Reacties voor: Vernieuwde NOS-app zet belangrijkste nieuws op de voorpagina

De NOS-app is vernieuwd: de voorpagina toont niet langer de chronologische lijst met nieuws, maar belangrijke berichten van de afgelopen uren.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Onderwerpen

Reacties: 5 reacties

  1. Afstappen van een chronologische lijst is voor mij een minpunt! Op deze manier staat standaard bovenaan een nieuwsbericht welke ik al gelezen heb.

    Wat is er mis met de 2 uitgelichte berichten bovenaan die ze al hadden?

  2. Safari openen? Wat een slechte keuze… Safari view controller? Deep linking nog steeds niet aanwezig… Het lelijke terug knopje…

  3. Inderdaad, waarom afstappen van de in-app browser? Biedt me in ieder geval de keuze, want ik vind al die in safari-opende linkjes heel vervelend. Het duurt langer, het is onhandiger om weer naar de app terug te gaan (via een kleine terug-naar–link ipv een sluiten knop). Wat zou de reden zijn voor een keuze als deze?

  4. Ik hoop dat men bij iculture het letter type en grote van de NOS app overneemt.
    Perfect te lezen een zeer duidelji.

  5. Op zich een slimme scheiding, maar waarom niet de gebruiker die een uitgesproken voorkeur heeft voor ‘t één of ‘t ander de mogelijkheid bieden via de instellingen één van beide rubrieken te verbergen?

    En dan meteen ook graag de mogelijkheid sport te verbergen, nooit begrepen waarom die rubriek verplicht is. Sport-nieuws is een contradictio in terminis, want sport de meest overschatte bron van non-nieuws 😡

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.