Reacties voor: Verpakking iPhone 5S op foto’s verschenen

De verpakking van de iPhone 5S is op foto's verschenen. Op een Chinese website is een wit doosje met iPhone 5S, een mogelijke vingerafdruksensor en de tekst 'iPhone 5S' te zien.
Lees het complete artikel → Verpakking iPhone 5S op foto’s verschenen
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 38 reacties

  1. Hebbon!!

  2. Dat kan niet. Die zwarte achtergrondfoto op de ‘5S’ zegt al genoeg.

  3. Komt de 5s niet met ios7 dan? Doos klopt dan toch niet?

  4. Hier geloof ik dus helemaal niks van. Apple heeft altijd de afbeelding van de iPhone zo op de doos geplaatst als hij er uit ziet na de eerste keer opstarten, dus al vanaf de iPhone 4 met wallpaper. Nu zouden ze ineens geen wallpaper meer afbeelden? Zo kan ik elke goedkope Chinese namaak wel als Apple verpakking bestempelen door te zeggen dat Apple dit ‘ineens’ anders heeft gedaan.

  5. Altijd die lelijke low quality foto’s, niet erg geloofbaar, alhoewel het echt kan zijn. Wacht 4 dagen en je weet het.

  6. @Jeroen: Op de iPhone staat gewoon iOS 7 hoor. Kijk maar naar de icoontjes.

  7. Apple zal echt niet een zwarte achtergrond op een verpakking zetten, ze moeten hun product verkopen…

  8. Origineel geplaatst door Bjorn
    Hier geloof ik dus helemaal niks van. Apple heeft altijd de afbeelding van de iPhone zo op de doos geplaatst als hij er uit ziet na de eerste keer opstarten, dus al vanaf de iPhone 4 met wallpaper. Nu zouden ze ineens geen wallpaper meer afbeelden? Zo kan ik elke goedkope Chinese namaak wel als Apple verpakking bestempelen door te zeggen dat Apple dit ‘ineens’ anders heeft gedaan.

    Helemaal gelijk, er staat dan wel ios 7 op deze NEP iphone 5s, maar de achtergrond is gewoon zwart. Apple zal dat nooit doen, zij gebruiken altijd de nieuwste apple stock achtergrond foto’s

  9. Wel mogelijk bij de 5C zijn de achtergronden ook kleuren van het toestel. Het zou dus mogelijk kunnen zijn dat dat bij de iPhone 5S ook zo is..

  10. @Jeroen: Ok geloof er niet veel van. Maar de iconen zijn alleszins wel de icoontjes van ios7. Alleen dat de achtergrond zwart is. Voor een witte misschien wit

  11. FAKE

    Het weer icoontje, en het mail icoontje is donkerder

  12. ziet er toch lelijk uit die icoontjes

  13. Het is volledig in lijn met de foto’s van verpakkingen met de iPhone 5C. Daar was de achtergrondkleur hetzelfde als de kleur van de telefoon (blauw, geel, wit en roze heb ik in ieder geval al gezien), dus zo onwaarschijnlijk is het niet.

  14. @Toine Enzo: Het zou best kunnen dat dit echte afbeeldingen zijn. Eerdere berichten meldden al dat het opstartmenu van de iPhone in de kleur zou komen van de iPhone. Waarom dan niet de standaardachtergronden?

  15. Zal mij benieuwen of de groep mensen die fake, nep etc. roepen hier ook op terugkomen als blijkt dat het toch waar is. :). Persoonlijk heb ik geen idee 🙂

  16. En er zou een nieuwe verpakking komen, namelijk van plastic en geen kartonnen doosjes meer.

  17. Kan vals zijn maar als het echt is zie ik wel dat het een andere thuisknop is 😀

  18. @Bjorn: Ik weet niet of je de beta hebt maar tijdens de installatie/opstarten krijg je of een zwart achtergrond met wit Apple logo of wit achtergrond met zwart Apple logo. Hangt dus van af welk model je hebt (wit/zwart). Het zou dus kunnen zijn dat de witte iphone een witte achtergrond heeft.

  19. @WhizZz: Wie weet hebben ze die vingerafdruk lezer probleem op de manier opelost.

    @Henk: Voor de iPods gebruikt Apple al paar jaar plastic doosjes en voor de iPads en iPhones kartonnen, het mag dan papier wezen maar het ziet er luxer uit.

    Dus ik denk gewoon kartonnen verpakking voor de 5S en plastic voor de 5C.

  20. Hee, dat draadloos opladen klinkt wel interessant!!

  21. @iFajar: Deze iPhone is al opgestart vandaar dat je de app iconen ziet.
    anders hadden ze de apple logo moeten gebruiken inplaats de iconen.

    zoals meerdere zegt apple gebruikt altijd de nieuwste wallpaper maar in dit geval hebben ze 3 nieuwe wallpapers:P

    denk zelf dat het niet de echte doos is. want het ziet er niet echt goed uit met de zwarte achtergrond.

