Reacties voor: Vernieuwde T-Mobile i-abonnementen vanaf vandaag beschikbaar

T-Mobile gaat vandaag van start met de nieuwe i-abonnementen.

Reacties: 54 reacties

  1. Lees: de reset kost 10 euro!

  2. Wat een kl*te abonnement zeg!!
    Voorheen kreeg je nog 300 minuten EN 300 smsjes.. nu kun je alles uit 1 bundel halen, net als bij flex..

    Denk dat we bij onze volgende verlenging maar eens richting KPN gaan vertrekken! Ben T-Mobile helemaal zat!!

  3. Hm.. eigenlijk wel genaait dus.. maarja, een snelheidsverhoging is ook wel fijn natuurlijk.. Gelukkig heb ik zelf ruim voldoende aan de smsjes en belminuten, maar toch.. misschien wat vaker mailen ipv smsen..

  4. Hoe gaan ze die snelheden halen als ik nu als ik al 3G verbinding heb die snelheid niet eens haal?

  5. Zulke spierballen wijzigingen zijn niet handig als je over zo n beetje het allerbelabberst netwerk van Nederland beschikt.
    T-Mobile is voor velen aantrekkelijk geweest vanwege de gunstige voorwaarden (tov KPN en Vodafone), maar dat voordeel is nu weg en nu zullen klanten toch echt weglopen.
    Ze hadden eerst monopolie op het toestel, vorig jaar hadden ze het voordeel van de voorwaarden.. ik ben benieuwd hoe het T-Mobile vergaat met de iPhone klantjes.

  6. Vergeet dit niet:

    T-Mobile heeft het buitenbundeltarief voor de i-plan abonnementen (abonnementen voor de iPhone) verhoogd. Eerder kostte een minuut nog 25 cent. Dat is nu opgehoogd naar 35 cent per minuut. De prijzen zijn inclusief BTW.

  7. Eerst zeuren dat het allemaal zo ingewikkeld is om je netwerk te verbeteren en vervolgens 7,2 Mbps aanbieden. Geven ze ook de GPS-coordinaten van die 3 plekken in Nederland waar dat daadwerkelijk haalbaar is?

  8. Sinds WhatsApp gemeengoed is geworden en iedereen tegenwoordig aan de smartphone zit, bel/sms ik bijna geen maand meer buiten mijn bundel.

    Aan de andere kant zijn deze voorwaarden in geen enkel geval een positief voor de klant zelf. Wanneer mijn contract afloopt en ik mag overstappen zal ik ook waarschijnlijk naar Vodafone of KPN overstappen.

    De contractsvoorwaarden van deze operators zijn ook niet zaligmakend, maar het bereik maakt in tegen stelling tot T-Mob een hoop goed.

  9. Tja, het is gewoon een flut abonement. Die 1GB limit is gewoon echt te weinig. Ik heb zelf een T-Mobile abo met een download snelheid van 384 Kbps. Daarmee stream ik geen videos en ook tether ik niet, maar ik ga vaak genoeg over de 1GB heen. Gelukkig heb ik nog wel onbeperkt internet.

    Toen de iPhone 3G uitkwam had ik ook het iPhone abonement, toen nog 2 Mbps en onbeperkt internet. Dat is snel genoeg om youtube filmpjes te kunnen streamen, dus waar die 7,2 Mbps voor nodig is…

  10. Ik vind het bizar dat ze gewoon voor dezelfde kosten het aantal minuten/smsjes halveren. Ik heb nu voor een 30 euro per maand 150 minuten + 150 smsjes en onbeperkt internet met perfecte snelheid ( spotify streaming werkt en websites bezoeken/email gaat snel zat ).

    Nu met het nieuwe abo moet ik dus gaat voor het 300 abonnement waarvoor ik dus 45 euro moet gaan betalen voor hetzelfde om dan ook nog eens kans te hebben op een datalimiet.

    Bij de moderne techniek betaal je tegenwoordig niet vaak 50% meer om slechtere prestaties te krijgen …

  11. Leuk die snelheidverhoging maar ik heb er weinig aan.
    Nu heb ik vrijwel nergens een 3G verbinding met het T-mobile netwerk en dat verandert weinig (lees: niets) met dit abonnement. Trouwens fijn dat je vermeldt dat je je datalimiet kan resetten Gonny maar dit mag wel tegen betaling gebeuren. Kortom een ordinaire datalimiet. Met dit nieuwe abonnement ben ik dus minder
    T-vreden.

