Reacties voor: ‘Verkoop nieuwe iPhone start op 7 oktober, voorverkoop eind september’

De verkoop van de nieuwe iPhone start op 7 oktober, de voorverkoop aan het einde van september. Dit stellen verschillende bronnen tegenover de website 9to5Mac.
Michel Lusthof -

Reacties: 53 reacties

  1. Blijft leuk. Al die geruchten altijd weer. Elke keer maar weer met nieuwe data of zogenaamde ‘verloren’ iPhone 5’s die opduiken waar uiteindelijk helemaal niets van waar is. Ach, zo overbruggen we de tijd een beetje tot het nieuwe model. Maar als 3GS’er moeten ze me nu toch niet veel langer laten wachten.

  2. dat zou wel heel mooi uitkomen voor mij 😉

  3. Wel typisch dat een Tmobile medewerkster mij gisteren vertelde dat Tmobile was geinformeerd dat een nieuwe telefoon pas in Maart of April 2012 gelanceerd zou gaan worden. Daarom zou Tmobile nu een iSim Only abo in het leven hebben geroepen voor alle mensen die willen overbruggen.

    Nu ik dit lees ben ik blij dat ik niet meteen toegehapt heb, en wacht ik zeker nog een maandje af om te zien of er nieuws komt.

  4. Als 3G gebruiker is het heel erg nodig …

  5. @Coelho: Lijkt me logisch, want de iPhone 4 moet zoveel mogelijk verkocht worden.

  6. @Coelho: Ja, dat hadden ze mij ook al eerder verteld – alhoewel ik denk dat het ook een stukje klantenbinding is, want die hadden ze me ook geflikt met de iPhone 4!

  7. Ik hoop dat het wachten beloond wordt mijn abbo is al sinds april afgelopen en mijn 3G crashed steeds vaker

  8. @Coelho: Hier het zelfde. Mij belde ze vorige week en vertelde dat de iPhone 5 pas mei wordt verwacht. Leuk verhaal erbij dat je na 9 maanden mag overstappen naar een iPhone abonnement. Wil je eerder moet je even € 69,95 betalen om over te sluiten. Op die manier kunnen ze je op een slinkse wijze lekker vasthouden als klant.

  9. Ik snap alleen nog steeds niet dat Apple zoveel interim medewerkers gezocht heeft die reeds in de maand augustus moesten beginnen. Of vergis ik mij nu??

  10. Mogen ze wel opschieten met de combi ios5/iCloud/iTunes, is nog verre van klaar.

  11. Ben benieuwd. Wil graag weten wanneer ik mijn (in perfecte staat verkerende) iPhone 4 kan verkopen 😀 .

  12. Ben ik soms de enige die tegen die goedkopere versie van de iPhone is?

  13. Een goedkope iPhone zou zonden zijn idd…

  14. @Jerry: Ik niet, voor mensen met wat minder geld en toch een iphone willen is dat de perfecte oplossing toch.

    En ik kan niet wachten tot de iPhone in Nederland word verkocht.

  15. Origineel geplaatst door Jerry
    Ben ik soms de enige die tegen die goedkopere versie van de iPhone is?

    Waarom zou je er tegen zijn? Zo’n goedkopere versie van (volgens mij gewoon) de iPhone 4 lijkt me juist alleen maar handig: zo’n nieuwe iPhone 5 kan als los toestel als gauw tegen de 800 euro kosten, dusja…

  16. @Jerry:
    Vermoedelijk gewoon de vorige generatie iPhone. Maar Apple kan het beste goed gaan concurreren – wat tot nu toe niet erg nodig was. Straks gaan developers minder aandacht wijden aan iOS en meer aan andere systemen, dat is alleen maar slecht voor ons!

  17. Zo’n tmobile medewerker moet het eens flikken mij zo’n onzinpraatje te verkopen, ga ik hem toch flink uitkafferen! Die tmobile medewerkers weten helemaal niks, vuile leugenaar die gaat roepen dat het pas volgend jaar komt ofzo en zo behandel ik ze dan ook! Beetje keihard liegen en dom praten, net als de vorige keren! Dikke >}$.!<!|*,*}-*#-# zijn het

  18. Achja TMOBILE wil gewoon haar producten verkopen, misschien niet netjes maargoed.

    Ben benieuwd hoe de iPhone 5 eruit gaat zien…

  19. @Daejji: Ochtenddipje?

  20. Doe maar rustig jongens, mijn 2G werkt nog.

  21. Origineel geplaatst door Coelho
    Wel typisch dat een Tmobile medewerkster mij gisteren vertelde dat Tmobile was geinformeerd dat een nieuwe telefoon pas in Maart of April 2012 gelanceerd zou gaan worden.

    Ben je nou serieus vergeten welke streek t-mobile in 2010 aan zijn trouwe klanten leverde?

