ik heb ondertussen al een aantal iPhones gezien, waaronder mijn vorige iPhone 6+. Leg ‘m op een vlakke ondergrond, op z’n scherm. Beweeg de hoeken. Beweegt ie? Dan is ie gebogen.

    Het grappige is, hij is een maand gebogen geweest, maar een maand later probeerde ik ’t opnieuw en bewoog ie niet meer. Zelfde ondergrond. En ik leg ‘m meestal, als ik zit op m’n bureau/tafel. Maar in de auto/OV is dat een ander verhaal.

    Bottomline: Alles kan buigen en dat geldt ook voor de iPhone. Wil je ‘m kapot krijgen, dan moet je echt wel kracht zetten en dat gebeurt echt niet in je broekzak. Maar een gebogen iPhone van 1 graden, dat is gewoon haalbaar.

    Desondanks ben ik niet bang voor Bendgate, maar neemt niet weg dat 7000 series alleen maar welkom is.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.