Reacties voor: Video: 15 tablets vergeleken

In een video van shanzai.com worden 15 verschillende tablets vergeleken. Is de iPad de ideale tussenmaat voor allerlei soorten content, of voldoet een ander merk beter?
Lees het complete artikel → Video: 15 tablets vergeleken
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 20 reacties

  1. Epic fail voor de iPad wannabees!!!!!! iPad ftw overduidelijk.

  2. Ik denk dat een 7 inch tablet in niet veel broekzakken past.

  3. Origineel geplaatst door Tycho
    Ik denk dat een 7 inch tablet in niet veel broekzakken past.

    Een koelkast ook niet…..maar daar zijn ze, net als de 7 inch tablets, dan ook niet voor gemaakt….. .

  4. Waarom wil je in hemelsnaam met zo’n enorm ding in je broekzak rondlopen?!
    Bovendien vind ik het an sich niet verkeerd dat we wat concurrentie is voor de iPad, dat houdt de ontwikkelaars ook een beetje scherp 😉

  5. Origineel geplaatst door Switch
    Origineel geplaatst door TychoIk denk dat een 7 inch tablet in niet veel broekzakken past.Een koelkast ook niet…..maar daar zijn ze, net als de 7 inch tablets, dan ook niet voor gemaakt….. .

    Volgens mij heeft Samsung zelf de link gelegd dat deze in de binnenzak van je Colbertje past. Tevens zijn er verschillende sites die de test met Succes hebben uitgevoerd.

    Wellicht dat de 7″ toch het, altijd bij de hand gevoel moet geven, waarbij ze dus getracht hebben om hem ook echt op zak te hebben.

  6. Ik zat eigenlijk een beetje te wachten totdat hij de tablets echt ging aanzetten ofzo.

  7. @Ellen:

    Tjah… Nu kan ik daar wel iets op zeggen…en dat doe ik ook… Je wordt er mee geboren zeg maar…. 😉 hahaha

  8. Het tabletformaat is zijn mening, niets meer en niets minder. Ik ben tevreden met het formaat van de iPAD.

  9. Dus als je 1 van de 15 besteld en krijgt hem met een geopende doos maar wel met folie om het toestel dan weet je waar hij vandaan komt!

  10. Origineel geplaatst door JunkieXP
    Origineel geplaatst door SwitchOrigineel geplaatst door TychoIk denk dat een 7 inch tablet in niet veel broekzakken past.Een koelkast ook niet…..maar daar zijn ze, net als de 7 inch tablets, dan ook niet voor gemaakt….. .Volgens mij heeft Samsung zelf de link gelegd dat deze in de binnenzak van je Colbertje past. Tevens zijn er verschillende sites die de test met Succes hebben uitgevoerd.Wellicht dat de 7″ toch het, altijd bij de hand gevoel moet geven, waarbij ze dus getracht hebben om hem ook echt op zak te hebben.

    Nu heb jij het over de binnenzak van een colbert. Volgens mij is er toch echt verschil tussen een binnenzak van een colbert en een broekzak….. toch??

  11. Origineel geplaatst door Florens
    Ik zat eigenlijk een beetje te wachten totdat hij de tablets echt ging aanzetten ofzo.

    Ik had ook gehoopt dat het over iets meer zou gaan dan alleen het formaat.

  12. Origineel geplaatst door Tycho
    Ik denk dat een 7 inch tablet in niet veel broekzakken past.

    Het is ook de bedoeling dat je de Galaxy Tab in de achterzak van je broek doet. Dit zie je ook als je de ad van Samsung bekijkt.
    Lijkt me alleen niet zo handig, want als je hem vergeet en gaat zitten is het snel afgelopen. Ook zullen zakkenrollers dit erg waarderen aangezien je hem zo uit de achterzak kan vissen.

  13. Origineel geplaatst door Florens
    Ik zat eigenlijk een beetje te wachten totdat hij de tablets echt ging aanzetten ofzo.

    Damn, wat een saai filmpje. Viel er bijna bij in slaap na 5 minuten.

  14. @Bastiaan:
    Volledig mee eens, ik heb hem maar door gescrubbed.

  15. @Florens: idd.. wel jammer dat hij het enkel over de afmetingen heeft en niet over het gebruiksgemak of iets dergelijks. Maarja.. probeer een review van 15 tablets maar eens overzichtelijk te houden 😛

  16. LOL 😀 (see 5.19)

  17. eigenlijk alleen maar een verhaal over aspect ratio en gewicht. Dat zijn zaken die je zelf ook wel had kunnen verzinnen.

    Jammer dat ze de unieke kans, van zoveel verschillende tablets, meer uitgebuit hebben. En iets vertelden over de afwerking (tablet van 100 euro, daar kun je toch niet veel van verwachten) en hoe de andere OS-en zich op een tablet gedragen (ik hoor veel verhalen over zwaar lock-in, met alleen appstores van specifieke fabrikanten. Zelfs geen android store).

  18. Al die tabletten lijken zoveel op de iPad. Ik vind ook dat ze te veel praten over hoe de uiterlijk is. Ik wil weten wat ze kunnen. Jah een pocketsize is wel handig maar kan die ook evenveel als de iPad of Iphone?

  19. Kan het niet eens zijn met deze meneer, de iPad is juist ontworpen om lekker op de bank over het web te surfen, niet om deze bij je te dragen. Zelf vind ik het juist heerlijk dat deze zo groot is, kan altijd lekker voor het slapen gaan mijn favoriete series op bed kijken, op een comfortabel groot scherm. En ik teken ook erop, en dan is groot al helemaal prettig. 🙂

  20. Ik vind de iPad qua formaat perfect. Lekker voor browsen en spelletjes. Ik vind de iPad Wel wat te zwaar om in je linkerhand te houden tijdens gebruik. Je moet hem altijd ondersteunen met je knie of kussentje.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.