    Trap nergens in, en laat je huidige afgelopen abonnement nog even lekker doorlopen. Dan wacht je rustig af tot de iPhone 5 op de markt komt. Dan kun je direct overstappen, of alsnog bij t-mobile verlengen!

  22. Origineel geplaatst door Morpheus
    Wil je eerder moet je even € 69,95 betalen om over te sluiten.

    Je verteld er dan niet bij dat je dit betaald als je buiten je verleng periode van 3 maanden zit!! Dus als je iets roept vertel dan het complete verhaal!!

  23. Belachelijk omdat het een nieuwe naam heeft gekregen nummer 5 moet iedereen weer massaal aan die telefoon?

    dat betekend dat apple niet zulke goede apparaten bouwt als ze werkelijk voorstellen. Je moet minimaal 4 jaar met zo’n telefoon kunnen. maar de meesten flikkeren het na 1 jaar alweer de deur uit als er ene nieuwe versie verschijnt.

  24. Degene die dit artikel geschreven heeft. Had best wel in de titel gerucht mogen zetten. Toen ik het las dacht ik he eindelijk een datum maar het blijkt nog steeds een gerucht.

  25. Origineel geplaatst door Misterrr
    Degene die dit artikel geschreven heeft. Had best wel in de titel gerucht mogen zetten. Toen ik het las dacht ik he eindelijk een datum maar het blijkt nog steeds een gerucht.

    Jij begrijpt de functie van de aanhalingstekens geloof ik niet.

  26. @Misterrr: De aanhalingstekens rondom de titel zijn bedoeld als quote van iemand (persoon of organisatie). Daarom dus geen vaststaand feit.

  27. Mag ik erop wijzen dat in Europa pas een maand later word geleverd namelijk 7 November.

  28. @WV: Ik moet bekennen dat ik de aanhalingstekens over het hoofd heb gezien

  29. @peter:

    Origineel geplaatst door peter
    Ben je nou serieus vergeten welke streek t-mobile in 2010 aan zijn trouwe klanten leverde?Trap nergens in, en laat je huidige afgelopen abonnement nog even lekker doorlopen. Dan wacht je rustig af tot de iPhone 5 op de markt komt. Dan kun je direct overstappen, of alsnog bij t-mobile verlengen!

    Ik heb nog steeds mijn 3GS, heb eerlijk gezegd vorig jaar de lancering van de 4 niet zo aandachtig gevolgd omdat ik nog een jaar aan mijn abo vast zat. Zelfde verhaal dus?

  30. Om de een of andere reden kan ik alleen maar denken aan hoeveel ik bij moet gaan betalen voor het toestel bij een onvoordelig data-abonnement 🙁
    Ipv wat de nieuwe iPhone ons gaat brengen.

  31. @unknown: Nee niet eens, hekel aan die leugenaars van tmobile die onzin roepen en mensen gewoon echt bewust bedonderen! Vervolgens zit je 2 jaar aan iets vast op basis van een leugen en even later komt wel een nieuwe iPhone uit!
    Kijk, meeste mensen hier weten wel het 1 en ander aangezien we hier veel lezen! Maar zeer veel mensen die het allemaal niet zo volgen geloven zo’n leugen! En daar kan ik me echt kwaad om maken!

  32. Origineel geplaatst door frebo
    Mag ik erop wijzen dat in Europa een maand pas word geleverd namelijk 7 November.

    Waar haal je dat vandaan?

  33. Origineel geplaatst door Frank van Manen
    Blijft leuk. Al die geruchten altijd weer. Elke keer maar weer met nieuwe data of zogenaamde ‘verloren’ iPhone 5′s die opduiken waar uiteindelijk helemaal niets van waar is. Ach, zo overbruggen we de tijd een beetje tot het nieuwe model. Maar als 3GS’er moeten ze me nu toch niet veel langer laten wachten.

    Bij mij als 3G-er komt inmiddels het bloed onder m’n nagels vandaan….

  34. Origineel geplaatst door Gaetan
    Ik snap alleen nog steeds niet dat Apple zoveel interim medewerkers gezocht heeft die reeds in de maand augustus moesten beginnen. Of vergis ik mij nu??

    goed punt!

  35. @Gaetan: Stukje opleiding eerst misschien?

    Mag pas in januari verlengen, dus mij boeit het niet zoveel wanneer hij komt. Denk dat HTC etc ook nog wel met wat leuke dingetjes komen voor die tijd. Mooi de kans om nog wat rond te kijken. iPhone is zeker top, maar niet heilig of een must have…

  36. @Skoezie: Hmm nou ik heb tussendoor een HTC Sensation gehad met android en ben maar weer vlug terug naar mijn iphone 3gs gegaan die ik had uitgeleend aan mijn vriendin en de htc maar aan haar gegeven. iOS blijft voor mij een goed OS ook al heeft het ook zijn nadelen, waar Android weer voordelen op heeft. Maar goed. Dat zijn meer persoonlijke meningen

  37. Vorig jaar een iphone4 los in Belgie gekocht, dus laat deze voorbij gaan, heb ook nog vrouw en kinderen te onderhouden.
    Heb wel intresse in ios5, weet iemand of dit eerder of tegelijk met iphone 5 wordt geintroduseerd?

