Reacties voor: Verizon: succes van iPhone is een samenzwering

CEO Seidenberg van Verizon klaagt dat het succes dat aan Apple wordt toegeschreven een samenzwering is. De echte revolutie komt van Verizon zelf, met touchscreen-toestellen die wel erg veel op de iPhone lijken.
Lees het complete artikel → Verizon: succes van iPhone is een samenzwering
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Toch schattig zo’n CEO van een telco.. Telco’s zijn al 10 jaar aan het “innoveren” en keer op keer kiezen ze kiezen ze voor de verkeerde business modellen.. De enige reden dat telco’s vies veel geld verdienen is omdat ze in een beschermde oligopolie leven niet omdat de CEO’s nou zulke briljante innoverende visionairs zijn. Zie ook in het gevalletje CEO Verizon die denkt dat kopiëren gelijk staat aan innoveren.

  2. hah ik denk dat het onderandere pure jaloezie is van die CEO’s. ja ik geef toe apple is nog nieuw op het gebied van telefoons… Apple is gewoon voor een bepaald “soort” mensen… De een kiest voor een windows mobile phone en de andere voor de iPhone… Dan moet ik zeggen dat iPhone het in 1 jaar tijd toch wel ERG goed doet in vergelijking tot windows mobile…
    En dat apple zijn succes te danken heeft aan Steve Jobs. Ja dat zal vast ja… Maar hé een bedrijf wordt groot door de gene die er leiding aan geeft… En misschien wordt het later wel een flop. Maar dat zien we DAN wel weer… Die Seidenberg moet niet teveel in de toekomst denken… Wij willen NU chille phones… (ook later, maar daar zijn we nog niet)

  3. er is hier iemand heeeeeeeeeeeeeeeeeel erg jaloers

  4. @4saus: en dan bedoel je mij ? 😀 of die CEO’s?

  5. Precies. Steve Jobs houdt de touwtjes voorlopig stevig in handen. Hij mag zich dan bemoeien in indere tak van zijn bedrijf, maar het resultaat mag er wezen. Een zeer elegante telefoon met een top design, genaamd iPhone. Voor een nieuwkomer doen ze het dus behoorlijk goed! En als je de LG nou bekijkt… het valt een beetje in het niets, maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak. Meestal vind ik de Aziatische modellen niet zo fraai, te Aziatisch.

    En wat nou als meneer Jobs meneer Seidenberg nou benaderd had i.p.v. AT&T? Ik denk niet dat meneer Seidenberg nee had gezegd.

  6. Als deze meneer nu eens met Balmer van Microsuft een kop koffie gaat drinken dan zijn wij even van deze twee dreutelaars af terwijl de verkoopt van de iPhone gewoon doorgaat.

  7. (met CasaMan)
    Elk bedrijf dat in een te comfortabele positie zit, verliest elke vorm van innovativiteit. Zo’n beetje alle telco’s dus, en zeker die in de VS. Die verdienen hun geld met belminuutjes en MB’tjes schuiven.

    Enne… die sprong van computers naar mobiele apparaten is al lang gemaakt. Niet eens door Apple trouwens. Maar zeker niet door een telco.

    Sour grapes.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.