Reacties voor: Vermoedelijke frame van de iPhone 6 gelekt

Nieuwe gelekte foto's kunnen wel eens het frame van de iPhone 6 laten zien, al wordt dat door verschillende reageerders ontkend.
Lees het complete artikel → Vermoedelijke frame van de iPhone 6 gelekt
Bart Breij -

Reacties: 37 reacties

  1. Dit is fake

  2. @Belgiumiphone: klopt de plaatjes zien er bijzonder scherp uit.

  3. Ik dacht dat de dag afgelopen was. Deze site post zelfs terwijl ze naar huis rijden knap hoor:)

  4. Hieraan zou ik nog kunnen twijfelen.
    Vroeger zagen we foto’s van: iPhone 4S, 5 en 5S voorbij vliegen die zogezegd fake waren en achteraf toch juist waren.

  5. Waarom zeg je ‘vermoedelijk’ in de titel? Overal wordt juist het tegendeel beweert? Is dat in de hoop dat er meer mensen klikken op de link naar jullie artikel?

  6. Daar gaan we weer… Zal het dit jaar Apple dan eens eindelijk lukken een iPhone uit te brengen die niet van tevoren al is uitgelekt?

  7. Hoezo is dit de frame van de iphone 6?
    Kan net zo goed een ander merk phone zijn.

  8. Midplate van een Samsung Galaxy S5.

  9. Gelukkig zijn er dan altijd weer mensen die stellig weten dat het ‘fake’ is, of juist niet.
    We weten het natuurlijk geen van allen. Wat mij betreft zou het leuk zijn als het wel zoiets wordt, want ik wacht al heel lang tot ze met een groter model komen. Ik heb nog een iPhone 4, dus zo lang wacht ik al. 🙂

  10. Origineel geplaatst door GastonM
    Daar gaan we weer… Zal het dit jaar Apple dan eens eindelijk lukken een iPhone uit te brengen die niet van tevoren al is uitgelekt?

    Inderdaad.

  11. Moet er niet aan denken dat er een grotere komt… M’n huidige 5s vind ik al op het randje….. Als ik groter wil pak ik m’n iPad wel….

  12. Origineel geplaatst door 020
    Midplate van een Samsung Galaxy S5.

    Samsung S3 S4 en S5 heeft geen midframe,, alleen display en plastic achterkant. en deze lijkt op aluminium. dus helemaal geen samsung 😛

  13. Dit geloof je zelf toch niet, waar komen die bekende volumeknoppen dan.
    En waarom zal Apple zoveel gaten in het frame doen. Apple gaat eerder voor een strakke uiterlijk.

  14. In denk en hoop dat de geruchten over de schermgrootte niet kloppen!

    Vanaf de eerste generatie tot en met de iPhone4/4s was het een 3,5 inch scherm. Nu hebben het bij het de iPhone5/5s voor het eerst vergroot naar 4 inch.
    Lijkt me sterk dat ze dan bij het eerstvolgende nieuwe model meteen het scherm vergroten.

    De huidige afmetingen vind ik ideaal.

  15. Engelstalige sites spreken er ook al over dat dit geen iPhone onderdeel is maar eerder een Samsung onderdeel. Het lijkt zelfs goed te passen op de metalen frame-onderdelen van de S5 (waarvan foto’s al eerder gelekt waren). Goede kans dat dit dus van de S5 is.

    Het is een mid-frame en als dit een echt Apple onderdeel zou zijn dan betekent dat dat er een separate backplate op moet. En dat zou betekenen dat Apple afscheid neemt van de uni-body aanpak. En waarom zouden ze dat doen? Ze zijn er gek op, getuige de MacBooks en de huidige iPhone. Dus nee, geen iPhone6 onderdeel.

  16. Gewoon het nieuwe frame van de nieuwe Meizu dus 🙂

  17. Origineel geplaatst door ainiw
    Gelukkig zijn er dan altijd weer mensen die stellig weten dat het ‘fake’ is, of juist niet. We weten het natuurlijk geen van allen. Wat mij betreft zou het leuk zijn als het wel zoiets wordt, want ik wacht al heel lang tot ze met een groter model komen. Ik heb nog een iPhone 4, dus zo lang wacht ik al.

    Same here.
    De volgende iPhone is mijn laatste hoop, als er geen groter iPhone komt, dan ga ik overstappen naar een Android.
    Want als de volgende iPhone niet groter wordt, dan zal het wellicht nooit, of voor een zeer lange tijd, groter worden.

  18. @ainiw: Same here

  19. Leuke grap van de Chinezen weer

  20. ik hoop het niet, hou het apple en ganiet samsung achterna met die koelkasten.
    echt te groot voor in de zak

  21. Ziet er een belachelijk groot frame uit. Dat gaat Apple nooit maken denk ik. Ik hoop wel een wat groter scherm maar dit wordt het ZEKER NIET.

