Reacties voor: ‘Verkoop iPhone 5S en iPhone 5C start 20 september’

De nieuwe iPhones worden op 20 september in Japan verkocht, aldus Nikkei. Zet Apple eerdere trends voort, dan volgt Nederland 27 september.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 28 reacties

  1. Sinds de iPad Mini zit Nederland ook bij de eerste verkoopgolf.

  2. Ik hoop van harte dat Apple nu de 800 Mhz band gaat ondersteunen voor 4G in Europa.

  3. Dat wordt een update van lik-me-vestje. Ik zal niet snel overstappen, maar ik heb gisteren een paar telefoons in mn handen gehad van de concurrentie en dat ziet er heel gelikt uit hoor!! Dit gaat echt een probleem worden voor Apple. IOS loopt ook al achter de feiten aan…

  4. Wanneer komt ios 7 ongeveer uit.

  5. Origineel geplaatst door Redondo
    Dat wordt een update van lik-me-vestje. Ik zal niet snel overstappen, maar ik heb gisteren een paar telefoons in mn handen gehad van de concurrentie en dat ziet er heel gelikt uit hoor!! Dit gaat echt een probleem worden voor Apple. IOS loopt ook al achter de feiten aan…

    ga jij maar lekker een concurerend toestel kopen. ik heb ze toevallig ook in handen gehad en ben blij dat apple bestaat.

    en roel: ik hoop het ook! klinkt als een redelijke upgrade. vingerafdruk scanner, 128gb mogelijkheid, dubbele led flitser, betere processor ram en videokaart voor weer een stap sneller als iphone 5. en sommigen maar waarschijnlijk niet slow motion camera en 12mega pixel.

  6. Wanneer komt iOS 7 dan uit?

  7. Origineel geplaatst door Roel
    Ik hoop van harte dat Apple nu de 800 Mhz band gaat ondersteunen voor 4G in Europa.

    In Europa worden overwegend de 1800 en 2600 MHz LTE banden gebruikt. Slechts in tien (10) Europese landen wordt ook de 800 MHz band gebruikt. Misschien is dat de reden dat Apple voor de iPhone 5 de voorkeur gegeven heeft aan de 1800 en 2600 MHz banden, wie weet.

  8. De grootste verandering waar ik op hoop is eigenlijk de batterij. Dit is de enigste reden waarom ik zou upgraden.
    heb nu een Iphone 5

  9. De 800MHz wordt de belangrijkste band in Europa alleen moet in veel Europese landen die frequentie nog worden vrijgemaakt en dat duurt langer dan gepland.

  10. En wanneer komt iOS7 officieel uit?

  11. Mankeert niets aan de accu van de 5 bij redelijk intensief gebruik haal ik net 2 dagen als het moet…. Misschien minder Candy Crushen 😉

  12. @borgqueenx: De concurrentie heeft quad HD en octa core. Ik hoop dat apple met iets komt wat in de buurt zit..

  13. @Redondo: Redondo was een goede voetballer… Maar heeft nu waarschijnlijk wel een iphone. Ios 7 zal zeker niet achter lopen en soepel draaien. Wat concurrentie betreft. Ziet er mooi uit. Tot dat je ze in eigen handen hebt. En dan is het al een pak minder.( spreek hier over de s4) andere heb ik niet vast gehad en ga ik dus ook niets over zeggen.

  14. @Jesper: Verwachting is op 10 september. Zie iOS 7 dossier.

  15. @dhr. a: Waarom zou apple persé ook een octa core in de iphone stoppen ?
    Apple heeft met de laatste iphones laten zien dat zij hun telefoon even snel kunnen laten lopen met een dual core processor vs quad core in bv de s3

    Ik ben er zeker van dat ios 7 op een iphone 5s even smooth zal draaien (misschien wel beter) als android 4.3 op de s4 met octa core

  16. iOS7 beta 6 draait soepel op mijn iPhone4. iPhone5S wordt ongetwijfeld VET tov iPhone4. Toppie.