  38. Hmm, een kennis van mij is zolangs in de T-mobile streek getrapt, ben benieuwd hoe ze reageert als ik met die iphone 5 binnenloop 🙂

  39. sorry maar als die lijkt op het plaatje hierboven vind ik de 4 veel en veel mooier, maarja smaak valt niet te twisten he

  40. Wanneer maakt apple de iphone 5 nou bekend. Kut bedrijf Apple als ze hem niet in een paar weken bekend maken schaf ik hem helemaal niet meer aan.

  41. @Bubbly: Daar heb je een punt, maar wat ik bedoel is dat straks iedereen rondloopt met een iphone en dat zie ik dus echt niet zitten.
    Daarom heb ik juist voor een iphone gekozen, ook vanwege de snelheid en mogelijkheden etc., maar vooral omdat niet (heel) veel mensen een iphone hebben…
    Als je me snapt

  42. Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat de iphone 6 met intels quad core processor 3e kwartaal 2012 in de winkel ligt!!
    Hij kan ook een andere type aanduiding krijgen, misschien toch een apple processor krijgen of 1 of 2 kwartalen eerder of later komen!

  43. @runner70: Waarschijnlijk komt IOS5 uit als de nieuwe iphone wordt uitgebracht maar nog niet verkocht

    @gaetan: Dat was niet apple maar AT&T

  44. @manny: De UK en Duitsland dan? Want hier hebben de providers die de iPhone verkopen hetzelfde gedaan. Dus is inderdaad niet Apple die het rechtstreeks doet, maar wel de providers die in bovenvermelde landen iphones verkopen.
    Je kan toch niet ontkennen dat dit dan toch weer een beetje bizar is.

    En wat de opleiding zou betreffen: waarom zou 1 van die interimers hun mond houden over wat ze gezien hebben? In november/december zitten ze weer zonder werk want het betreft hier blijkbaar contracten van bepaalde duur. Zou toch een vrij groot risico zijn van Apple. Maar hey, alles kan natuurlijk. Ik werk niet bij Apple of Vodafone/AT&T en Co. 😉
    Ik was alleen nieuwsgierig…

  45. @Jerry: De halve wereld loopt tegenwoordig met een iPhone, dus exclusief is het echt niet meer.

    Je zou dus blij moeten zijn met een goedkopere. Minder met een dure.. Ben jij dan even exclusief! 😉

  46. Ik had gelijk, ik krijg een ijsje van iemand.

  47. @ Simon
    Het is altijd geweest van Apple dat genoemde lanceringsdatums voor USA bedoeld zijn. Europa kwam idd altijd 1 maand later aan de beurt.

  48. Bij mij wist T-Mobile het zelfde te vertellen; de iPhone 5 komt in 2012, dus het beste sluit ik een sim-only af. Na doorvragen bleek mevrouw dat uit de verkoop voorwaarden te hebben. Als je contract onder valse voorwaarden wordt afgesloten, kan je het dan niet direct ontbinden? Is zulke aggressieve verkoop daarnaast niet simpelweg verboden? Opnemen en naar Kassa dr mee! Laat ze maar wat negatieve publiciteit krijgen 😉

  49. wedden dat het volgende jaar uit komt.

  50. @Max Zonneveld: 800 euro is niks vergeleken met het verlies van aandelen nu. Koop zoveel je kunt want je geld is straks gee ruk meer waard

  51. @……: Apple doet dit hoogstwaarschijnlijk tijdens de WWDC in het najaar zoals ook in het artikel word vermeld. En waarom is het een ”kut” bedrijf als ze het niet aankondigen. Zolang ze hem nog niet klaar hebben en nog geen zekerheid is met bijv. de iOS, of het allemaal wel goed werkt. Waarom zou je hem dan al bekent maken en onder stress naar de datum werken en een afgeraffeld product op de markt brengen? Dat is niet hoe Apple het doet, met geen een van hun producten. Tot nu toe altijd tevreden geweest met de iPhone’s, iPod’s en mijn MacBook. Dat wil ik graag zo houden.

  52. Heb sinds juli 2009 de iPhone 3GS nu is dat abbo bij tmobile verlopen en laat ik hem stilzwijgend verlengen. Maar hoe kan ik bij de lacering gelijk de iPhone 5 krijgen? Bedoel is hij te pre orderen?

  53. @Edwin de vries: Waarschijnlijk wel, maar niets is nog zeker.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.