Reacties voor: Wat is sterker: saffierglas of Gorilla Glass?

Saffierglas of Gorilla Glass? In een driedelige test kijkt reparatiebedrijf uBreakFix welk materiaal het beste bestand is tegen krassen, vallen en buigen.
Lees het complete artikel → Wat is sterker: saffierglas of Gorilla Glass?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Is dit filmpje dan niet echt? Of hebben we het over hele andere krachten in het filmpje bij dit artikel?

  2. Volgens de website van gorilla glass klopt de info niet.

    corninggorillaglass.com

    Apple iphone staat niet in de lijst van smartphones waar gorilla glass voor is gebruikt.

  3. Wel een beetje een domper voor de iPhone 6, vind ik….

  4. Beetje rare test…ze laten eerst de telefoon een aantal keren op een tegel vallen, daarna halen ze de telefoon uit elkaar en laten alleen het glas vallen. Dat kan geen eerlijk beeld geven omdat het gewicht is veranderd én het glas heeft al een paar mogelijke opdonders gehad. Heb zo m’n bedenkingen over de objectiviteit van deze droptest. In vergelijking met het eventuele saffierglas voor de iPhone…tja, er zullen verschillende gradaties zijn in dit materiaal, de ene diamant is ook de andere niet. We zullen zoals altijd moeten wachten tot er meer duidelijkheid is.

  5. Tja dan blijkbaar hebben niet alle Touch id knoppen saffierglas, bij beide mijn leraar en vriend zit die sensor vol met krassen en beide hebben een flipcase.

    En sleutels, tja tegen kleine krasjes kunnen beide wel tegen, maar tegen flinke krassen verliezen ze alsnog.

  6. Saffierglas vind ik minder belangrijk dan een goede batterij en een sterk geheugen. Waarom houdt Apple niet eens een onderzoek onder klanten over hun voorkeuren?

  7. Beetje onzin test dit, ze hebben geen flauw idee welke hardheid het saffier heeft en welke dikte etc. Er kunnen ook nog warmtebehandeling plaats hebben gevonden. Persoonlijk heb ik aan gorilla glas voldoende, ik gebruik alleen een bumper (nu bij mijn 5S een aluminium), ook bij mij 4 alleen een (toen nog gratis gekregen) bumper, en zelfs na 4 jaar slechts 1 minuscuul krasje, en mijn 5S (en toch id) nog krasvrij, en heb hem altijd in mijn broekzak, (zorg wel dat de sleutels er niet bijstop :-). )

  8. Geef mij maar lekker saffierglas:) heb een hekel aan krassen op mijn scherm! heb t ook op mijn seiko horloge wat ik al jaren heb,geen kras op te zien,en heeft toch al vaker de muur geraakt.

  9. De iwatch laten vallen bla bla en zo.Alle dure horloges zoals Rolex hebben safierglas daar zeurt toch ook geen hond dat je hem zou kunnen laten vallen en 200.000 euro armer bent.Laten vallen is gewoon dom, bij een telefoon nog voorstelbaar maar een horloge dan heb je wel erg veel pech.

  10. LOL “Oppassen met …. En diamantboren’ (in je zak)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.