Reacties voor: Vernieuwde Nest-thermostaat heeft groter scherm

De vernieuwde Nest-thermostaat heeft een groter scherm en kan ook de correcte werking van je verwarmingssysteem controleren.
Lees het complete artikel → Vernieuwde Nest-thermostaat heeft groter scherm
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. Top! Dankzij jullie had ik de aankoop van een Nest thermostaat nog even uitgesteld en dat blijkt de juiste beslissing te zijn geweest. Dank jullie wel voor de goede berichtgeving!

  2. @Frankmans: Graag gedaan!

    Voor alle andere lezers: we dachten aanvankelijk dat furnace een soort oven is, maar het blijkt een soort olie- en gasgestookt verwarmingstoestel. Nu gecorrigeerd in het artikel.

  3. Is er voor deze versie van Nest inmiddels ondersteuning voor Opentherm? Dit vind ik persoonlijk nog steeds het grootste manco aan deze thermostaat.

  4. Ik ben zeer geinteresseerd in nest met opentherm. de grote vraag voor mij is dus ondersteunt deze nu wel opentherm?

  5. Niet echt nodig om mijn huidige Nest te vervangen dus 🙂

  6. Het Opentherm gebeuren vind ik ook best belangrijk.
    Wat je echter ook kan doen is bij je cv zelf het verbruik omlaag laten regelen door langer te doen over het opwarmen van je huis ipv alles of niks.
    Vaak is dit namelijk helemaal niet belangrijk

  7. Als opentherm nu ondersteund zou worden zou dat vast wel ergens vermeld worden lijkt me, en ik zie het nergens staan (ook niet bij de specs op de website). Enorme gemiste kans. ‘T valt me ook op dat ‘ie over 802.11b/g/n beschikt, en dus niet over ac. Ook een gemiste kans.

    Leuk hoor, een groter scherm.. maar ik had wel iets meer verwacht van versie 3.

  8. Ik ben geen expert qua kennis met Nest, maar 480x480px resolutie op zo’n groot scherm? Snap dat niet overal een pixelperfect scherm nodig is, maar met zo’n resolutie en zo’n oppervlak moet je toch pixels kunnen gaan tellen..?

    Ja tuurlijk “van dichtbij kan je altijd pixels zien”. En “Dit product moet je juist op 1meter afstand gebruiken”.. Ja, allemaal waar maar:
    “Met 480 x 480 pixels is er meer ruimte om informatie op het scherm te tonen”

    Meer info = Kleinere onderdelen. Dat maakt het toch niet gemakkelijker..?

    Nouja, ben in ieder geval wel reuze benieuwd.

  9. Origineel geplaatst door Siep
    Als opentherm nu ondersteund zou worden zou dat vast wel ergens vermeld worden lijkt me, en ik zie het nergens staan (ook niet bij de specs op de website). Enorme gemiste kans. ‘T valt me ook op dat ‘ie over 802.11b/g/n beschikt, en dus niet over ac. Ook een gemiste kans.
    Leuk hoor, een groter scherm.. maar ik had wel iets meer verwacht van versie 3.

    802.11ac? Wat wil je met de Nest doen dan, waar je een snellere verbinding voor nodig hebt?

  10. Wat ik me nog afvraag, kan deze nu wel moduleren of is het net altijd aan of uit ?

  11. Voor meer info over forced air furnaces.
    Het is een normaal en veel gebruikt systeem hier in de VS, aangezien veel systemen zowel verwarmen als verkoelen (Air Conditioning) en verkoelen eigenlijk alleen met een soort van grote ventilator kan.

  12. Is zo’n Forced Air systeem niet gewoon wat wij in Nederland een WTW installatie noemen? Het lijkt in ieder geval erg op wat ik hier in huis heb.

  13. geen homekit support?

  14. Ik vind het een prachtig product maar zolang openterm (modulatie) nog niet ondersteund wordt komt hij er bij ons niet in

  15. @Flieps: Ik heb altijd gedacht dat de snelheid van je netwerk bepaald wordt door het traagste apparaat dat verbonden is. Heb ik het mis?

    Buiten dat vind ik het gewoon gek dat als je een high-end apparaat een update geeft, hij niet voorzien is van de laatste technieken.

  16. @Sliep: Uhm in 1 lijn wel, dus je aanbieder/provider > modem > router > apparaat.

    Maar als je 10 dingen via je wifi laat lopen, heb je niks te maken met je andere wifi apparaten die aan die router hangen (behalve door eventuele storing).

  17. @michel: Oké, dus apparaten in m’n netwerk die niet compatibel zijn met snellere wifi protocollen hebben geen invloed op andere apparaten die dat wel hebben? Dan had ik ‘t verkeerd in m’n hoofd. Thanks 🙂

  18. Nest 3e generatie komt het eerste jaar niet uit in Europa (bron: Nest NL). Specifieke features voor Amerikaanse markt. Is Aan/uit, niet modulerend.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.