Reacties voor: iCulture vergelijkt: iPad mini 3 en iPad mini 2

iCulture vergelijkt de iPad mini 3 met de oudere iPad mini 2. Op welke vlakken verschillen de twee nou echt van elkaar?
Lees het complete artikel → iCulture vergelijkt: iPad mini 3 en iPad mini 2
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 16 reacties

  1. Ik heb de Mini2 als ik dit zo zie niet echt nodig om naar de Mini3 te gaan….

  2. Daarom was de informatie gisteren zo summier. Wat een onze zeg om zoiets te willen verkopen. Hadden ze beter meer aandacht kunnen besteden aan ios8.

  3. Ze hadden het beter kunnen doen net als bij de ipad 3 naar de ipad 4. Gewoon de mini2 uit het assortiment halen en de mini3 gebruiken. Ik ben best teleurgesteld, had de zelfde specs verwacht als de ipad air2 net als bij de air1 en mini2

  4. Ik snap nog steeds het business plan niet om de 32 Gb versies er overal tussen uit te gooien ( zowel bij de iphones als de ipads). ik snap dat heel veel mensen dan op een bepaald moment iets gaan hebben van: oei mn geheugen is vol en er dan maar een grotere versie bij gaan aanschaffen. Maar toch vind ik dit zeer belachelijk!

  5. Daar zal wel hard voor gezwoegd zijn, touch ID en een goude variant maken. Daar betaal je dan €100 meer voor. Gewoonweg belachelijk.

  6. Handige vergelijking. Ik mis alleen nog de resolutie of PPI van het scherm in de vergelijking. De iPad mini heeft namelijk een lagere resolutie dan de iPad mini 2 en Ipad mini 3.

  7. Mooi vergelijk, idd lijkt het overdreven om 100 EUR meer neer te tellen voor touch id.

    Misschien wel goed om in dit rijtje de resolutie van het scherm op te nemen, anders zou je bijna blijven hangen bij de lichtere eerste ipad mini

  8. Origineel geplaatst door geraaar
    Ik snap nog steeds het business plan niet om de 32 Gb versies er overal tussen uit te gooien ( zowel bij de iphones als de ipads). ik snap dat heel veel mensen dan op een bepaald moment iets gaan hebben van: oei mn geheugen is vol en er dan maar een grotere versie bij gaan aanschaffen. Maar toch vind ik dit zeer belachelijk!

    Puur gierigheid ! Mensen zullen met 16GB snel tegen beperkingen aanlopen en dus weer een nieuwe iPad moeten kopen! Kassa! Het gaat ze dus om het geld en niet om de klant! Jammer! Appel weet heel goed dat 16GB te weinig is! Je kunt vaak niet eens je systeem updaten! En dát met de nieuwste en dure iPad! Belachelijk!

  9. Origineel geplaatst door geraaar
    Ik snap nog steeds het business plan niet om de 32 Gb versies er overal tussen uit te gooien ( zowel bij de iphones als de ipads). ik snap dat heel veel mensen dan op een bepaald moment iets gaan hebben van: oei mn geheugen is vol en er dan maar een grotere versie bij gaan aanschaffen. Maar toch vind ik dit zeer belachelijk!

    Upselling. Hadden ze de 16 GB vervangen door 32 dan kochten de meeste mensen die. Nu gaat bijna iedereen voor de 64 GB die 100 euro meer kost. Heel veel extra geld in het laatje voor Apple. Beetje een naar trekje vind ik dat.

    Overigens wel een hele beperkte update van de mini. De Air 2 kan me al niet echt overtuigen maar dit is een lachertje.

  10. Klopt het dat er geen verschillen zijn in 4G banden tussen de 2 en de 3?

    Verschil in banden met de IPhone 6 ?

  11. het ziet er naar uit dat dit een ‘tussenmodel’ is zoals de iPad 3 (of 4, is maar hoe je het bekijkt). Binnen een paar maanden komt er een iPad mini 4 met nieuwe processor, betere camera en 802.11ac Wifi

  12. In termen van innovatie vind ik dit een zeldzaam slechte zet van Apple. In termen van marketing snap ik niet dat Apple denkt dat ze hier mee wegkomen.

  13. Er staat geen vermelding in het vergelijk over beeldschermresolutie.

  14. Ik vind dat de Air 2 er toch flink op vooruit is gegaan. Betere camera, dunner, snellere processor, beter scherm.

  15. Is het eigenlijk mogelijk om een touch ID in te bouwen bij een ipad mini 2?
    Even de kosten van het inbouwen daar gelaten.

  16. @Raymond:

    Vast wel maar het zal niet werken door dat IOS voor de mini 2 dat niet heeft, de ipad zal er dus niks mee kunnen doen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.