  22. Heel ios7 ziet er mss niet goed uit..

    De verpakking is in ieder geval in lijn met ios 7:
    Iphone plat van voren (in plaats van 3d). En simpel; gewoon zwart..

  23. ‘Als’ het klopt betekend t het dat de icoontjes niet meer veranderd zijn. En er werd toch duidelijk gezegd dat sommige iconen nog niet zeker waren omdat verschillende afdelingen deze ontworpen zouden hebben, waardoor het niet helemaal goed op elkaar afgestemd zou zijn. Dus ik denk dat deze foto’s fake zijn.

  24. staat er nou een groter scherm? Fake. Achtergrond van iPhone klopt ook niet

  25. Als je op de link klikt naar die CTech website zie je een foto met de “iPhone 5S” met o.a. NFC vermelding!

    Dat zou wat zijn als dit de echte iPhone zou zijn.

  26. Wat ik niet begrijp: op de 5S wordt (volgens de verpakking) iOS7 geïnstalleerd geleverd, maar… iOS7 verkeerd nog in beta-stadium! En als Apple de 5S op 20 september wil kunnen uitleveren, dan moeten m.i. de 5S’en (geldt ook voor de 5C’s uiteraard) al een tijdje zijn verpakt en verscheept. Dus hoe kan dan de final iOS7 al op deze iPhones staan?

  27. @Toine Enzo: Ja scott forestall ,je hebt gelijk…

  28. draadloos opladen geloof ik ook niet veel van. alsof zo’n gastje van china het zogenaamd weet. apple laat niks weten aan anderen, zelfs niet hun eigen stores tot op het laatste moment.
    gewoon gemaakt uit geruchten dat artikel van die chinese gastjes.
    verder lijkt me ook deze verpakking fotos onbetrouwbaar omdat er geen achtergrond in zit zoals al anderen hebben gezegt.

    verder wel leuk al deze posts en nieuwtjes te blijven zien komen. leuk te lezen altijd.

  29. Origineel geplaatst door Jan
    Als je op de link klikt naar die CTech website zie je een foto met de “iPhone 5S” met o.a. NFC vermelding!

    Ik zie het niet hoor. Op die visuals van de Chinese operator? Zoekopdracht ‘NFC’ en tag NFC leveren ook geen resultaten op.

  30. Ik weet niet of het aan mij lig maar de homebutton lijkt groter dan normaal…

  31. Origineel geplaatst door Paz
    Zal mij benieuwen of de groep mensen die fake, nep etc. roepen hier ook op terugkomen als blijkt dat het toch waar is. . Persoonlijk heb ik geen idee

    Dan hoop ik dat óók de mensen erop terugkomen die nu van alles uit de kast halen om ‘t verhaal maar zo geloofwaardig mogelijk te maken…

  32. Origineel geplaatst door Mees
    Apple zal echt niet een zwarte achtergrond op een verpakking zetten, ze moeten hun product verkopen…

    Ik heb de verpakking van mijn 3GS er nog eens bij gepakt. Hé wat zie ik daar, een zwarte achtergrond! Hoezo dat doet apple niet? Ze hebben het al een keer gedaan. Waarom nu dan niet? Ik vind iOS 7 met een zwarte achtergrond goed uit zien. Velen klagen dat iOS 7 te kleurrijk is, deze verpakking bewijst het tegendeel.

  33. @Nuts: Omdat je je 3Gs dan waarschijnlijk met iOS3 geïnstalleerd gekocht hebt, en verassing: in de toenmalige iOS was zwart de enige achtergrond, of kortom geen achtergrond. Niet echt wonderbaarlijk dat dat dan ook zo afgebeeld werd op de verpakking. De 3Gs 8GB met iOS4 geïnstalleerd had toen ook de ‘bubbel’ achtergrond op de verpakking staan na de introductie van de iPhone4.

  34. Wat mij opviel was het eerste punt:- NFC vinger afdrukherkenningEen combinatie van NFC en vingerafdruk herkenning- groter scherm- draadloos opladenEn- grotere batterij duur

  35. Ik geloof het wel.
    Maar jet klokje hoort wel op kwart over 10 te staan. 10:15 😉

  36. @Rinne: Aha, dat verklaart dat. Mijn iPhone komt dus nog uit de tijd dat iOS nog geen achtergrond had. Wat ben ik trots op de leeftijd van mijn iPhone (4 jaar). Ondanks dat mijn 3GS nog prima functioneerd mag hij toch met pensioen en zal hij vervangen worden door een 5S.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.