Reacties voor: Video: 100 redenen om je iPhone te jailbreaken (jailbreak)

Een video van de site JailbreakMatrix laat 100 verschillende redenen zien om een jailbreak te overwegen. In een uitgebreid overzicht staan alle genoemde tweaks en apps opgenoemd.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 94 reacties

  1. Ik vind zelf: Icardswitcher, Barrel, Gpower pro en UIsettings hele goede tweaks!

  2. ”Noem een nadeel”

    Sloooom!

  3. Hmm, voor mij toch echt honderd redenen om GEEN jailbreak te doen. Al die toeters en bellen. Het maakt echt een chaos van je toestel. Hou het simpel…

  4. en je iPhone wordt er bizar traag van, sneller battery op en random springboard crashes

  5. Traag wordt je iOS device alleen als je gaat rommelen met Winterboard enz.

    Ik heb een aantal tweaks aan staan op mijn 4s en hij is er absoluut niet langzamer van geworden.
    Was vroeger op een 3g zo maar mag toch tegenwoordig niet meer mogen.

    Jammer dat er altijd een negatieve sfeer om Jailbreaken hangt. Mensen denken of dat je het doet om illegale apps te installeren of het zijn van die gehersenspoelde Steve Jobs aanbidders die er op tegen zijn maar ze weten zelf eigenlijk niet waarom.

    Edit: Waarom die mevrouw aan het einde in haar ondergoed staat is me even onduidelijk.

  6. je moet gewoon je iphone standaard laten geen jailbreak of zo doen.

  7. hoe heet die tweak met die camera recognition !! die is cool !!

  8. Die email adres shortcuts zitten gewoon in ios 5.. Stond een tutorial van op iphoneclub tijd geleden..

  9. Ik zag Bluetooth support er niet bij staan? Ik wil een heart rate monitor gebruiken met RunKeeper zonder dat ik er Bluetooth dongel bij nodig heb!

  10. Leuk dat jailbreaken ja,, ik zit er zelf alleen nog over te twijfelen of ik het ga doen,, er kan niks mis gaan,, maar kan ik op een gejailbreakte iphone ook nog steeds de gewoon apps gebruiken??

  11. @Donstil: Je moet toegeven dat je iPhone veel onstabieler wordt door allerlei jailbreak meuk te installeren. Zeker 80 van de in het filmpje genoemde redenen zijn voornamelijk een nadeel voor je CPU, batterijduur en stabiliteit. De rest van de functies is voor de meeste mensen gewoon niet waard om een iPhone te jailbreaken.

  12. @Thom: ja! Het is alleen een “toevoeging” verder blijft alles hetzelfde werken;-) mischien iets langzamer

  13. Origineel geplaatst door Donstil
    .Edit: Waarom die mevrouw aan het einde in haar ondergoed staat is me even onduidelijk.

    Omdat het kan.

  14. Alleen zou ik het al om die meid in het begin van het filmpje doen, Hihi.

  15. @Donstil: Had je het niet vernoemd van die mevrouw aan het einde. Had ik het filmpje nooit uitgekeken.

    Dat gaat de reden zijn, dat die mevrouw daar in haar ondergoed staat. Lekker.

  16. Hier al gezegd maar vind dit een groot nadeel, batterij houdt het al je geluk hebt net een dag.

  17. Maar de hele grap is natuurlijk dat het allemaal niet zo gemakkelijk gaat als in dit filmpje wordt voorgesteld. Ik vrees weer voor een grote stroom gebruikers die aan knoppen gaat zitten waar ze zonder de juiste kennis niet aan zouden moeten zitten – en alle gevolgen van dien.

  18. Helaas heb ik al wat problemen ontdekt zoals: traag, YouTube werkt niet, spinning wheel of death, niet meer uit Safe Mode komen, niet meer aan gaan…

  19. @thom: hmm al met al toch de twijfels waard om hem te gaan jailbreaken,,

  20. Ach schei toch uit! Als je een iPhone 4s hebt dan gaat er niets slomer! En de batterij gaat NIET sneller leeg.. Heerlijk het jailbreaken:)

  21. Haha grappig die vooroordelen over jailbreaken en hoe weinig mensen er verstand van hebben. Ook jammer dat het als zo negatief wordt gezien.

