Reacties voor: Vernieuwde Jawbone Up nu ook in Nederland en België te bestellen

Fitnessarmband Jawbone Up kan vanaf vandaag ook besteld worden in Nederland en België. In totaal kunnen 25 nieuwe landen de armband bestellen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Ik vond deze in eerste instantie best interessant, maar doordat hij niet in Nederland te koop was, ben ik gegaan voor de Nike Fuelband. Nog geen spijt van gehad.
    Enige waarvoor de Jawbone me interessant lijkt is de slaapmeting, maar aan de andere kant, lijkt het me niet fijn om dat ding om te houden in mijn slaap.

  2. Blijf het twijfelachtig vinden of dit een betere versie gaat worden dan de 1ste. De reacties daarop waren overwegend niet al te positief….
    Zag overigens een volgens mij interessant alternatief: de Misfit Shine. Je kan er oa ook mee zwemmen….
    Zie: http://www.indiegogo.com/projects/misfit-shine-an-elegant-wireless-activity-tracker

  3. Ik heb de UP2 sinds midden januari (ingevlogen uit US) en ben er heel tevreden over. Ik gebruik m vooral voor meten van beweging en slapen. Op later moment ga ik ook voeding meenemen. Teams vormen om elkaar te motiveren… Zit prima in elkaar…

  4. Yes, eindelijk… Hier wacht ik al een tijd op, en dus vandaag meteen bestemd. Jammer dat de prijs gewoon een wijziging is van $ naar € ….

  5. Heb de up2 nu 14 dagen in gebruik, is echt geweldig, gebruik hem nu vooral om op een fijne manier wakker te worden inplaats van een luide wekker, wordt ik nu gewekt op het ideale tijdstip van je slaap rond de gewenste tijd

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.