Reacties voor: Vernieuwde WWDC-app heeft Dark Mode en is nu voor Apple TV

Apple heeft de WWDC-app een update gegeven, met een donker thema en een tvOS-app voor de Apple TV. De vernieuwde app laat ook je eigen tijdzone zien.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Ook plattegronden in tegenstelling tot voorgaande jaren (i.v.m. veiligheid) online.
    Zie vooral Bill Graham en de veelzeggende ‘download area’. Normaal ‘hands-on area’ toch?

  2. Dark theme is sowieso een hint op donkere modus en helemaal een hint op een iPhone met amoled scherm aangezien zwart dan echt zwart is omdat de pixel dan uitgeschakeld wordt.

  3. Serieus, ik moedig een dark mode echt aan! Wacht hier lang op en ziet er zo vet uit op je telefoon. Kom maar!

  4. Uit nieuwsgierigheid gedownload maar wat is dit tof kwa kleurstelling! Schitterend dat donkere!! Doe dit maar met alles!!

  5. Een donker thema zou heel prettig zijn voor savonds ja. Amoled scherm is leuk maar daar hoort een echt redesign bij, nog steeds geen grote reden om dr 6s te vervangen

  6. @aeensing: dat was precies mijn eerste gedachte: op een (am)oled scherm kost zwart minder stroom.

  7. Donker. Hmmm, Apple Music. Donker, hmmm.

  8. Het is niet zwart, maar blauwgrijs. Het voordeel van de kleur zwart is dat geen diode actief moet zijn om deze kleur te tonen, wat weer energie bespaart en de duurzaamheid van de dioden niet aantast. Deze screenshot is echter niet zwart en om grijs te tonen moeten alledrie dioden actief zijn, dus is het voordeel al niet gegeven. Daarnaast is blauw nou bij uitstek de kleurdiode met de kortste duurzaamheid. Blauw is de eerste kleur die haar intensiteit verliest.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.