    Jailbreaken is gewoon stabiel. Af en toe heb ik mijn iPhone wel eens jailbroken en dan gebruik ik een paar tweaks. SBSettings, Zephyr. En dat is het meestal wel, niet meer dan 4 tweaks.

    Jailbreaken maakt je iPhone niet sloom, een heleboel onzinnige tweaks en thema’s wel…

  22. Video hebben ze leuk gemaakt! 🙂

  23. Origineel geplaatst door L23
    Haha grappig die vooroordelen over jailbreaken en hoe weinig mensen er verstand van hebben. Ook jammer dat het als zo negatief wordt gezien.Jailbreaken is gewoon stabiel. Af en toe heb ik mijn iPhone wel eens jailbroken en dan gebruik ik een paar tweaks. SBSettings, Zephyr. En dat is het meestal wel, niet meer dan 4 tweaks.Jailbreaken maakt je iPhone niet sloom, een heleboel onzinnige tweaks en thema’s wel…

    Helemaal mee eens, als je er geen onzin dingen op installeert merk je weinig tot niets van traagheid…

    Grote voordeel van jailbreaken SBSettings en iBlacklist

  24. Jailbreak is gewoon super, het is een toevoeging en zou mijn iphone niet zonder willen zien.

  25. En vergeet infinifolder niet!! Lekker alle apps van 1 categorie in 1 map heerlijk!

  26. Mooi, nieuwe apps ontdekt. ! dank je.. gelijk er wat op zetten 😀

  27. O ja, en meteen gratis ringtones downloaden in je geluiden, geen computer bij nodig 🙂

  28. SBSettings is eigenlijk al de grootste echte reden om te gaan jailbreaken.
    Mag apple dat niet gebruiken ofzo? Neem toch aan dat ze van het bestaan weten…..hoe makkelijk wil je het hebben.

  29. “Als je er geen onzin dingen op installeert…” en daar heb je het al. Mensen moeten gaan nadenken bij wat ze installeren en dat doen ze niet of nauwelijks. Jailbreaken is leuk als pro user, maar je moet het echt willen en weten wat je doet.

    Ik heb zelf mijn iPhone jailbroken gehad toen ik nog een eerste generatie iPhone uit de USA had. Nu zie ik er de lol niet zo meer van in. Heb liever een toestel dat gewoon werkt no matter what.

  30. Misschien gewoon houden op wat de iPhone nu al kan?

  31. @Frank van Manen:
    Valt mee hoor, zolang ik een dag met de accu doe is het prima.

    Ik heb er ook niet gek veel op trouwens. IntelliscreenX is voor mij de reden om te Jailbreaken, van die tweak gaat je accu niet sneller aangezien het gebruik maakt van het notificatie centrum wat toch al draait.

  32. @trollolol: Welke iphone heb jij dat hij traag word. Of je hebt een illigale iPhone of je bent een hele domme iPhone user. Want iPhones worden nooit traag van jailbreak. Alleen iPhone 3g

    @Bob de Graaf:
    1. Je hebt een slechte iPhone
    2. je doet lompe dingen vandaar dat je battery snel leeg gaat
    3.Je kan niet jailbreaken want springboard crashes krijg je als je domweg dingen begint te installeren wanneer je er niks van af weet.

  33. @winesh: ten eerst, bestaan er illegale Iphones? En als ze bestaan kunnen ze dan worden gejailbreakt? Elke iphone zal snelheid in moeten leveren bij het overbodig installeren van: tweaks, thema’s enz.

  34. Ja natuurlijk bestaan er illigale iPhones hoe kan je dat niet weten er zijn meer neppe in china dan echte in nederland.

    En ja sommige kunnen worden gejailbreakt als je de ”Juiste Neppe hebt”
    En natuurlijk moet je snelheid inleveren. Maar hoe sommige hier overdijven van hij word sloom en dit dat is gewoon niet waar. Dat is allemaal overdrijven want je iPhone behoud het meest van zijn snelheid gewoon en al verliest hij een klein beetje snelheid is het amper merkbaar.

