Reacties voor: Verhouding tussen iPhone 6 en iPhone 6 Plus is 3 op 1

De verhouding tussen iPhone 6 en iPhone 6 Plus is momenteel 3-op-1, op basis van toestellen die werkelijk in gebruik zijn.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 20 reacties

  1. Ik wacht ook al bijna zes weken op mijn iPhone 6…

  2. Dus al het nieuws dat de plus zo goed verkoopt is onzin dus hoop dat de wachttijd snel 0 is dan haal ik mijn 6 wel even op in Mokum

  3. @Barend: Geen onzin vriend. Hij verkoopt zeer goed blijkt.

  4. Ik heb de gewone 6 en ben blij met de keuze. Ik snap ergens wel dat mensen een groot formaat fijn vinden, maar voor mij blijft het een mobiele telefoon. Die moet handzaam zijn. Zo vind ik het belangrijk dat deze gewoon in een zak past, zonder dat je er allemaal voorzieningen voor moet treffen. Dit gaat bij de 6 al net, laat staan bij de Plus.

  5. Bijna nu een maand aan het wachten op de iphone6 64gb. En ben niet de enige. Zo snel gaat het nog niet.

  6. Origineel geplaatst door Electrifying
    Ik heb de gewone 6 en ben blij met de keuze. Ik snap ergens wel dat mensen een groot formaat fijn vinden, maar voor mij blijft het een mobiele telefoon. Die moet handzaam zijn. Zo vind ik het belangrijk dat deze gewoon in een zak past, zonder dat je er allemaal voorzieningen voor moet treffen. Dit gaat bij de 6 al net, laat staan bij de Plus.

    Ik vind de 6 mega groot. Laatst de 6 plus in mijn handen gehad…..wat een onding! Als man heb je gewoon een rugtas nodig om dat ding mee te slepen. Wel meteen je workout gehad 🙂

  7. Ik heb de 6 Plus en mijn vriendin de 6.
    Het is maar met welk doel je 6 Plus koopt. Ik wilde een groot scherm omdat ik veel mail verwerk op mijn smartphone en ook veel lees. Dan is een groot scherm ideaal.

    Origineel geplaatst door boxerip
    Bijna nu een maand aan het wachten op de iphone6 64gb. En ben niet de enige. Zo snel gaat het nog niet.

    Jawel hoor maar waarschijnlijk heb jij het toestel niet rechtstreeks bij Apple of een goede telecomprovider gekocht.

    Ik had mijn Plus binnen 3 dagen in huis en mijn vriendin vorige week haar 6 binnen 1 dag.

  8. Ik heb de iPhone 6 plus en vind die super qua grootte.
    Ik typ toch 9/10 keer smsen met 2 handen, alleeja, met 1 vast houden en een 2de ook vasthouden en terzelfdertijd met de duim typen :-). De grootte doet er geen zier toe bij mij en mijn broeken hebben grote broekzakken dus als ik me neerzet dan hoef ik me geen zorgen te maken :).
    Ik ben niet van plan om nog kleiner te gaan nu, ik had eerst een iPhone 6 gekocht, ja, die is top maar ik miste m’n nog groter scherm :-), daarom de plus gekocht en heel tevreden van.

  9. Origineel geplaatst door boxerip
    Bijna nu een maand aan het wachten op de iphone6 64gb. En ben niet de enige. Zo snel gaat het nog niet.

    Bij KPN voor de volledigheid

  10. Bij de A-mac wacht ik nu al 5,5 week op de iphone 6 zilver 64gb 🙁

  11. Als men niet wilt wachten, bij Dixons in N’gein ligt mijn pre order iphone6 64Gb Grey te wachten om opgehaald te worden. Ik heb een maand geleden bij Apple een 6 gehaald omdat het zo lang duurde. Dus als iemand interesse heeft kun je mijn ordernummer krijgen en de 6 ophalen.

  12. Ik heb de 6 Plus nu sinds de releasedatum en het is echt de fijnste iPhone ooit.

    Na een dag ben je al gewend aan de grootte, past in al mijn broeken met groot gemak en als ik nu een 5(S) of een 6 zie moet ik echt weer even wennen aan dat kleinere scherm.

    Dus niks maatregelen treffen om hem mee te nemen. De 6 Plus is absoluut nog steeds een hele mobiele mobiele telefoon. 😉

    En het is ook geen mini iPad Mini. De iPad Mini heb ik ook en is gewoon echt een heel ander soort toestel.

  13. Origineel geplaatst door Timoow
    Ik heb de 6 Plus nu sinds de releasedatum en het is echt de fijnste iPhone ooit.
    Na een dag ben je al gewend aan de grootte, past in al mijn broeken met groot gemak en als ik nu een 5(S) of een 6 zie moet ik echt weer even wennen aan dat kleinere scherm.
    Dus niks maatregelen treffen om hem mee te nemen. De 6 Plus is absoluut nog steeds een hele mobiele mobiele telefoon.
    En het is ook geen mini iPad Mini. De iPad Mini heb ik ook en is gewoon echt een heel ander soort toestel.

    Ja klopt een iPhone 5s is opeens heel klein haha

    Jammer dat er nog maar weinig apps geoptimaliseerd zijn voor 6 plus

  14. Van te voren heb ik erg getwijfeld of ik een iPhone 6 of 6 Plus zou nemen. Uiteindelijk toch gekozen voor de 6 Plus, hoewel ik toen niet zeker wist of ik ‘m makkelijk zou kunnen meenemen. Maar dat valt enorm mee. Ik heb een (leren Apple) hoesje dat ‘m nauwelijks groter maakt en hij past gewoon in de broekzak van mijn spijkerbroeken (gewoon straight fit model). En de grootte van het scherm is héérlijk..! Ik was er in een dag aan gewend en vind andere iPhones inderdaad nu ineens piepklein :):)

  15. Ik had mijn iPhone 6 met 64gb op dinsdag besteld met een KPN abonnement en op donderdag werd die geleverd. Hoezo lange levertijden? Was bij Belsimpel.

  16. Ik heb een 3gs en die past prima in mijn broek. Ik wou dat ik het geld voor een 6 plus had die misschien dan niet in mijn broek past. Bah, over luxe problemen gesproken. Wat een verwende mensen lopen er rond zeg.

  17. Wacht ook al bijna 3 weken op de kleine 6-64Gb, rechtstreeks bij Apple gekocht. Blijkbaar fluctueren de voorraden nogal. De 16Gb was wel sneller leverbaar.

  18. Ik heb op de site van apple gekeken tot de 6 plus 64 die ik wou beschikbaar was in Den Haag . Meteen gereserveerd en er naartoe gereden om op te halen.

    Heb 2 dagen op de site zitten kijken voor er een beschikbaar was. (de Amsterdamse winkel had er elke dag wel 1 of 2 binnen maar dat vond ik te ver vanuit Antwerpen)

  19. @Ton: Ik heb de rechterzak van mijn broeken vergroot. 6 broeken , 2 uurtjes naaiwerk 😉

  20. Dat de meeste varianten van de 6 zijn uitverkocht en de 6 Plus in alle variaties beschikbaar is creëert ook een bepaald beeld…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.