Reacties voor: Verrassend: iPhone populairste telefoon in Japan

De iPhone was de meest naar de winkels verscheepte telefoon in Japan eind vorig jaar. In het verleden kreeg Apples telefoon niet echt voet aan de grond in Japan, maar de iPhone 4S wordt er omarmd.
Lees het complete artikel → Verrassend: iPhone populairste telefoon in Japan
Bart Breij -

Reacties: 10 reacties

  1. Suprise 😀
    Wie had dat gedacht:P

  2. Ik blijf het een ontzettend mooi en gaaf product vinden, na bijna 5 jaar iphones in bezit te hebben hebben ze me nog nooit verveeld, maar begint het wel vreselijk irritant te vinden dat zo langzamerhand iedereen er 1tje heeft… vooral mensen die hem aangeschaft hebben omdat hun buurman, collega of de rest van de wereld hem heeft… bah
    Maaarjaa… het is natuurlijk mijn probleem dat ik graag een supergaaf product heb wat niet iedereen heeft..

  3. [Red: dubieuze opmerking weggehaald]

    Wel verwonderlijk zeker omdat je er geen tv op kan kijken terwijl dat volgens mij 1 van de populairste dingen was op de zogeheten ‘featurephones’.

  4. De telefoon spreekt dan ook Japans.

  5. Om zo verwonderlijker dat Toyota nog steeds geen deftige integratie heeft met de iPhone in hun eigen (navigatie)-beeldscherm-systeem (bv bij de Auris). Zelfs de iPod-integratie is tamelijk spartanisch…

  6. Hebben ze niet voor niets Siri van Japans voorzien 🙂 Knappe prestatie, maar door dit artikel toch geïnteresseerd in een Fuijitsu… wat is daar zo bijzonder aan dat die zo’n marktaandeel heeft in Japan?

  7. Die gaat zo hard nintendo flashen

  8. @Jasper:

    Er is een antenne te koop dat draadloos met een iPhone verbind en via een app jou naar live TV ( 1SEG ) laat kijken, dus Jappen komen niets te koop. En die antenne is zeer goedkoop en figureert als externe batterij.

  9. Origineel geplaatst door Purchase
    Ik blijf het een ontzettend mooi en gaaf product vinden, na bijna 5 jaar iphones in bezit te hebben hebben ze me nog nooit verveeld, maar begint het wel vreselijk irritant te vinden dat zo langzamerhand iedereen er 1tje heeft… vooral mensen die hem aangeschaft hebben omdat hun buurman, collega of de rest van de wereld hem heeft… bah Maaarjaa… het is natuurlijk mijn probleem dat ik graag een supergaaf product heb wat niet iedereen heeft..

    Jij hebt inderdaad een probleem als ik dit zo lees.

  10. Purchase

    Wat Bah… omdat bijvoorbeeld de buurvrouw zo telefoon heeft waarom zou ieder ander zo telefoon dan niet willen hebben ze zijn juist populair door dat iedereen er een heeft en je probeerd allemaal wel stoer tedoen op het forum maar eigelijk kraam je gewoon onzin uit.

    Iphone 4s heb er zelf ook een en iedereen die twijfelt of er een wil aanschaffen doen het is een makkelijke mooie telefoon met vele mogelijkheden!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.