  17. Ik denk dat de iPhone 5s in tegenstelling tot de s4 een doorlopend verkoopsucces gaat worden. Ondanks ‘de verzadiging’.Ik WIL hem!

  18. @Ruud: nou net een dag, Of geen dag. S’avonds aan de lader. Ik krijg mail binnen, whatsapp best veel. Bellen en ondanks internet op het werk zit ik ook op het internet. Met dit probleem hebben alle merken te kampen(accuduur)

  19. Ik hoop nog steeds op een 5″ toestel

  20. 1 ding is zeker; De nieuwe iphone zal de duurste smartphone van het moment worden.

    Dat wilt helaas niet meteen zeggen dat het toestel top of the bill, up to date specs zal bevatten omdat Apple zonder Jobs minder innovatief bezig is. Alhoewel zijn ideeën in hedendaagse apple producten zijn verwerkt is er na de iphone 4 niet significant veel meer verbeterd. Als deze iphone bijv. minder dan 2 gig aan geheugen zal bevatten ben ik al teleurgesteld. But that’s just me. Ik zal zeker wel weer voor een iphone gaan maar dan moet ie wel met de algemene standaard voor high end toestellen bevatten. Een sterke processor, genoeg ram geheugen en een geavanceerd scherm + gebruikersgemak. Dat zou voor mij betekenen dat bijv. LG wel overtroffen moet worden met het scherm. Retina is niet meer langer het beste. NFC vind ik niet belangrijk omdat NL dit soort innovaties ook nog niet serieus neemt en de functionaliteit overbodig maakt in eigen land. Vingerafdruk scanner lijkt me erg leuk maar zeker geen USP.

    Een veel sterkere batterij hoeven we niet te verwachten dus daar hoop ik ook niet op.

    Apple vraagt een high end prijs, verwacht ik ook een high end product. Branding doet het voor mij sowieso niet meer zonder innovatieve ideeën. Het word tijd dat ze weer innoveren, de leiding nemen. Daar ben ik voor bereid top dollar neer te leggen. We zullen het in september zien.
    En ik blijf hopen want ik stap niet 1, 2, 3 over naar een ander OS. Ik heb in Washington in het Smithsonian Jobs z’n patenten gezien en ik was echt onder de indruk…

    Ik wil dat gevoel weer hebben bij een nieuw toestel. Misschien ben ik veeleisend, misschien kijk ik teveel naar andere brands en hun innovaties maar ik vond Apple altijd een stapje verder dan de anderen. Zo brengen ze hun producten ook naar voren; “amazing” en “spectacular”. Well Apple, blow me away 😉

  21. @zilli

    Waarom moet er in de volgende iphone minimaal 2 gig ram?

    Afgezien van het feit dat er waarschijnlijk 2 gig in de 5s zal zitten, de iphone 5 laat zien dat 2 gig ram nog helemaal niet noodzakelijk is

  22. Origineel geplaatst door GKnarf
    De 800MHz wordt de belangrijkste band in Europa alleen moet in veel Europese landen die frequentie nog worden vrijgemaakt en dat duurt langer dan gepland.

    Binnen een jaar of twintig zal dat zeker het geval zijn. Zolang er in de meeste Europese landen nog terrestrische analoge UHF TV wordt uitgezonden zal dat niet het geval zijn.

    Niet elk land stapt zonder na te denken over naar DVB -T, zoals dat in Holland wel het geval was met Digitenne.

  23. En werken ze ook een Octa en quad maal soepeler dan iPhone ? Als je iPhone gewend bent, verwacht je dat alles soepel loopt, maar het antwoord op bovenstaande vraag is: Neen.

    Origineel geplaatst door dhr. a
    @borgqueenx: De concurrentie heeft quad HD en octa core. Ik hoop dat apple met iets komt wat in de buurt zit..

