Reacties voor: Verkoop iPad 2 succesvol van start

De iPad 2 is vannacht in de verkoop gegaan. De eerste geluiden zijn positief: er stonden veel mensen in de rij en online is de levertijd inmiddels opgelopen naar 2 tot 3 weken.
Lees het complete artikel → Verkoop iPad 2 succesvol van start
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 23 reacties

  1. Ik vond het niet zo mooi dat het zo druk was. De man waarbij ik had besteld heeft er geen voor me kunnen bemachtigen, helaas.

  2. Oh, my god. Ik ben hebzuchtig. Ik voel het aan mijn wateren, maar ik hou me sterk. Ik doe het niet.
    Wat een uitvinding is dit. Geweldig.

  3. Ik krijg kippenvel als ik dit zie! Wat zou ik graag in zo’n rij staan! De ipad launch vorig jaar in belgie was zo triestig! Ik ga me toch sterk houden en de ipad 2 aan me laten voorbijgaan! Het zal toch pijn doen als ik binnenkort naar Amerika ga!

  4. Even een dom vraag misschien, maar als je een iPad in het buitenland komt, kan je hem daarna gewoon op Nederlands zetten?

  5. @Marcel: Geen enkel probleem! Het enige waar je last van kunt hebben is dat je een andere stekker hebt in Amerika. That’s it! 🙂

  6. @Marcel:
    Ja hoor. Mijn iPad heb ik vorig jaar ook in Amerika besteld. Alleen even een Europese stekker kopen is voldoende (of die van je iPhone gebruiken).

  7. Ik ben opzich wel blij dat het niet zo extreem groots is in Nederland. Ik heb echt geen zin om uren in de rij te staan voor me iPad. Hopelijk blijft de verkoop een beetje klein bij de launch hier 🙂 .

  8. @Sjefke: Iphone stekker geeft maar 5 watt, ipad stekker geeft 10 watt. Dus je kan de iphone stekker wel gebruiken, maar het duurt langer om hem op te laden. Omgekeerd van ipad naar iphone is er geen probleem.

  9. Heb er gister eentje bij Target kunnen kopen. Ze hadden slechts 5 witte 16GB wifi. Om 17:05 had ik de laatste! Totaal niet druk. Bij de BestBuy hadden ze er 25 en waren al vergeven dmv tickets @ 16:45. En dan de Applestore waar ik ook langsging rond 17:15… TOTALE GEKTE! Schat zo’n 300 man wachtend in nette rijen in een chique mall.

  10. Wat ik niet snap is dat ik nergens kan lezen dat de iPad is uitverkocht. Als Apple voorraden blijft leveren dan houden ze de gedachten van de consument weg van concurrentie..ik bedoel wie heeft nu nog over Samsung, lg of Blackberry?

    Dus somebody? Hoe zit met de voorraden?

  11. En hoef je voor 3G geen abonnement af te sluiten bij At&T? Kun je die ook zomaar meenemen?
    Enne gaat hij niet stuk met de IPhone stekker?

  12. nee want voor nederland komt maar 1 versie, en je hoeft geen abbonement te nemen maar je moet wel een micro sim kaart hebben. met de iphone stekker maakt niet uit dat kan allemaal want alle stekker van ipod, iphone en ipad zijn hetzelfde dus dont worry!! 😛 @Emper:

  13. Ik stond in die rij. Ben niet zo een type van alles het eerste, maar het was echt een happening. Werd water uitgedeeld. Free internet en goede sfeer. Geen last van voordringers. Had een wat adhd-achtige soldaat achter me die z’n leven leek te geven voor het keurig in de rij houden van mensen.

  14. Thanks maar Hoe bedoel je voor Nederland komt maar 1 versie? Ik koop hem waarschijnlijk in juni in de USA dus ik bedoel moet ik dan een AT&T abonnement afsluiten om hem te mogen kopen?

    Origineel geplaatst door Rick v.h.
    nee want voor nederland komt maar 1 versie, en je hoeft geen abbonement te nemen maar je moet wel een micro sim kaart hebben. met de iphone stekker maakt niet uit dat kan allemaal want alle stekker van ipod, iphone en ipad zijn hetzelfde dus dont worry!! @Emper:

  15. wow deze rij is lang ik woon in amstelveen en als de ipad dan 25maart in de winkel ligt hoe vroeg zou ik dan me bed ongeveer uit moeten komen? want de icenter winkel gaat pas om half 10 open

  16. Gisteren bij de Apple Store op Town Square in Las Vegas geweest, wat een DRUKTE niet normaal. Kon wel naar binnen en hem uitproberen, mooi dingetje, dat zeker.

  17. Was er iemand vorig jaar in België bij de eerste om een iPad te bemachtigen en kan die me een idee geven van de drukte waar ik me aan kan verwachten?

  18. @Puck84:

    Aan de fnac in Gent stond er een lijn van 30-tal mensen. Valt dus behoorlijk mee… iPads waren wel uitverkocht tegen de avond in de fnac, maar ze waren zeker niet uitverkocht bij de ‘eerste lading fans’ die hem rond openingstijd kwamen kopen…

    Bij de switch was het rustiger, ook een lijn maar de meeste mensen hebben daar een pre-order geplaatst waardoor iedereen zeker was van zijn exemplaartje… Tip is dus om hem te pre-orderen bij de switch.

    Het is wel vrij onzeker hoe de lijn bij de fnac dit jaar gaat zijn denk ik, er zijn namelijk veel mensen die door het jaar heen de iPad ‘leren kennen’ hebben. Bij de vorige (eerste iPad) was er veel minder interesse dan nu (denk ik persoonlijk). Maar de situatie vorig jaar was dus vrij rustig ;).

  19. @danique stroeve:

    Ik heb mezelf op gegeven op de lijst van de iPad 2 in amstelveen.. Ze gaan me bellen als ik hem kom ophalen.. maar ik betwijfel of ze dat daadwerkelijk gaan doen..
    Maar ik sta sowieso om half 10 bij de icentre !!

  20. @Puck,

    Ik stond vorig jaar om 8u als 40e aan een Lab9 store. En heb geen 64gig 3g kunnen bemachtigen, ben met een 32 gig 3g moeten naar huis gaan. Ben in na de middag bij mediamarkt geweest om een hoesje. Daarvielen die dingen volop te krijgen, alles was gewoon in voorraad, zelfs geen drukte.

    Gewoon eens rondrijden. Die ipad2’s zullen wel voldoende te krijgen zijn, iedereen verkoopt ze.

  21. Ik denk dat het drukker is bij de apple en Icenter winkels dan bij een Mediamarkt of Saturn
    Aangezien ik net een vakantie naar USA heb geboekt in juni neem ik hem daarmee. Wel moeilijk zo lang wachten….

    Origineel geplaatst door Mitch
    @danique stroeve:Ik heb mezelf op gegeven op de lijst van de iPad 2 in amstelveen.. Ze gaan me bellen als ik hem kom ophalen.. maar ik betwijfel of ze dat daadwerkelijk gaan doen..Maar ik sta sowieso om half 10 bij de icentre !!

  22. @emper:

    ja inderdaad, zie je iedereen met een iPad 2, en dan moet jij nog wachten tot juni.. lastig lastig.. Maar het is het sowieso waard.

  23. Vreselijk moeilijk! Maar nu heb ik wel een hele mooie reis voor de boeg en een IPad.
    Tot 25 maart wachten is al vreselijk 🙂

    Origineel geplaatst door Mitch
    @emper: ja inderdaad, zie je iedereen met een iPad 2, en dan moet jij nog wachten tot juni.. lastig lastig.. Maar het is het sowieso waard.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.