Reacties voor: Vertraging voor de iPhone 4 in Canada, witte toestellen niet leverbaar

In de Canadese online Apple Store heeft Apple de leverdatum voor de iPhone gewijzigd van juli naar binnenkort. Deutsche Telekom heeft een verklaring gegeven over de witte iPhone 4-modellen.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 32 reacties

  1. ik wou juist een witte , dmn

  2. Dat is balen! Ik wil alleen maar witte. Van andere kant tegen de tijd dat die leverbaar is, is mijn huidige contract afgelopen.

    Ach, het blijft nieuws. Het is altijd zelfde met Apple. Is ooit gelezen dat nieuwe iPhone/ iPad direct uit voorraad leverbaar? Nou, niet dus of tegen belachelijk hoge prijs.

  3. zolang het alleen in Canada is..

  4. Ik verwacht eerlijk gezegd ook vertraging in Nederland, gezien het grote succes in de landen waar het al mogelijk is om er eentje te reserveren.

    Lancering in NL ergens in augustus???

  5. ja, maar ik dacht dat ik ook ergens gelezen had dat de witte later gingen komen …

  6. Arghhhh.. Ik wil hem sniff.. Mijn abo loop augustus af, kan elk moment binnenstappen op te verlengen en met een iphoney 4 naar buiten lopen, maar dan moet ie er wel zijn XD

  7. Gelukkig maar, want ik wil zeker geen witte..

  8. @Daejji:

    Vind ik ook.

  9. Ik word toch well erg moe van al die vertragingen daar bij Apple. Wat voor slechte analisten hebben ze daar zitten zeg.

  10. Da was toch wel te denken zeker!!!

    En amerika gaat altijd voor snappen julie da nu nog niet eerst lanceren in amerika komen ze der ginder te kort nemen ze gewoon van de lading die voorzien was voor europa.

  11. Geloof toch echt wel dat het weer is om een hype te creëren. Mensen worden helemaal gek gemaakt op deze manier. Waarschijnlijk kan Apple gewoon de productie nu niet snel genoeg opvoeren om aan de vraag te voldoen. Of beter gezegd: Ze zouden er nu wel 3 miljoen per maand willen maken maar dat is helemaal niet rendabel voor de rest van het jaar. En dus nemen ze genoegen dat ze de eerste maanden niet aan de vraag kunnen voldoen.

    Dit leidt wel weer tot zeer ongewenste situaties: op het forum worden al reserveringen aangeboden voor 150 euro. Dus puur om de iPhone te mogen afhalen. Onder het motto, als je ze verkoopt op Marktplaats verdien je er nog wel meer aan. Echt een slechte ontwikkeling.

  12. @MrMaikey:
    Ik heb uit betrouwbare bron vernomen, dat de nieuwe iPhoney 4 ook in Zuid-Afrika te verkrijgen is.

  13. Ladies & gentlemen,we are screwed!
    Ik wil de witte…nunununununununu!

  14. Ik ga in september naar Canada en koop dan maar een zwarte, het is niet anders 😉

  15. Een witte versie is echt een soort “DIVA”-iPhone voor de dames. Daar gaat een (echte) kerel toch niet mee rondlopen? lol

  16. Origineel geplaatst door Realist
    Een witte versie is echt een soort “DIVA”-iPhone voor de dames. Daar gaat een (echte) kerel toch niet mee rondlopen? lol

    er is maar 1 apple kleur en dat is wit! Waarom koop je niet gewoon een samsung of een nokia of zo?

  17. @ Realist: Als je een echte kerel bent, dan zou je juist een witte moeten kopen. Je bent juist een mietje als je aan je telefoon moet laten merken dat je een echt kerel bent.

  18. @manuel: Waarom zou ik een Noklia of een Samsung kopen? Omdat ik niet met die verwijfde witte iphone wilt lopen?
    Lekkere relativering maar niet heus!

  19. Ben ‘r wel een beetje klaar mee zo…
    Wacht wel gewoon rustig af, hoef echt niet de eerste te zijn…
    Tot die tijd voldoet mijn 3G nog uitstekend!!