  35. Verstandig om je device volledig open te zetten voor vage russische developers….

  36. @winesh: Ik versta onder: Illigale iets heel anders dan ondere neppe…

  37. Origineel geplaatst door Bor
    “Als je er geen onzin dingen op installeert…” en daar heb je het al. Mensen moeten gaan nadenken bij wat ze installeren en dat doen ze niet of nauwelijks. Jailbreaken is leuk als pro user, maar je moet het echt willen en weten wat je doet.Ik heb zelf mijn iPhone jailbroken gehad toen ik nog een eerste generatie iPhone uit de USA had. Nu zie ik er de lol niet zo meer van in. Heb liever een toestel dat gewoon werkt no matter what.

    Als je sommige ‘legale’ apps downloadt, heb je vaak nog meer last van traagheid, ook al is de iPhone niet jailbroken, dus ik vraag me af of sommige mensen hier wel weten waar ze het over hebben…

  38. @Timon Bakker: Ja sorry dat is dan jouw probleem maar in rotterdam betekent illigale hetzelfde als neppe.

    En zelfs als ik illigale bedoelde waarom zouden die niet gejailbreakt kunnen worden ???? Het zijn toch iPhones alleen illigaal maar nog steeds iPhones. Dus dat was wel een hele rare vraag van jou dan. Maar het zal wel

  39. Mijn iPhone 3GS is nu al maanden untethered (5.0.1) gejailbreaked. Ik vind absoluut niet dat mijn iPhone trager geworden is, mijn batterij gaat even lang mee (standby 5 tot 6 dagen). Nog nooit een crash gehad. Mijn iPhone is heel stabiel. Ik installeer wel geen overbodige “toeters en bellen” op mijn iPhone. Juist de dingen (tweaks) die ik absoluut wil. Niks mis met een jailbreak. Een iOS device is tot veel meer in staat dan wat Apple ons wil doen geloven(lees: korthouden). En als er iets zou misgaan, kan je nog altijd herstellen naar fabrieksinstellingen(en jailbreak je hem eventueel terug).

  40. @winesh: Illegaal is dat het er niet mag zijn. Nep is dat het een namaak is van een product van een bedrijf. Of het ik het dan verkeerd? Zo ver ik weet zijn er dus geen “illegale” iphones

  41. Zo’n vette dingen ermee maar ik heb al alle apps die ik wil
    Maar verder lijkt Het me wel supe hoor
    Maar ik houd het liever simpel word er alleen maar trager van….

  42. Ja maar nogmaals hier in rotterdam praten wij op die manier. En over de definities weet ik alles heus wel hoor aleen het is gewoon het gewend zijn van die manier van praten.
    En dat jij dat niet begrijpt kan ik verder niks aan doen. En er bestaan heus wel illigale iPhones hoor zoals die van een vrachtwagen zijn gevallen. Ofzo die zijn dus officieel niet door apple ondertekend (doordat ze onderweg verloren zijn geraakt) Dus die zijn zo gezegd illigaal. En nogmaals omdat het iPhones zijn al zijn ze ”illigaal” kunnen ze dus nog gejailbreakt worden.

  43. @Donstil: Mijn voorbeelden geven aan welke consequenties het kan hebben, en niet dat je daar per definitie last van hebt. Maar ik durf er op te wedden dat NC sneller draait zonder al die meuk dan met. Ik wil dat NC maar voor 1 ding gebruiken, en dat is waar de naam voor staat. De rest vind ik wel in een app terug dat ook allemaal in een 1 aanraking met het scherm tevoorschijn komt. Maar het zal allemaal wel het idee zijn. Uiteindelijk moet iedereen vooral doen wat ie fijn vind.

  44. Gaat Batterij niet sneller leeg ? En wordt ie niet slomer?

  45. In mijn ervaring wordt een iPhone zeker niet traag van een jailbreak en ook de batterij geen enkel probleem. Waar mijn telefoon in het verleden wel regelmatig traag van werd zijn de themes van o.a. winterboard. Die mijd ik dan ook liever. Maar verder echt super. Top is XBMC. Op de iPhone al gaaf (wel priegelen op zo’n klein schermpje) maar op de iPad helemaal een must om over de AppleTV nog maar te zwijgen.

