Reacties voor: Bekijk het Apple-event in 3 minuten in deze video van iCulture

Bekijk onze samenvatting van het Apple-event van 9 september! In slechts 3 minuten zie je alle hoogtepunten uit de presentatie van de nieuwe iPhones, iPads, Apple TV en meer.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Wow, wat hebben jullie er weer een werk van gemaakt, gisteravond en zelfs nu nog, om ons helemaal bij te ‘praten’. Alle lof!

  2. Wat is nieuw aan watch OS2? Wie is die horlogemaker waarmee ze samen hebben gewerkt? Wat zijn de functies van de stylus? Ook is er geen definitie van force touch gegeven, alleen gezegd dat het er op zat. Jullie weten er zoveel van af dat er af en toe een stap overgeslagen wordt.;-)

  3. @Ferryman: inderdaad zeg! Thanks

  4. Thnx, en de iPad pro, ATV en iPhone 6s gaan hier komen. MacBook air vervangen voor iPad pro.

  5. Kijk deze zo effe kijken hier heb je veel meer aan dan dat hele event, niet de hele tijd wachten tot ze iets laten zien maar mooi samen gevat

  6. Prima samenvatting!

  7. Wat mooi gedaan zeg, leuk om de hoogtepunten zo nog even terug te zien 😄👍🏻

  8. Supr samenvatting!

  9. Hulde aan het iCulture team dat zo snel alle nieuwe aankondigingen verwerkt heeft. Nou kon je de artikelen bijna vooraf schrijven want ik heb geen enkele echte verrassing gezien (op live foto’s na).

  10. @iWouter: force touch laat extra functies naar voren komen als je harder drukt.

  11. Heeeeeeel erg bedankt. Mijn WIFI lag er gister uit en ik heb het event niet kunnen zien. Natuurlijk alles via jullie gevolgd. Maar heel fijn om even de samenvatting te kunnen zien

  12. Thanks voor de samenvatting!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.