  20. @Realist:

    Mensen die witte iPhones alleen voor vrouwen vinden zijn wel zo bekrompen. Dan mag ik als man zeker ook geen witte sokken dragen of een wit t-shirt omdat de kleur wit vrouwelijk is. Slaat nergens op.

  21. Ik wacht lekker tot 1 september.. dan loopt m’n contract af en en hoop ik dat de 1e drukte voorbij is 🙂

    en die zwarte past mooier bij mijn MBP/iMac.. mijn vrouw wil liever de witte voor bij haar MB 🙂 (maar die mag pas in december :D)

  22. Origineel geplaatst door Realist
    Een witte versie is echt een soort “DIVA”-iPhone voor de dames. Daar gaat een (echte) kerel toch niet mee rondlopen? lol

    Ik ben dat zwart eigenlijk een beetje zat. Ik vond de vorige witte iPhone super lelijk omdat de voorkant zwart was. De witte iPhone 4 vind ik wel wat hebben, ik vind hem niet lelijk dus, en ik wil wat anders dan zwart.

  23. Tja, wit is wel de echte Apple kleur en staat wat frisser, lounge achtig.
    Dat het verwijfd zou zijn: dan is dat de iMac ook, mijn Mini ook, en toetsenbord, en…. whatever.

    Zwart ziet er echter ook strak uit en vormt deze met het scherm uit een mooier geheel. Wel zie je vingerafdrukken dan weer meer.
    Ik weet nog niet, ff in’t echt zien lijkt me….

    Wat hebben we het toch weer slecht met dit soort keuzes, poor us….

  24. Waarom kan Apple zich niet gewoon aan de data houden die ze zeggen? Als ze dat niet lukt, moeten ze simpelweg niet meer aangeven dat bepaalde landen in bepaalde maanden aan de beurt zijn. Dat Apple hier steeds mee wegkomt, zal wel te maken hebben met het feit dat hun producten nu eenmaal zo goed (en gehypet) zijn.. 😛

  25. @Realist: Who cares? Metrosexueel is in tegenwoordig..

    Jouw definitie van een echte kerel is waarschijnlijk 1 die met zn matties bier drinkend voetbal zit te kijken.. Nee ik zit liever op een paard met een witte iPhone en een paar dames ;).

  26. Apple had dit al lang kunnen zien aankomen, net als vorige jaren.

  27. Origineel geplaatst door Roel
    @Realist: … Dan mag ik als man zeker ook geen witte sokken dragen ….

    Ehm, wake up call: witte sokken kunnen écht niet.

  28. Origineel geplaatst door Realist
    Een witte versie is echt een soort “DIVA”-iPhone voor de dames. Daar gaat een (echte) kerel toch niet mee rondlopen? lol

    Witte iPhone met een Bumper is naar mijn mening dan een zwarte iPhone met een Bumper.

    Daarentegen is de witte lelijk zonder… Wat de zwarte dan weer mooi maakt.

  29. het blijven sukkels bij apple. we hadden de grote vraag niet voorzien tssss.
    Nou ik wil een witte want zwart is saai. Past beter bij mijn witte TV, en mijn grijze PC ( zeker geen apple ;).
    29 juli loopt mijn abbo af en dan wil ik gewoon een nieuwe telefoon. Dat apple niet op tijd zijn zaken op orde heeft is echt suf. maar voorlopig geeft dit alleen maar weer meer hype. en jongens hou op met dat fanboy gedrag. de iphone is een geweldig toestel maar apples zijn niet de hemel op aarde.

  30. @Roel:
    Wit is geen kleur…

    @Realist:
    Lekkere relativering??? Een witte iPhone is voor dames, nee dat is een goede relativering…

  31. Reden waarom mobistar zegt begin augustus, denk dat het voor al de resterende eurolanden zo zal zijn, inclusief nederland 🙂

  32. ik heb gelezen dat apple aangaf dat er iphones gereserveerd zijn voor de landen die in juli aan de beurt zijn. dus geen reden dat wij last van deze vertraging.. 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.