  12. Note: verhoogde snelheid wanneer 3G netwerk beschikbaar. T-Mobile heeft vreemde prioriteiten. Dekking verbeteren of 2G snelheid verhogen, daar zullen meer klanten profijt van hebben.

  13. @marcooo: Helemaal mee eens

  14. En dat was het einde van T-Mobile en hun iPhone verhaal :p DAAAAAAG!!!!

  15. Jammer dat ik pas na 2 jaar T-Mobile abonnement echt plezier kreeg van mijn iPhone toen ik overstapte naar KPN.
    Dus heb ik geen vertrouwen in het netwerk van T-Mobile.

  16. 1gig in de maand ik heb al 1 gig in een weekend met iPad ernaast met mywi
    Dat was voor mij het laatste jaar tmobile

  17. Nog een paar maandjes en ik mag ook eindelijk weg bij T-mobile, lekker overstappen op vodafone of KPN. ze verpesten het nu al helemaal met het datalimiet. Al heb ik thuis niet eens bereik laat staan 3G dus ik heb al reden genoeg om over te stappen.

  18. Er zijn er weer genoeg die hier in trappen! Idd het voordeel van onbeperkt internet zijn ze kwijt! Eens kijken hoelang de web & walk Internet Plus abo’s (tot 2gb) onbeperkt blijven?

  19. Einde T-Mobile voor mij. In de omgeving van Amsterdam bijna geen 3G dekking en als je geluk hebt een beetje gprs. Voor serieus gebruik dus onbruikbaar. In mijn iPad heb ik een KPN abbo en die doet het hier overal. Mijn 3GS kan nog wel een jaartje mee met een simmetje van een andere provider.

    Robert

  20. @iSponge: gast jij hier xD
    Wel ***** zeg, heb echt veel te veel last van die trage verbinding, zeker als ik op mijn werk zit op het industrieterrein nijkerk…. bijna nooit ontvangst!
    Hopen dat T-mobile nog met een leuke update komt voor hun bestaande klanten!

  21. Heb al een tijd tmobile bij mn iPhone en sinds kort Vodafone op m’n iPad. Die heeft werkelijk overal 3G dekking, perfect! Tmobile zeker niet

  22. Bij Vodafone heb je ook nog gratis sms verdubbelaar bij t-mobile betaal je hiervoor nog eens €2,50 extra per maand ben hierdoor erg aan het twijfelen geraakt om over te stappen.

  23. En ik werd vandaag al benaderd door een callcenter of ik mijn abo wilde verlengen met een iPhone 4, nope ik wacht wel op de 5 of 4s oid en dan zoek ik er het beste abo bij. Persoon aan de telefoon vertelde dat de volgende iPhone een slechtere wordt en dat die helemaal niet deze zomer uitkomt. Verder dat de iPhone niet eens zo’n goeie telefoon is en dat ik beter een android kan halen.

    Doe toch normaal, ik wacht wel even. Lekkere actie van ze, eigenlijk nooit gezeur met ze gehad maar dit soort telefoontjes en abo veranderingen stel ik niet echt op prijs.

  24. only good if you have 3g , are iphoneclub sponsered by t-mobile ? as you carry everything about t-mobile but not much on the other networks ,

  25. Om mijn abonnement over te zetten naar de nieuwe abonnementsvorm, moet ik fysiek naar de winkel of kan ik online ook een formulier invullen?

    Merci!

  26. Als je nu gewoon een sms bundel erbij neemt verandert er verder toch niets op internet na

  27. Goed begin. Nu nog een beter netwerk dat je daadwerkelijk ook data binnen kan halen via 3G.
    Op mijn werkplek heb ik nog steeds prut-bereik, in amsterdam moest ik laatst naar een macdonalds lopen om Park-Line te activeren.. Persoonlijke emotie: voor mij lijkt mijn iphone abo het altijd niet te doen wanneer ik het ECHT nodig heb.

  28. Om even in te haken op de laatste regel, duidelijkheid over tethering. Ik heb vandaag een reactie gehad van t-mobile dat ze er op dit moment niks over kunnen zeggen. Maar dat ze hopen dit op korte termijn wel kunnen. Kortom verw8 voorlopig nog maar niets… :s

  29. Ik ga ook opzeggen na 6 jaar, contract loopt in juli af. Alle voordelen die T-Mobile had zijn verdwenen.

    De nieuwe iPhone

    ga ik bij Vodafone afsluiten.

