Reacties voor: Dit zijn onze verwachtingen voor vanavond: iPhone 7, Apple Watch 2 en meer

Het nieuwe iPhone-evenement van september staat alweer bijna voor de deur. Wat kun je allemaal van Apple verwachten tijdens het september-event? iPhone 7, Apple Watch 2 en iOS 10: er is genoeg om naar uit te kijken. Hier lees je al onze verwachtingen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 33 reacties

  1. Erg leuk artikel met een goed overzicht van de geruchten. Ik mis wel jullie inschatting van de waarschijnlijkheid van de komst van een iPad Air 3.

  2. iPad mini 5 ging toch ook uitkomen in september 2016?

  3. @Jamin: Vroeg ik me ook net af, of die niet ook weer aan de beurt was…

    Hopelijk ook met 256G, is als iPhone 7 dat wèl krijgt anders straks de enige iDevice die het met 128G max moet stellen (nou ja, op iPod en SE na dan – waarbij de laatste zelfs met 64G max wordt afgescheept 😢)

  4. iPad Pro 12.9 versie 2? 🙄

  5. Naamgeving van de nieuwe iPhone blijft ook nog iets voor de geruchtenmachine.

  6. Apple Watch 2: zo goed als zeker

    Maar wanneer de Apple Watch 2 beschikbaar komt, durven wij nog geen uitspraak over te doen.

    Hmmmm….. dat is beetje tegenstrijdig….

  7. @MLVC: Want? Een aankondiging en de release van een product is niet hetzelfde.

  8. @MLVC: Hoeft niet perse: Ik weet heel zeker dat het nog gaat sneeuwen, maar wanneer dat gebeurt durf ik nog geen uitspraak over te doen..

  9. @Jamin: Dank!
    Blijf (tegen beter weten in?) toch hopen…
    Wèl ‘smart’ connector, géén 256G zou absurd zijn imho
    _

    @Bas: 😂 Heb je al gesolliciteerd bij het KNMI? Die kunnen wel iemand gebruiken die de neerslag wèl zo goed en trefzeker kan voorspellen 😁

  10. Als de instap iPhone echt 32Gb wordt, dan denk ik dat de 64gb zal verdwijnen en je voor 100 Euro meer het 128gb model krijgt. Dat is namelijk de enige trigger om veel mensen over te halen meer geld uit te geven (wat Apple natuurlijk wil). Ze hebben nu hetzelfde gedaan met van 16 naar 64.

  11. @Ferryman: Mijn voorspelling is inderdaad beter dan de gemiddelde KNMI voorspelling, zelfs zonder dat ik er aan datum aan geef. Maar da’s niet zo moeilijk met dat rare weer in NL 😉

  12. Ik lees niets over de iPhone 7 Pro. Misschien niet waarschijnlijk maar er zijn ook geruchten dat Apple 3 iPhones uitbrengt. De 7, 7 Plus en 7 Pro.

  13. Geen koptelefoonaansluiting en bijna een zelfde case, dat zou toch flink meer ruimte moeten maken voor meer….? Speakers? Processors? Accu? Sensoren?

  14. Origineel geplaatst door Tim
    Als de instap iPhone echt 32Gb wordt, dan denk ik dat de 64gb zal verdwijnen en je voor 100 Euro meer het 128gb model krijgt. Dat is namelijk de enige trigger om veel mensen over te halen meer geld uit te geven (wat Apple natuurlijk wil). Ze hebben nu hetzelfde gedaan met van 16 naar 64.

    Betekend dar dat het instap model dan EUR 100 duurder wordt??

  15. Groter accu (die ook echt langer mee gaat), quick charge, standaard 32gb, waterdicht en stofvrij, gorilla glass 5 (ook al moeten ze overstappen naar Oled)…

  16. Dapper dat jullie het “iPhone 7” blijven noemen. Ik zou toch minimaal vermelden dat dat op dit moment het duidelijkste is, maar dat het alle kanten op kan wat betreft de naam. (Overigens waren de S modellen in het verleden ook significant anders dan hun voorgangers, alleen zag je daar aan de buitenkant niet zoveel van).

