Reacties voor: Verkoopstart iPhone 3GS in Almere: eerste 200 kopers van iPhone 3GS krijgen accessoirepakket

T-Mobile heeft meer details gegeven over de verkoopstart op 26 juni 2009 in Almere. Daar krijgen 200 kopers meteen hun toestel mee naar huis. Vanaf 7:00 uur kun je terecht in een speciaal T-Mobile Hotel ter plekke.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 37 reacties

  1. haha… dan heb je geen leven hey 😛

  2. Ojee, krijgen we dit weer….

    “(voorzien van licht- en geluidseffecten)”

    Nou, jippie!

  3. Slechte Photoshop actie zeg!!
    Wel grappig dat ze zo slecht kunnen mikken. Hopelijk gaat het wel goed met de registratie van de eerste kopers.

    Is iPhoneclub er bij om verslag uit te brengen?

  4. @Dennis de Jong: We staan er niet echt om bekend dat we vroeg opstaan. Misschien maar een nachtje doorhalen dan 😉

  5. Das bij mij om de hoek!!

  6. Dat is bij mij om de hoek. Maar een acc pakket is niet iets wat ik zeg goh daarvoor ga ik 7 uur me nest uit.

  7. Uhhm pas op he, uiterlijk 7 uur aanwezig :p, pffff ik draai me nog even om dan 😉

  8. Vraag me af wat dat accessoire pakket inhoud…
    Wat kan je voor die prijs krijgen?

  9. Cool! Ik ben net naar Almere verhuisd. Ik had me voorgenomen niet een nieuw model te kopen maar nu wordt het toch wel weer aantrekkelijk.

  10. Ik kijk de foto’s wel : )

    (en ik hoop dat T-Mobile een beetje opschiet met mijn via internet bestelde iPhone ;))

  11. Al nieuws van mobistar? 🙂

  12. eerst wachten op een jailbreak voor de 3GS, is daar al nieuws over?

  13. Van de T-mobile iPhone pagina:

    Wist je dat…

    * – de koffie voor je klaar staat?
    * – we goed weer voor je hebben besteld?
    * – je ontvangen wordt door pikante piccolo’s?
    * – je een spelletje kunt spelen op twee Wii-spelcomputers?
    * – Apple zelf ook aanwezig is met hun producten?

    En nu moet ik even op m’n oma lijken; volgens de weersverwachtingen gaat het vrijdag regenen, dus ik denk dat de bestelling vertraagd is. 😉

  14. Ga wel naar België zodra ik weet wat de prijs is, ben er toch in de buurt in september.

    Kan ik nog even sparen……

  15. Accessoires …… Zeker een TomTom carkit houder. Jahjah. Wel handig 😉

  16. als nummer 9 in de rij van de eerste launch party moet ik wel zeggen dat ik heel veel lol heb gehad op die dag en avond, het is zeker leuk om andere iPhone nerds te ontmoeten.

    zitten in een hotel lobby is niet echt hetzelfde als voor de deur zitten bij de t-mobile winkel, maar lijkt me toch zeker leuk.

    het is natuurlijk wel een beetje een truc van t-mobile om mensen te lokken met een relaxte lobby en een accessoire pakket, want ze zijn blijkbaar toch een beetje bang dat er te weinig mensen komen opdagen 🙂

  17. Hoop dat T-mobile zich vergist en een paar accessoirepakketten naar Almelo stuurt i.p.v Almere 🙂

    Zitten meer 2 letters verschil in…

  18. Ooh, Meneer Apple is zelf ook aanwezig is met zijn producten? Komen ze nog wat oude stock verkopen ofzo? :p

  19. Klinkt allemaal erg mooi/leuk, maar toch ga ik naar mn vaste t-shop waar ik ‘t toestel waarschijnlijk ook a.s. vrijdag krijg :d

  20. waarom helemaal in almere… had liever in arnhem ofzo

  21. In 15 minuten ben ik in België, en Almere is net ietsje verder vanuit Maastricht 😉 ik slaap nog wel even door!

  22. Wist je dat…
    Apple zelf ook aanwezig is met hun producten?

    Je krijgt een fruitmandje mee?

  23. Leuk toestel die iphone, geniet er elke dag van, maar op deze manier, get i life!
    als je nou ook sex mag hebben met die pikante picolo’s dan zou de zaak voor mij veranderen;-)
    Die 3gs vind ik maar een waardeloze update.
    Zit je weer 2 jaar vast aan, de kans is groot dat apple volgend jaar met echte radicale verandering komen, (platter, zwarte balken kleiner, front camera waar je mee kan cammen , 3d beeld..)
    ik wacht nog wel even jaartje…

  24. Het kan in Almere.

  25. Heel leuk voor ze maar dit jaar ga ik hem lekker los kopen en nemen we Vodafone.

  26. Vorig jaar stond er ook al een rij in Almere.. alleen niet bestaand uit 200 man 😛 en het was zo rond half 11… zoiets..

  27. Dat worden dus mensen die er over 3u al zitten

  28. @Werner:
    3D beeld? Apple kennende zullen ze dat overslaan en meteen 4D doen. En koffie zetten natuurlijk…

  29. Ik heb hier net een iPhone 3g bij mij thuis geunlocked en jailbroken voor iemand met een tmobile sim kaart maar dus niet het originele iphone abo, en als ik mijn vodafone kaart in dezelfde 3g stop heb ik 5 strepen ontvangst tegen maar 3 met de tmobile sim, en dan zit ik midden in een grote stad, reden te meer dus om een simlock vrije te halen ergens en gewoon lekker bij vodafone te blijven zou ik zeggen, bijvoorbeeld in belgie ;-).
    Met andere woorden ik hoop dat dat exclusief contract met tMobilenietbereikbaar snel op houd en je gewoon de provider kunt kiezen die het in jou gebied het beste doet.