  46. een iphone is voor mij goed zoals ie is ORIGINEEL..dus zonder al diene jailbreak brol (sorry als ik het zo noem) erop..als die functies echt nodig waren had apple ze er wel standard op voorzien..

  47. @winesh: Illegale iPhone’s bestaan, de namaak phone’s, maar wat je zegt dat als je de juiste neppe hebt dat je dan een jailbreak op kan installeren, dat is niet waar.
    Jailbreaken werkt enkel op iOS, je installeert er Cydia op en dat is alleen te gebruiken op iOS en geen enkel ander namaak software.

    De iPhone wordt trager naarmate hoe jij hem gebruikt en wat voor tweaks je erop installeert. Ga niet overmatig 20 tweaks installeren, waarvan 16 nutteloos zijn. Zo maak je de iPhone zwak. Geloof mij nou maar, aan maximaal 5 tweaks heb je voldoende, en snelheid lever je echt niet in. Dat mag je zeker verwachten van een A4, A5, of de ARM cortex -A8 processor.

  48. Als ik de iPhone niet kon jailbreaken, zou ik hem sowieso niet aanschaffen. Toestel wordt er alleen beter op, want je voegt functies toe. Ik heb absoluut geen last van een trager toestel of een batterij die sneller leeg gaat. MAAR: ik gebruik slechts een aantal handige JB-programmaatjes (een stuk of 10). En ik zet er dus geen apps op die wel leuke lijken, maar die je nauwelijks gebruikt. Misschien dat als je je toestel volzet met JB-apps dat ie dan wel langzamer wordt…

  49. @KinGz_R: Je hebt mij in geen enkele comment horen zeggen dat het op een andere namaak software te instaleren valt. Ik heb alleen gezegd dat op sommige neppe iPhones cydia gewoon geinstalled kan worden omdat sommige neppe iPhones IOS gewoon kunnen ondersteunen en ja die zijn er geloof me. Niet vaak voorkomend maar die zijn er zeer zeker

  50. Mensen die zeggen dat hun iphone er langzaam door word, die falen gewoon met jailbreaken en weten niet wat ze niet moeten downloaden, zoals winterboard.
    Had een tijdje jailbreak op me iphone 4s, nooit problemen behalve toen ik winterboard installeerde. Me iphone werd langzaam.
    Maar er zijn echt geweldige tweeks die ik niet graag wil missen.

  51. Wil wel jailbreaken maar kan (nog) niet, iPhone 4S en iOS 5.1.

    Ook mijn iPad 2 wil niet, wacht wel af zijn een aantal tweaks die me wel bevallen.

  52. nou heren het vrouwtje mag er wel wezen hoor en ik heb al jaren een jailbroken iDevice en geen enkel probleem ondervonden 🙂

  53. Ik vind niet dat mijn 3GS trager is geworden, wel heb ik soms dat het scherm niet goed reageert op mijn vingers en dat had ik daarvoor nooit. Heb alleen sbsettings erop gezet en verder niets (paar spelletjes dan maar die tel ik niet mee) qua tweaks. Zou niet weten waarom.

  54. Als er veel apps openstaan gaat alles wat trager omdat je werkgeheugen vol raakt. Dus op tijd je apps sluiten die op de achtergrond meedraaien.Verder heb ik na verschillende jailbreaks wel eens wat problemen ondervonden maar ik moet zeggen dat 5.0.1 als een zonnetje loopt.

  55. wat is die tweak dat je door naar boven te swipen naar je homescreen gaat?

    EDIT: is me trouwens al gelukt via activator, alleen dan is de animatie anders dan in het filmpje.

  56. Straks komt er een video met 10.000 reden ombje iPhone niet te jailbreaken.

  57. Daarom jailbreak ik m’n iPhone ook maar niet. Ik weet vrijwel zeker dat ik dan veel te veel ga installeren.

  58. FakeClockUp wordt helemaal vergeten. Daardoor lijkt je iPhone juist veel sneller.

  59. Het is al gevraagt maar nog geen antwoord! hoe heet die face unlock??

  60. Wat een lekker wijf! Dat mag ook wel gezegd worden!

  61. Ben van jb afgestapt sinds ios5.1 en bevalt prima zo, sommige spellen waren met jb niet te spelen, zoals pinball hd. Nu geen problemen meer.

