Reacties voor: Vervangende AirPod blijkt onbruikbaar door nog niet uitgebrachte firmware

Gebruikers die bij Apple een vervangend exemplaar van een AirPod opgevraagd hebben, krijgen een exemplaar opgestuurd met nog niet uitgebrachte firmware. Hierdoor is het oordopje niet te gebruiken.

Reacties: 11 reacties

  1. 2D3 is inderdaad een officiele versie. Ik heb deze week nieuwe Airpods besteld en werden met deze versie geleverd.

  2. Maandag nieuwe linker AirPod 2 voor ons zoontje besteld, gisteren ontvangen en is gewoon firmware 2A364. Dus hij had blijkbaar geluk, want kon er meteen mee aan de slag.

  3. Ik ben benieuwd of die nieuwe firmware ook het noise canceling probleem van de airpods pro gaat oplossen.
    Want nu is de noise canceling echt slecht geworden sinds de laatste 2 firmware updates en dat al enkele maanden lang.

  4. Waar ik des te meer in geïnteresseerd ben, is of deze firmware de achteruitgang van de ANC na eerdere firmwares zal herstellen.

  5. Origineel geplaatst door Maurice
    Waar ik des te meer in geïnteresseerd ben, is of deze firmware de achteruitgang van de ANC na eerdere firmwares zal herstellen.

    Dat vraag ik me dus ook af!
    Ik heb 3 maanden geleden de Airpods Pro gekocht, superfijne dingen… maar 2 weken laten merkte ik dus ook dat de ANC niet meer was wat het voorheen was.

  6. Paar dagen geleden AirPods 2 gekocht met versie 2D3.

  7. Origineel geplaatst door Maurice
    Waar ik des te meer in geïnteresseerd ben, is of deze firmware de achteruitgang van de ANC na eerdere firmwares zal herstellen.

    Origineel geplaatst door Genesis
    Dat vraag ik me dus ook af!

    Ik heb 3 maanden geleden de Airpods Pro gekocht, superfijne dingen… maar 2 weken laten merkte ik dus ook dat de ANC niet meer was wat het voorheen was.

    Hebben jullie naast dit probleem ook last van microfoon kraken tijdens telefoon gesprekken? Alsof je te hard spreekt voor de Mic en het geluid rondgaat. Links lijkt erger dan rechts.

    Die update laat lang op zich wachten. Schandalig voor een 280€ dure set oordopjes

  8. @Jos: Zelfde probleem. Heb ze hooguit 4 maanden, linker kraakt als de ziekte, met name in de wind of als ik praat. Heb er al contact over gehad met Apple. Ze spraken al over dat dit firmware gerelateerd was, maar heb daar eigenlijk zelf geen boodschap aan, het hoort gewoon te werken. Binnen 4 maanden is de rechter inmiddels al vervangen omdat die het helemaal niet meer deed, en inmiddels heeft de linker dus dit kraak probleem. Begrijp me niet verkeerd, de airpods zelf ben ik heel tevreden over, maar de kwaliteit is echt schandalig slecht voor een product van 280 euro. Die rechter airpod pro van mij is overigens een week geleden vervangen, maar heb niet de firmware waarover hier gesproken wordt, zit nog altijd op 2C54. Er werd geadviseerd om eerst een week lang te testen of het kraak probleem alleen bij de linker airpod zit voordat ze tot vervanging overgaan. Aankomende maandag dus maar weer contact met ze opnemen en om een vervangende airpod vragen, aangezien de rechter tot nu toe geen probleem geeft.

  9. Origineel geplaatst door Bas
    @Jos: Zelfde probleem. Heb ze hooguit 4 maanden, linker kraakt als de ziekte, met name in de wind of als ik praat. Heb er al contact over gehad met Apple. Ze spraken al over dat dit firmware gerelateerd was, maar heb daar eigenlijk zelf geen boodschap aan, het hoort gewoon te werken. Binnen 4 maanden is de rechter inmiddels al vervangen omdat die het helemaal niet meer deed, en inmiddels heeft de linker dus dit kraak probleem. Begrijp me niet verkeerd, de airpods zelf ben ik heel tevreden over, maar de kwaliteit is echt schandalig slecht voor een product van 280 euro. Die rechter airpod pro van mij is overigens een week geleden vervangen, maar heb niet de firmware waarover hier gesproken wordt, zit nog altijd op 2C54. Er werd geadviseerd om eerst een week lang te testen of het kraak probleem alleen bij de linker airpod zit voordat ze tot vervanging overgaan. Aankomende maandag dus maar weer contact met ze opnemen en om een vervangende airpod vragen, aangezien de rechter tot nu toe geen probleem geeft.

    Gewoon hardmaken om te wisselen, heb ik ook gedaan zijn allebei vervangen en nu geen last meer.

  10. Voor de AirPods Pro zit ik nog steeds met minder noise cancellation… dit al van januari als ik me niet vergis 🙁 zover ik weet zitten we nog altijd met firmware versie 2C54…

  11. Speelt dit probleem nog steeds? Ik heb namelijk van het weekend AirPods besteld voor mijn echtgenote (moederdag) en daar werkt de linker AirPod niet. En geen van de oplossingen die aangedragen worden op het web (resetten enz.) lijken te werken. De AirPods hebben we firmwareversie 2D3.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.