Reacties voor: Mogelijke verpakking Apple Watch te zien op foto’s

Op Instagram zijn foto's verschenen van de verpakking van de Apple Watch en een horlogebandje. Het is nog onduidelijk of de foto's echt zijn.

Reacties: 12 reacties

  1. Ben wel heel benieuwd naar de Apple watch en hopelijk mag ik hem voor mijn verjaardag reviewen want dat rou een heel mooi cadeau voor me zijn nu ik mijn g watch r na mijn overstap naar Apple heb moeten opgeven.

  2. Goedemorgen, ja mooie ding maar best duur las ik laatst op ic. Maar goed ik hoop dat ik ook eentje kan scoren 🙂

  3. OMG, begint het weer? Een heel artikel over de verpakking van een horloge… Misschien heeft Apple er wel een patent op aangevraagd.

  4. @Ron2010: verstandig besluit! Zou inderdaad een prachtig verjaardagscadeau zijn 🙂

  5. @Ron2010: Er zijn geruchten dat Android wear (binnenkort) voor iOS beschikbaar komt. Dus hoef je hem nog niet op te geven als je even geduld hebt…

  6. Ik weet dat geruchten een belangrijk deel van de nieuwtjes zijn op iCulture. En mede door de geheimzinnigheid die Apple afdwingt en koestert is dat ook onvermijdelijk en vaak wel leuk speculatief.

    Maar als zelfs geruchten over de verpakkingen al nieuws worden bekruipt me toch het gevoel dat de komkommertijd dit jaar wel heel vroeg is aangebroken 😉

  7. @Ron2010: Gebruikte je je G Watch veel? En zo ja, waar gebruikte je ‘m voor?

  8. Spannend zeg. De verpakking is bekend

  9. (…. ik voel een herhaling aankomen van een eerder spectaculair artikel mbt de vermoedelijke verpakking)

    maar als ik de foto goed bekijk betreft het een simpel kartonnen doosje; niet echt ‘des Apples’

    het zal mij op zich worst zijn waar hij in verpakt is; ik zal hem er toch zsm uithalen 😉

  10. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  11. @roy: ik gebruikte hem continue om notificaties te zien. Zo trilde het horloge bvb bij inkomende oproepen wat handig id als je gsm in je jas zit. Tevens kon je je SMS mooi op je smartwatch aflezen zonder je gsm te nemen

  12. @Knarf: heb hem al verkocht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.