  62. @Krekel: Dat kan met de Wacom hartslagmeter en BT4.0 op de 4S

  63. 100% free… Denk’t ook-_-

  64. @Nigel: Zephyr heet die app. 🙂

  65. Al die jailbreak dingetjes doen met denken aan het prutsen met ROMS wat ik vroeger deed met mijn HTC Hero en hoe heerlijk onstabiel het was :r

    Sinds een jaartje over op standaard iOS, heerlijk die cleane interface.

  66. @noah: en Iphone 4?

  67. Die tweak van gezichtsherkenning heet recognize me

  68. Heerlijk al deze moraal ridders over het miet jailbreaken! Dit is een artikel over jb en staat het niet aan doe jet niet! Maar niet negatieve resenties geven dat het slecht is etc als je het nooit gedaan hebt of verkeerd gebreukt! En ja er zate leuk apps bij op het filmpje die ik niet kende! Absoluut waar om te proberen!

  69. Genoeg redenen dacht ik zo. Al hoef ik niet meer overtuigd te worden.

    Loop alleen nu wel tegen het probleem aan dat op mijn eigen 3GS, die ik voor m’n wekr gebruik, nu de mail niet meer gelezen kan worden omdat de App “Mobile Iron” de jailbreak detecteert en dan zegt dat het toestel “compromised” is. Vervolgens wordt de mail geblokkeerd.

    Kom op zeg, het is m’n eigen toestel en wordt gewoon netjes gelocked. Bovendien is ie met JB voorzien van betere beveiliging 🙁

    Iemand een tip om dit te omzeilen?

    edit: xcon helpt me er doorheen 🙂

    edit2: helaas…..toch niet 🙁

  70. Heb zelf ook mijn 3gs gejailbreakt maar na een tijdje wordt het traag zeker als je je toestel telkens weer opnieuw moet jailbreaken na elke updaten. Dan word het toestel trager omdat de oude jailbreak niet geheel wordt verwijdert toen ik namelijk in de bestanden en mappen keek toen mijn iphone voor de derde keer gejailbreakt was zag ik gewoon de oude programmatjes die wel aanwezig waren maar niet meer werkten en dus gewoon ruimte in beslag namen en dit worden er steeds meer waardoor je toestel trager word mijn 3gs crashte dan ook regelmatig nu na update ios 5.1 is het toestel nog steeds niet helemaal lekker en ik ben er dan ook zeker van dat er nu nog steeds rommel van de laatste jailbreak op staat.

  71. Origineel geplaatst door Steph
    Dit is een artikel over jb en staat het niet aan doe jet niet! Maar niet negatieve resenties geven dat het slecht is etc als je het nooit gedaan hebt of verkeerd gebreukt!

    Nou ja, dit artikel geeft redenen om te jailbreaken dus het lijkt me geen probleem dat mensen dan reageren waarom ze níét zouden jailbreaken… Normaal heb ik ook zoiets van vervuil de comments niet maar als er één artikel is waarbij het kan dan lijkt het me dat dat deze is.

  72. +10.000.000 people can’t be wrong!

  73. Een hoop dingen kunnen op een android toestel maar als je die functies zo graag wil koop dan een android toestel en ga niet zitten jailbreaken

  74. Origineel geplaatst door winesh
    want je iPhone behoud het meest van zijn snelheid gewoon en al verliest hij een klein beetje snelheid is het amper merkbaar.

    Wat is het nu, verliest ie z’n snelheid of niet ?

    Amper-merkbaar is namelijk het hetzelfde als merkbaar. Kortom: ja hij word trager, een algemeen gehoorde klacht.