  30. Is er eigenlijk al iets bekend over wat de prijzen bij mobistar gaan worden?

  31. Kan ik mijn iphone 3G inruilen voor de iphone 3GS? misschien met bijbetaling?

    greetz

  32. Mijn Belcompany zei dat ze de iphone’s ook vrijdag hebben. Hoeveel wisten ze niet en welke ook niet, maar aangezien ik als 2e op de lijst sta ga ik er vanuit dat ze mijn zwarte 32gb ook binnen hebben. Of ze moeten er maar 1 krijgen en de 1e op de lijst ook net deze willen.

    En ik heb nachtdienst dus ik ga om 7 uur ‘s ochtends naar huis, lekker op mijn gemak douchen en dan rond half 9 richting de winkel 🙂 . Daarna als ik hem heb nog even ermee spelen en dan toch maar een kort middag dutje doen waarschijnlijk 😛 .

  33. Origineel geplaatst door Dylan
    Kan ik mijn iphone 3G inruilen voor de iphone 3GS? misschien met bijbetaling?greetz

    Zie de T-Mobile FAQ op de nieuwe iPhone website, en nee dat gaat helaas niet.

  34. Is deze actie trouwens alleen voor mensen die hebben hebben besteld/gereserveerd via internet? Dat is mij namelijk niet helemaal duidelijk

  35. “De operator belooft dat het wachten op de nieuwe iPhone spectaculair en bijzonder gaat worden”

    Nou, dat is in mijn geval een understatement !! Doordat een chagrijnige T-Mobile medewerkster een fout heeft gemaakt moet ik waarschijnlijk nog een maandje of 2 wachten: zie hieronder mijn verhaal zoals gepost bij o.a. het T-Mobile blog. Ze zitten daar met een werkelijk voor-oorlogs ordersysteem……….

    Oorspronkelijk geplaatst door Machiel Bekijk bericht
    Op de dag van de voorregistratie 3 kwartier aan de telefoon gehangen, een hele duidelijke bestelling opgegeven (32 GB 3GS, zwart met abbo i-150, 2 x herhaald). Krijg ik een mailbevestiging met een i-300 abbo. Gebeld om te corrigeren, weer 3 kwartier in de wacht, vertelt de T-Mobile medewerker aan de telefoon me dat de order al “in het systeem zit en niet meer hersteld kan worden” !!!!! Enige optie is wachten tot koerier belt (hij weet niet welke koerier dat is) en dan annuleren. Vervolgens duurt het dan nog 2 weken (zo vertelde iemand in de shop mij waar ik geweest ben maar ze mij ook niet konden helpen) voordat een nieuwe order kan worden ingevoerd !!! Kortom, ik mag blij zijn dat ik over 2 maanden mn iPhone heb. En dat alles omdat een chagrijnige juf aan de telefoon een tikfout heeft gemaakt (ik ga toch echt bijna denken dat ze het expres heeft gedaan want ik heb alles duidelijk herhaald maar ze was echt bloedchagrijnig, duidelijk met verkeerde been uit bed). Zet dan niet zo’n iemand aan de telefoon !!! Mijn dag was echt niet goed zo……. En compleet idioot dat niemand daar “het systeem” in kan (het was notabene een voorbestelling !). Nog een extra bestellen bleek ook geen optie want die werd geweigerd naderhand (via een email). Nog meer mensen dit soort ervaringen ??? Nemen ze verkoopgesprekken niet op band op bij T-Mobile ? Iets voor Kassa, Radar, Consumentenbond misschien ? Is er niemand commercieel ingesteld dan bij T-Mobile? Kan ik me toch ook weer niet voorstellen. Suggestie van de persoon die ik via 0800 7123 aan de telefoon kreeg: dien een klacht in bij de klantenservice. Maar als ik dat nummer bel kom ik alleen door het menu als ik mijn T-Mobile telefoonnummer opgeef !!!!! En ik was nog geen klant !! In de T-Mobile shop in Zeist waar ik geweest ben vonden ze de gang van zaken ook geen stijl maar helaas konden zij er uiteraard niets aan doen. Nu moet ik over een paar weken zonder iPhone op vakantie ……… Beste T-Mobile commerciele afdeling: kunnen jullie hier echt niet eens naar kijken?

  36. @ Machiel,

    Dat is zeker balen zeg:S…. Hopen dat ze nog wat voor je kunnen betekenen en het kunnen herzien. Want nu ben je de dupe van hun manier van werken.

    Ik had ook wat problemen met T-mobile wat betreft haarscheurtjes in m’n 3G. Na lang zeuren mocht ik hem opsturen 2 weken geleden en deze week terug bellen om een geheel nieuw contract af te sluiten. T-mobile medewerker gaf me de tip dat de nieuwe Iphone uitkwam en misschien zou dit dan wat voor me zijn:P Dat aanbod sla ik natuurlijk niet af en zo ben ik nu van m’n 3G af en krijg ik de 3Gs en begint mn contract mooi opnieuw…..

  37. Gonny van der Zwaag zei op 23 juni 2009 om 21:35

    @Dennis de Jong: We staan er niet echt om bekend dat we vroeg opstaan. Misschien maar een nachtje doorhalen dan 😉

    WAAR!!?? Ik moet opdraven voor als zijnde “pers meneer”. Zie het absoluut niet zitten om zo vroeg die kant op te moeten 😛

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.