  24. Had verleden week al maar voor alle zekerheid 4 vrijdagen in september verlof aangevraagd. Moet wel zeker zijn dat we gaan overnachten.

  25. Origineel geplaatst door Abs
    En werken ze ook een Octa en quad maal soepeler dan iPhone ? Als je iPhone gewend bent, verwacht je dat alles soepel loopt, maar het antwoord op bovenstaande vraag is: Neen.Origineel geplaatst door dhr. a@borgqueenx: De concurrentie heeft quad HD en octa core. Ik hoop dat apple met iets komt wat in de buurt zit..

    Ja zeker wel! Ik heb best veel ervaring met apple en ik ben nu inmiddels in bezit van een Galaxy Note 2. Alles gaat zo vloeiend met dat toestel. De ‘S-serie’ is een beetje een uitprobeersel elk jaar waarna de Note de beestachtige specs goed uitgewerkt krijgt. Mijn Note werkt als een zonnetje. Natuurlijk is zijn formaat niet voor iedereen weggelegd maar het toont wel aan dat bedrijven als Samsung zeker wel in staat zijn tot een daadwerkelijk goede telefoon. (Geen S3 dus. Heb ik ook geprobeerd.)

    Het enige waar Apple nog mee voorloopt is de behuizing en het design. Maar daar komt HTC nu ook mee en dat werkt dus dat zullen we bij de rest ook gaan zien. Verder loopt Apple eigenlijk niet voor als je het mij vraagt. Wanneer Apple een goedwerkende en energiezuinige quad-core erin weten te stoppen, met een degelijk OS wat er niet te kinderachtig en outdated uit ziet, ben ik weer om!

    Ohjah, nog 1 ding wat ik wel deels mis, het vloeiende scrollen van Apple. Dat heeft Samsung redelijk voormekaar maar HTC schijnt hier nu al beter mee te zijn!

  26. Zoals nu al vaker is gezegd. Apple loopt de laatste jaren achter de feiten aan! Samsung daar in tegen brengt 30 telefoons per jaar op de markt zonder te blikken of blozen! Steeds weer iets nieuws iets waarvan je zegt woow. Apple is daar wat mij betreft weer niet in geslaagd bij de 4 naar de 4s was dit al zo de 5 was een kleine stap vooruit maar nu maken ze er net snel weer 3 achter uit.
    Als je marktleider wilt zijn moet je dat ook laten zien mbt je spullen en dat is weer niet het gevalt. APPLE FAILED AGAIN!

  27. Origineel geplaatst door Mister
    @zilliWaarom moet er in de volgende iphone minimaal 2 gig ram?Afgezien van het feit dat er waarschijnlijk 2 gig in de 5s zal zitten, de iphone 5 laat zien dat 2 gig ram nog helemaal niet noodzakelijk is

    Beste mister. Een noodzaak zit er niet achter. Het is echter meer meegaan met de standaard. De ‘goedkopere’ brands gaan er namelijk allemaal wel voor en als innoverend, vooraanstaand merk moet je minimaal meegaan zo mogelijk, een stapje voor zijn met wat er al op de markt is.

  28. Origineel geplaatst door zilli
    Origineel geplaatst door Mister@zilliWaarom moet er in de volgende iphone minimaal 2 gig ram?Afgezien van het feit dat er waarschijnlijk 2 gig in de 5s zal zitten, de iphone 5 laat zien dat 2 gig ram nog helemaal niet noodzakelijk isBeste mister. Een noodzaak zit er niet achter. Het is echter meer meegaan met de standaard. De ‘goedkopere’ brands gaan er namelijk allemaal wel voor en als innoverend, vooraanstaand merk moet je minimaal meegaan zo mogelijk, een stapje voor zijn met wat er al op de markt is.

    Misschien moet je je eerst maar eens gaan verdiepen in de geschiedenis van Apple :-p

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.