  75. Ik heb zelf al 4 jaar een iPhone. Eerst me 3GS gejailbreakt en nu me 4. (nog eventjes wachten op de iPhone 5 hè!) Maar ik moet zeggen, het blijft geweldig dat jailbreaken. Vooral inkomende telefoongesprekken die onbekend zijn (over t algemeen haters) lekker blokken ! 🙂

  76. Mijn 4s is ook gejailbreakt van zo snel het kon en nog nooit in safe mode of wat dan ook geweest. Is ook niet trager en geen batterijverlies. Je moet gewoon van bepaalde Themes wegblijven op winterboard. Jailbreaken is een must voor de Iphone .

  77. (Red.) Verwijderd: taalgebruik en persoonlijke aanval. Eenmalige waarschuwing.

  78. @bakman: En ja het is een algemeen gehoorde klacht. Voor de overdrijvers onder ons. En simpel gezegd als mensen zo een slechte ervaring hebben met jailbreaken. STOP er dan gewoon mee want het is niet voor zulk soort mensen. Het is voor mensen die er wat aan hebben en er wat van weten. Want als je alle comment hier gaat bekijken heeft 75% geen enkel probleem. En overig heeft een probleem. Dat zou best kunnen maar gooi die jailbreak eraf en zeur er dan ook niet meer over.

  79. Jailbreak op zich wordt je toestel niet trager van ofzo.
    Het gaat erom wat je er daarna allemaal op zet wat eventueel je toestel trager kan maken.
    Met een iPhone 4 of hoger zal dat stukken minder zijn natuurlijk.

    Mensen die zeuren over nadelen terwijl ze nog nooit een jailbreak hebben gehad neem ik al helemaal niet serieus.
    Je iPhone kan ook trager worden door bepaalde apps zonder een jailbreak.
    En dat geouwehoer dat je dan maar naar Android moet slaat al helemaal nergens op.
    Jailbreak is super voor mensen die wat meer willen dan de standaard dingen.
    Man, die Wolowitz of hoe die ook heet van Apple heeft zelfs een jailbreak en juicht het toe.
    Apple steelt zelfs ideeen van de jailbreakcommunity.
    Als ik steeds uit een app moet..naar instelleningen moet..en allerlei opties in moet om vervolgens alleen maar ff wifi of 3g aan of uit te zetten ben ik zeer blij met SBSettings.
    Daarvoor hoef ik niet naar Android..want iOS is verder veel beter..maar het gewoon sneller kunnen aanzetten van bepaalde opties wil ik wel. Dus is een jailbreak de perfect optie voor mensen als mij.
    Miljoenen hebben een jailbreak..Wil je geen jailbreak.
    Prima..geniet van je toestel zoals hij is..sommigen willen net ff wat meer. Laat anderen ook in hun waarde.

  80. Ik vind een eigen mening goed, maar op het moment dat je een toestel nog nooit gejailbreakt hebt, dan kun je dus ook niet meepraten over “hoe langzaam hij er wel niet van wordt” of “gewoon origineel laten… dan is ie ook goed genoeg”. Vele jailbreak tweaks voegen ook daadwerkelijk iets toe aan een IOS device. Op het moment dat je denkt… ik wil niet jailbreaken, dan doe het ook niet. Dit is natuurlijk voor iedereen persoonlijk, maar de mensen die wél jailbreaken weten waarom ze het doen.

  81. @Maarten: Zo eindelijk 1 iemand die een beetje op mijn level is en gewoon mijn mening deelt. 🙂

  82. ik gebruik sinds 2009 iphones, en heb deze altijd voorzien van een jailbreak, nimmer last gehad van traagheid, waar ik me enkel zorgen over maak is dat volgens mij je minder privacy hebt, omdat je dmv een jailbreak de veilige sandbox omgeving wegneemt waarbinnen apps normaliter draaien, ik kan me voorstellen dat apps nu ongemerkt je sms, notes en email kunnen raadplegen. mocht ik het fout hebben, dan hoor ik dat graag 🙂

  83. Het is niet de JB zelf wat de iPhone langzamer, batterij sneller leeg maakt etc. maar de rommel die erop gezet wordt zoals Winterboad, SBSettings, barrel, thema’s etc.
    Heb zelf al 4 jaar iPhone’s, ik heb ze wel geteld 3 dagen zonder JB gehad en nergens geen problemen mee.