  22. Zoals Ibla zegt…Als ie groter wordt, dan is het over voor mij en is m’n 5S de laatste iPhone..formaat is groot zat (had oude formaat mogen blijven!)

  23. Iemand lekt heel geheim maar heel bewust, in overleg met de directie én marketingafdeling van Apple, een onderdeel van de nieuwe iPhone en hup…. We duiken er met zijn allen weer bovenop. Reuring in de tent en flinke media-aandacht als gevolg.

    Het is niet erg dat we met zijn allen gaan speculeren, dat is zelfs heel leuk en verbindt Applegebruikers met elkaar, maar laten we niet net doen of ‘t zonder toestemming van Apple is. Want als ‘t écht geheim had moeten blijven dan kan de leverancier van dit framepje naar zijn volgende order fluiten, vrees ik.

  24. De radii van de hoeken komen overeen met Samsung en niet Apple.

  25. Linkbait?

  26. Fake ! Kijk naar de positie waar de lightning connector zou moeten komen ….

  27. Gaan we weer….. Onzin

  28. galaxy note foto’s, niet apple

  29. ik zie een 5 en een 1 in het frame staan 5+1=6 dus het is waar!! 😉 Whoehahahaha

  30. Het is van de MX3 denk ik… http://www.meizu.com/

  31. @Ibla: Nou inderdaad 😀

  32. Origineel geplaatst door Bigbrothers2000:

    Samsung S3 S4 en S5 heeft geen midframe,, alleen display en plastic achterkant. en deze lijkt op aluminium. dus helemaal geen samsung 😛

    Heb jij toevallig contact met een hooggeplaatst persoon bij Samsung?? Je weet zo goed te vertellen over een product (S5) die nog niet eens bestaat.

  33. Origineel geplaatst door Maui: Zoals Ibla zegt…Als ie groter wordt, dan is het over voor mij en is m’n 5S de laatste iPhone..formaat is groot zat (had oude formaat mogen blijven!)

    Dan had je geen 5S moeten kopen, en de 4 of 4S blijven gebruiken.

  34. De 4S maakt nog steeds goede foto’s ivm de 5 en 5S. Alleen bij low light is hij beduidend minder. Maar daarvoor heb je een app genaamd 645 pro waarmee je echt ook nog acceptabele foto’s kunt maken bij weinig licht met de 4S. Ik vind de hype rond de zgnde betere camera’s van de 5 en 5S ivm de 4S uitermate overtrokken. Google maar eens op youtube en vergelijkingen. Ik hoop dat de nieuwe iPhone echt een betere camera krijgt anders is de kans groot dat ik overstap naar de concurrentie.

  35. Je ziet toch gelijk dat dit een onderdeel van de iPad Micro is. Deze wordt 2 september gepresenteerd.

  36. Het gaat van kwaad naar erger! binnenkort gaan we hier al speculeren op de dag van de release van een nieuwe iPhone.
    Het lijkt wel of er na een keynote alleen nog interesse is voor het “volgende” model.
    De Iphone 5s is er nog maar net!
    Ik had elk model meteen bij de release maar de iphone 5 zit nu nog steeds in mijn broekzak.
    Een draak van een toestel op vele punten,waaronder de slijtvastheid van het ding. Totaal Apple onwaardig! gewoon onmogelijk de nieuwstaat te behouden,wat bij mijn vorige toestellen steeds een feit was.
    De kopers ervan kregen nét een nieuw toestel!
    Het schermformaat sinds de 5 heeft maar één zinnig resultaat en dat is een rijtje apps meer. WAAAAAWWWW,zeker 900 euro waard! Voor de rest hebben de afmetingen geen enkele meerwaarde gebracht,zelfs je freak’n foto’s gebruiken niet het volledige scherm.
    De iPhone 4s was Apple’s hoogtepunt en ik hoop dat ze ok zonder Steve Jobs terug het juiste pad vinden.
    Mensen die zaniken dat ie groter moet,koop gewoon lekker een samsung of andere smartphone maar ga hier geen flatscreen zitten eisen en dreigen dat je anders geen iPhone meer koopt,Apple zal er geen boterhammetje minder om eten.
    Ze hebben wel andere varkentjes te wassen om hun “trouwe” cliënteel tevreden te houden want ik heb een macbook,iPhone 5,Timecapsule,iPad,iPod,etc.. waarvan ik niks wegdoe maar ook niks zal vervangen door een apple product zolang ze keer op keer foute stappen zetten,ten koste van stabiliteit,duurzaamheid en gebruiksgemak.
    Apple is Apple niet meer zoals we ze kenden.
    Het is al ApSung aan’t worden… Bananaware for everyone!

  37. Wel mss een kleine verwachting een breder scherm nog 4 inch maar zoals de Samsung S3 mini blijft het nog een prettig zakformaat !

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.