    Ik riep jaren geleden al dat het tijd werd om de nummering te schrappen en er gewoon “iPhone” van te maken (met waar relevant toevoeging van het jaartal, zoals ook bij Macs, op bijv. de support site). Dus dat zal nu ook wel weer niet gaan gebeuren. Maar iPhone 7 kan ik me ook bijna niet voorstellen, gezien de geringe uiterlijke verschillen. Ik heb ook iPhone 6SE gehoord, al lijkt me dat eigenlijk ook raar. Misschien toch gewoon “new iPhone”?

  17. Waarom toch eeuwig het gezeur over de grotere accu? Als je de iPhone opeens niet elke 24 uur, maar elke 36 (of misschien zelfs 48) uur moet opladen: hoeveel beter wordt je leven dan?

  18. Origineel geplaatst door Tim
    Waarom toch eeuwig het gezeur over de grotere accu? Als je de iPhone opeens niet elke 24 uur, maar elke 36 (of misschien zelfs 48) uur moet opladen: hoeveel beter wordt je leven dan?

    Sommige mensen willen nog de accuduur van een Nokia 5110 die 14 dagen meeging omdat ze toen amper sms’te of belde omdat het toen duur was en de mobieltjes gratis. ^_^

  19. @Fabrice: Ik had een iphone 6 die de accu van 0 % naar 100% laden in 40 min.. Inmiddels heb ik een iphone 6s plus en die doet er langer dan een uur over, ik hoop dat dit bij de “iphone 7” verbeterd wordt

  20. Leuk die %!
    Geeft wat meer flair aan het artikel.

  21. Origineel geplaatst door Steven Huysegoms
    Erg leuk artikel met een goed overzicht van de geruchten. Ik mis wel jullie inschatting van de waarschijnlijkheid van de komst van een iPad Air 3.

    Euh, iPad Air is dood he. Het is iPad Pro all the way nu.

  22. Ach, AP die voorspellingen. ik zie het allemaal wel op de 7e.

  23. Lijkt net kerst dit 😀 voel me net een klein kind weer.
    Nog twee nachtjes slapen

  24. @Mich: iPad Air dood? Dat is grote onzin natuurlijk, de iPad Air is gemaakt voor mensen die een iPad gebruiken om simpel te internetten, video’s te bekijken en een spelletje te spelen.
    iPad Pro is meer voor de professionelere en zakelijkere gebruikers gemaakt, en voor de mensen die het makkelijker kunnen veroorloven.
    Ik weet niet de exacte cijfers maar ik ben van mening dat iPad air meer verkocht is dan iPad Pro door consumenten ( bedrijven uitgesloten )

  25. Origineel geplaatst door Fix
    @MLVC: Want? Een aankondiging en de release van een product is niet hetzelfde.

  26. Misschien krijgen we wel draadloos opladen,
    Dan kun je lekker de oortjes blijven gebruiken tijdens het opladen. ;-))

  27. Origineel geplaatst door Rm
    Lijkt net kerst dit 😀 voel me net een klein kind weer.

    Nog twee nachtjes slapen

    Hahahaha ken dat gevoel! Nou maar hopen dat t niet tegen valt!

  28. Kan iemand mij vertellen waarom de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk de eersten zijn en landen zoals België en Nederland daarna?

  29. Hoe maak ik de tijd vol op de website pfffff. Sorry hoor zie t morgen wel.

  30. Amazon heeft de iPhone 7 al gepresenteerd :0

  31. Het is beggonen de live stream ! De muziek draait nu

  32. Amazon heeft wat iPhone 7 accessories gelekt. Hier zie je duidelijk dat de headphone jack is verdwenen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.