  84. Dit is allemaal leuk en aardig maar elke keer na een nieuw IOS kan je je jailbreak weg gooien als je een nieuwe firmware op wil zetten. Daarnaast is IOS 5.1 al heel lang uit maar er is geen fatsoenlijke untethered jailbreak uit. Dus je moet elke keer je iphone koppelen aan je MAC of PC om hem te reebouten.

  85. Hoe doe je al die dingen van dat filmpje dan??

  86. Ik zou geen iPhone nemen Als er geen jailbreak was, trouwens Dankzij cydia is er iets Als AppStore ontstaan dus stopp die bullshit en jailbreak die ding

  87. -.-‘ echt al die berichten hier, duidelijk een hele hoop mensen die niet snappen hoe het echt zit. Het hangt volledig af van wat je installeert, en wat je toepast met een jailbreak…. je moet weten wat je doet. Als je dat weet dan zijn er geen nadelen.. als je NIET weet wat je aan het doen bent, tja dan kan je je hele iPhone naar de *** helpen

  88. @eddie
    Wat geeft voor jouw de doorslag om meteen de nieuwste IOS erop te zetten, ipv idd te wachten op een untheterd JB??
    Ik persoonlijk vind een JB belangrijker dan de nieuwste IOS.
    Maar zoals al door meerdere vermeld het is voor iedereen persoonlijk wat die wil natuurlijk, sommige zijn ook afhankelijk van een JB door bijv een simlock

  89. 1 reden voor NIET: crashfeest

  90. Origineel geplaatst door lucien1966Origineel geplaatst door L23Haha grappig die vooroordelen over jailbreaken en hoe weinig mensen er verstand van hebben. Ook jammer dat het als zo negatief wordt gezien.Jailbreaken is gewoon stabiel. Af en toe heb ik mijn iPhone wel eens jailbroken en dan gebruik ik een paar tweaks. SBSettings, Zephyr. En dat is het meestal wel, niet meer dan 4 tweaks.Jailbreaken maakt je iPhone niet sloom, een heleboel onzinnige tweaks en thema’s wel…Helemaal mee eens, als je er geen onzin dingen op installeert merk je weinig tot niets van traagheid…Grote voordeel van jailbreaken SBSettings en iBlacklist

    Als je je iphone jailbreakt en e zet siri op de 4 gaat hij hierdoor veel trager?

  91. @eddy
    Waarom zou je altijd gelijk up willen daten naar de nieuwste IOS?
    Zeker nu van 5.0.1 naar 5.1 zit er weinig tot geen echte verbeteringen in.
    Je kan ook gewoon wachten tot er wel een untheterd JB is, die keus maak jij, dat heeft verder niets met JB te maken.

    @Zil
    Het blijft lastig he LEZEN, de iPhone crashed op toepassing die je installeer zoals winterboard, sbsettings, thema’s etc en NIET door de JB zelf.

  92. Dikke onzin allemaal,
    nou wat fijn dat die apps bewegen in me screen, blabla. Apple heeft niet voor niets die dingen er in gezet. Ze doen alleen de funcites die je nodig hebt, wat boeit mij het dat ik niet me button nodig heb etc,
    1 grote onzin om alles nog sneller te doen,
    en batterij gaat slomer

  93. Leuk al die berichten hier over jb. Maar zoals de meesten al zeggen jb is voor mensen die het begrijpen, ik vind het persoonlijk dan ook heel kort door de bocht om te zeggen het werkt niet.

    Ik ben ook een van de personen die zolang de iphone er is steeds een iphone heeft gehad (soms heb ik generaties moeten overslaan vanwege het 2jarige contract) maar ik heb mijn iphones altijd gejailbreakt vanaf dag 1. En dan ook echt nooit maar dan ook nooit problemen gehad.

    zoals een hoop mensen al zeggen, dankzij jb kun je de iphone echt tot een mega super appartaat maken (zelfde geld trouwens voor je ipad) ipv gewoon super.

    En wat heeft veel mensen vergeten die tegen jb zijn… heel veel van de features die nu in iOS (standaard) zitten komt door de hele jb scene! apple heeft daar gewoon slim op ingespeeld

  94. @Pazzie daar sluit ik mij bij aan!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.