  30. Ik blijf Bij tmobile enkel ik ga nooit meer mijn Contract verlengen en blijf dus oude voorwaarde houden en koop in Apple store gewoon los een nieuwe iPhone voor onbeperkt internet
    Zowel tmobile, KPN en Vodafone leveren geen goede 3G dekking in Berkel en rodenrijs en op mijn woon adres zelfs helemaal geen 3G dus overstappen is zinloos

  31. Ze hebben bij T-mobile een nieuwe manier om aan de huidige klanten tóch een berg geld te verdienen! Ik heb de laatste tijd best vaak dat door onverklaarbare reden een SMS als MMS verzonden wordt. Dit zit uiteraard niet in de bundel en daar betaal je dus fórs voor! De ontvanger krihgt mijn SMS dan als e-mail binnen. Zo kan je ook je laatste trouwe klanten zoals ik verjagen.
    Ga zo door T-mobile en er blijft helemaal niemand meer over!!

    Wie heeft hier nog meer last van? Misschien kunnen we gezamenlijk iets tegen ze beginnen.

  32. Ben blij dat ik een abo heb van 19.95 euro incl onbeperkt internet. Dit was een eenmalige aanbieding voor 2 jaar. En inc iphone 3gs. hahaha en bellen doe ik nooit alleen ping en twitter. En als ik een keer bel is het toch vaak kort.

  33. Dus een verhoging van 50% op de bel/sms kosten. Nu blijkt dus Vodafone voordeliger. Als mijn abo afloopt toch maar gaan shoppen.

  34. Origineel geplaatst door Don_Grigori
    Ik blijf Bij tmobile enkel ik ga nooit meer mijn Contract verlengen en blijf dus oude voorwaarde houden en koop in Apple store gewoon los een nieuwe iPhone voor onbeperkt internet Zowel tmobile, KPN en Vodafone leveren geen goede 3G dekking in Berkel en rodenrijs en op mijn woon adres zelfs helemaal geen 3G dus overstappen is zinloos

    Zo gaat dat helaas niet wanneer je abonnement is afgelopen zul je deze voorwaarde krijgen helaas maarja ik ben weg door deze onzin geen nieuw iPhone voor mij bij tmobile 🙂

  35. Ik moet lachen om de vele negatieve reacties. En.. Ben het er VOLLEDIG mee eens.
    De huidige internetsnelheid is bijna nergens te halen, en dan moet je eerst ergens 3G zien te krijgen.
    Hoe ze dan ook die 7,2 halen???

    Zal wel een verkapte vorm van bonus voor de top zijn. Minder krijgen, hetzelfde betalen.

    Voor mij straks geen tmobile meer.

  36. Verder zijn de aansluitkosten ook verhoogd met 5 euro, jammer dat dit niet wordt vermeld in het artikel net als dat de RESET 10 EURO kost..

  37. Ach, dit heet marktwerking. Wanneer mijn abo afloopt kijk ik gewoon wat op dat moment de beste keus is. Tegen die tijd zal de iPhone 4gs of 5 er ook wel zijn. De kans is zeer groot dat ik dan naar een andere provider ga. (die wel een goede internet verbinding rond Amsterdam heeft)

  38. Heb op Schiphol niet eens een beetje data verbinding dus hebben hogere snelheden ook geen zin…

  39. Krijg een beetje het gevoel bij dit artikel dat iphoneclub wel heel erg positief klinkt ten aanzien van T-mobile dubbele agenda misschien?

  40. Origineel geplaatst door delightone
    Krijg een beetje het gevoel bij dit artikel dat iphoneclub wel heel erg positief klinkt ten aanzien van T-mobile dubbele agenda misschien?

    Wat een onzin, als dat zo was hadden ze het artikel niet geplaatst want o wee als ze iets over T-Mobile plaatsen komt zelfs de grootste zeikerd onder een steen kruipen om met de klaagzang mee te doen..

    Ben blij dat er een heleboel gaan overstappen, des te beter wordt mijn verbinding. Denk je nu echt dat jullie goedkoper uitzijn bij KPN of Vodafone? Welterusten maar weer…

  41. De enige reden waarom ik nog bij Tmobile blijf is dat ik via Tmobile family gratis kan bellen en sms’en naar m’n vriendin, want dit abo slaat nergens op. Als ze je snelheid nou zouden terugschroeven naar iets normalers, dan zou het nog te behappen zijn, maar 64 kbps…..

