Reacties voor: Video afspelen levert problemen op via Vodafone 3G

Afspelen van streaming video werkt tijdelijk niet meer via het Vodafone 3G-netwerk. Apps zoals Pathé en Praxis kunnen geen streaming video afspelen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 26 reacties

  1. Ik heb geen last van Vodafone, ook niet met het afspelen van video’s. Gebruik een iPhone 4 met iOS 4.3.

  2. Hoewel de kwaliteit laag is, hier geen problemen met de Pathé app via 3G.

  3. Heb ook geen last van vodafone 🙂 zit er dan ook niet bij gelukkig maar als ik dit weer lees en dat gezeur met die simkaarten!
    Overigens nog nooit problemen gehad met t-mobile

  4. Hmmm, ik twijfelde nog om over te stappen bij de iPhone 5 van TMob naar Vodafone, maar al deze problemen maken me toch weer aan het twijfelen.

  5. Voordat mensen massaal overstappen misschien eerst even kijken of er een causaal verband bestaat zou ik zeggen.

  6. Ik heb tmobile. En laatste tijd werken sommige youtubefilmpjes niet en soms wel maar dan zonder geluid.

  7. Dat klinkt toch wel heel erg als dat Vodafone video’s naar een lagere bitrate/resolutie transcodeert.
    Ideetje voor iPhone club om Vodafone, T-Mobile en KPN eens te vergelijken bij het bekijken van YouTube, Uitzending Gemist en de twee genoemde Apps?
    Ik heb laatst T-Mobile en KPN naast elkaar gehouden en zag dat YouTube en Uitzending Gemist filmpjes bij KPN veel scherper doorkwamen.

  8. Origineel geplaatst door onno ter WisschaIdeetje voor iPhone club om Vodafone, T-Mobile en KPN eens te vergelijken bij het bekijken van YouTube, Uitzending Gemist en de twee genoemde Apps?

    Roep maar software en methodiek, dan zul je best mensen horen die mee willen doen…

  9. @onno ter Wisscha: Hoeft niet persé met conversie door provider te maken te hebben. Ik weet niet hoe YouTube en Uitzendinggemist ‘t doen, maar veel apps en services maken gebruik van een speciaal soort formaat waarbij je video opgesplitst wordt in kleine stukjes, en dat bij het eind van ieder klein stukje je connectie-snelheid wordt bepaald, en aan de hand daarvan de meest geschikte kwaliteit doorstuurt.

    Als t-mobile dus minder ontvangst had, heb je daar dus waarschijnlijk inderdaad mindere kwaliteit, maar wél net zo vloeiend, zonder bufferings-problemen.

  10. @Axel:

    Same maar ik heb Hi.. raar..

  11. Niet alleen genoemde apps ook EredivisieLive app hapert met het afspelen van video…

  12. In het kort: maakt niet uit of je nou bij T-Mobile, Vodafone of KPN bent, alle providers zijn geld wolven en service kennen ze niet.

  13. Zelfde geval met de Dropbox app en vodafone. Als ik over 3G een filmpje wil bekijken die in m’n drobbox staat doet hij over 3G niks en over wifi wel. Gaat om een mp4 bestand.

  14. Tja T-mobile heeft toch kwalitatief het beste netwerk.
    Weinig tot geen ruis en video’s spelen allemaal af.
    Weg met rood en pink is de nieuwe kleur.
    Gebruik iphone 4 met 4.3

  15. Nou ik heb t- mobile maar de mijne deed ook gek een vastlopertje daarna de app eraf begooit en opnieuw erop gezet opnieuw opstarten en hij doet het weer prima

  16. Lees best wel een aantal mensen waar het gewoon werkt. Dat is natuurlijk super! Laat me effe horen op welke iOS je draait en wat voor soort abonnement en provider. Dan kunnen de peeps dit snel fixen.

  17. Mijn telefoon zit nu vast bij het openen van uitzending gemist.( vodafone) Had dit verhaal nog niet gelezen. Ik ging juist zoeken om mijn telefoon weer aan de praat te krijgen en toen las ik dit bericht, want hij doet niets meer. Het scherm is een beetje vreemd verlicht alleen in het midden maar werkt niet meer ook uitzetten wil niet meer, oftewel touchscreen werkt niet meer. oei oei

  18. Gaat lekker met Vodafone, iets met ‘wij zijn er klaar voor’.

  19. its not down to the network but the quality of the developer , i stream nrj iphone app and bbc world on vodafones 3g without any problems but on celltv is the video sloppy , but its the same as on wifi , so more down to the developer , guess this guy needs a few more ios lessons

  20. Het data netwerk van Vodafone is zo slecht dat video op de iphone4 afspelen sowieso nauwelijks lukt.

  21. Ik ervaar ook problemen bij Uitzending Gemist op het Vodafone netwerk. Dit is al een tijdje zo. Moet minstens 5-8 herstarten bij het kijken naar DWDD bv.

  22. Origineel geplaatst door Patrick
    Ik ervaar ook problemen bij Uitzending Gemist op het Vodafone netwerk. Dit is al een tijdje zo. Moet minstens 5-8 herstarten bij het kijken naar DWDD bv.

    heb er ook last van, ook bij filmpjes via safari. echt heel vervelend, daar betaal ik niet voor

  23. Ik heb dan wel geen Vodafone, maar het bekijken van Youtube of UitzendingGemist filmpjes met mijn iPhone 4 van T-Mobile geeft ook heel veel storingen. Om de paar minuten moet ik opnieuw starten. Heel irritant..

  24. @pieter: Yes, bij mij ook. Zowel op mijn 3g als 3gs klapt Uitzending Gemist er na een tijdje uit. Dit gebeurt niet bij Youtube.

    Ik dacht eerst dat het aan UG lag, maar het lijkt nu dus aan het Vodafone netwerk te liggen,..

  25. Hier ook problemen met filmpjes, elke 2 minuten loopt hij vast, op Vodafone 3G maar eveneens op Wifi!!

    Zwaar irritant, met os 4.2 af en toe last, met 4.3 continu om de 2 min een vastloper… op youtube, uitzending gemist en NOS journaal…

  26. Ik heb Vodafone. YouTube speelt bij mij wel af, maar beeld is slecht. Geluid doet t prima. Ik gebruik versie 4.2.1. Iemand al een oplossing hiervoor gevonden, naast dat Vodafone in onderzoek is.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.