Reacties voor: Verlichting en tafels Apple Store Den Haag gearriveerd

De verbouwing van de Apple Store in Den Haag is in een laatste fase. De tafels en verlichting zijn inmiddels gearriveerd.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Lekker slim 2 Apple store winkels in de randstad, het was handiger geweest om er 1 in het oosten te plaatsen

  2. Zo stom altijd; je mag niks zien maar al die winkels zien er hetzelfde uit. Erg overdreven.

  3. Pardon? Al die winkels zien er hetzelfde uit??
    Vergelijk Oberhausen eens met Londen of Amsterdam met Haarlem?
    Niet bepaald hetzelfde interieur lijkt me.

  4. Iculture fan maar dit soort berichten slaat mijns inziens helemaal door…

  5. Pst, een grote houten doos……heet eigenlijk een kist.

  6. Ik wordt zo moe van de bouw van die Apple winkel in Den Haag. Het duurt al meer dan 10 maanden en de hele Passage heeft er last van. Bovendien is er een super dealer; LJS.

  7. Het oude hoofdpostkantoor in Utrecht aan de Neude opent zijn deuren weer. In september komt daar iets nieuws. Het is geheim wat er komt. Vrijdagmiddag wordt bekendgemaakt wat er in september op doe locatie opent. De toekomstplannen worden onthuld door Shivers, een bedrijf dat zich bezig houdt met grote publieksevenementen. Is er een kans dat hier een vierde filiaal wordt geopend?

  8. @Karel-Willem: Ach de een heeft een trapje extra en de ander een verdieping minder, maar uiteindelijk zijn het rijen vol houten tafels met tien keer hetzelfde product en tegen de muren de accessoires. Ik zeg niet dat het niet mooi is, maar wel overal hetzelfde. En ook dat maakt niet uit, maar dan moeten ze niet zo overdreven spastisch gaan doen met afschermen enzo.

  9. @bas: Apple is een typisch Amerikaans bedrijf, waar zulke geheimzinnigheid normaal is.

  10. Zo, dit is echt goed nieuws. Ik ben al die tijd bang geweest dat ze alles op de grond uit zouden stallen. Ik kan niet wachten totdat de wc-rollen binnenkomen!

  11. Wat een nieuws toch weer, nu al komkommertijd? Ben benieuwd wanneer de kassasystemen arriveren, hoop echt dat Iculture hier ook melding van maakt!

  12. Origineel geplaatst door MJ
    Ik kan niet wachten totdat de wc-rollen binnenkomen!

    Je bedoelt die met speciale ‘Apple store personel only’-print?… Het hoofd van Steve Jobs met de tekst ‘whipe me’ eronder.

  13. Origineel geplaatst door GEO
    Ik wordt zo moe van de bouw van die Apple winkel in Den Haag. Het duurt al meer dan 10 maanden en de hele Passage heeft er last van. Bovendien is er een super dealer; LJS.

    De A-Mac is vanuit de Passage al naar de Wagenstraat ‘gevlucht’

  14. @sanderevers: Dat zal best, maar dan mag ik het als Nederlander nog wel stom vinden.

  15. Origineel geplaatst door rob
    Iculture fan maar dit soort berichten slaat mijns inziens helemaal door…

    He he… volgende bericht: het unboxen van die tafels!

  16. “Verlichting en tafels Apple Store Den Haag gearriveerd”. Wat een non informatie. Waar je als Apple gelovigen al niet over opgewonden kan raken……….. Is er niets beters te melden? Nu Apple alleen nog maar de concurrentie na-aapt is er misschien ook niets anders meer te melden..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.