  42. Ik vind het ook nogal positief klinken in het artikel.. Gelukkig kunnen we resetten voor 10 euro..? Een speciale navigatie app er helemaal gratis bij? navigon was al heel lang bekend.
    Verder ben ik zelf nog steeds gelukkig met mijn losse iphone en mijn Telofort sim only van 22 euro met daarin 1000smsjes, 200 minuten en internet! wel fair use policy maar nog nooit wat over gehoord van telfort.
    uiteindelijk ben ik in een jaar (400 voor mijn toestel (3gs 16gb vorig jaar in maart nieuw in belgie gekocht) en 264 voor het abo) 664 euro totaal kwijt
    als ik dat dan vergelijk met de goedkoopste tmobile iphone 3gs 8gb versie 300 euro toestel en daarna nog abo van 30 euro erbij voor een jaar 360) 660 euro voor een zwaar verkreupeld abo!!

  43. Hoe krijgen ze het voor elkaar om elke keer iets te veranderen ten nadele van de klanten. Datalimiet voor internet, buitenland kosten niet meer uit je bundel en ga zo maar door t lijkt de overheid wel!!

  44. Dat wordt straks een simonly in mijn iPhone 4, al moet ik nog een dik jaar…;)
    Het wordt steeds minder met T-Mobile! Beetje jammer!

  45. @Danny bevers: Dat heb je wel fout. Als je je abo houdt hou je je bestaande voorwaarden. Ik heb dit bij T-Mobile nagevraagd! Je zult vanaf dat moment bij Apple Store een nieuwe iPhone moeten kopen.

  46. Origineel geplaatst door QAN
    @Danny bevers: Dat heb je wel fout. Als je je abo houdt hou je je bestaande voorwaarden. Ik heb dit bij T-Mobile nagevraagd! Je zult vanaf dat moment bij Apple Store een nieuwe iPhone moeten kopen.

    Idd, zolang ik niet opzeg behoud ik de voorwaarden die ik al had, ik ga sowieso de iphone5 los halen, of ik dan bij tmob blijf met mijn bestaande voorwaarden of overstap naar een ander met mindere voorwaarden dan ik nu heb weet ik nog niet 🙂 .

  47. Ik wil best overstappen naar KPN of Vodafone maar ik zou Visual Voicemail dan toch wel erg gaan missen.

  48. @Danny. Bevers je zou je beter in de materie van contracten moeten verdiepen
    Als ik geen contract verandering doe of wijzig zal deze eeuwig door blijven lopen ik heb altijd 1 jarige contracten en als ik niks wijzig loop dit gewoon stilzwijgend door zo heb ik al jaren (2008) ook een zakelijk KPN abonnement met onbeperkt internet die is al 3 jaar afgelopen oude flexibel bestaat al sinds 2009 niet meer en onbeperkt belminuten meenemen
    En dit werkt ook zo bij tmobile zolang je zelf niks veranderd aan je Abonnement zal deze nooit eindigen!!!!!!1!!!

  49. Wouw.. Voor hetzelde geld krijg je de helft van sms’jes/minuten. Dat is wel een erg grote vermindering!
    Het datalimiet vind ik verder wel oke, alleen mensen die tetheren of gewoon veel te veel internetten halen de grens van 1GB. Deze mensen zorgen er tegelijkertijd voor dat het netwerk supertraag wordt.. Wel kansloos dat tmobile altijd op onbeperkt heeft ingezet.
    Ik vraag me af of ik het huidige abo binnekort kan verlengen. Als ik verplicht wordt om 1 van deze belachelijke abo’s te nemen ben ik weg..

  50. Eens kijken of ik als bestaande klant ook dat snelle internet kan krijgen, ik sms nooit, heb genoeg aan 300 belminuten, maar snel internet wil ik wel.

  51. gelukkig heb ik nog anderhalf jaar ongeveer. daarna naar een betere provider als dat lukt. misschien zijn dan de abonnementen weer normaal.

  52. dan heb ik nog 1,5 jaar te gaan met onbeperkte internet bij tmobile. Hopelijk komt er binnen 2 jaar een nieuwe provider als concurrent. Kunnen we wat van hun profiteren.

  53. Helemaal perfect dit, welke malloot sms’t er nou nog zoveel nu iedereen ping gebruikt, en skype op zn telefoon heeft staan. Alleen vind ik 1 gigabyte wel heel erg weinig, daar moet wel wat aan veranderen als ze de andere kosten omhoog gooien.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.