Reacties voor: iCulture vergelijkt: technische specificaties iPad Air 2 en iPad Air

Op welke vlakken verschillen de iPad Air en iPad Air 2 precies van elkaar? iCulture zet alle specs van de momenteel verkrijgbare iPad Air-modellen op een rij.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 19 reacties

  1. Hier zit tenminste verschil in. Of je hem nu echt moet kopen, daar zou ik niet aan beginnen als je de air 1 hebt.

  2. 1.4 mm dunner…. Wauw wat een innovatie. Apple is echt geobsedeerd met dun en dunner. Over een paar jaar wordt ie zo dun als een velletje papier, kun je em gebruiken om je kont af te vegen indien je wcpapier te kort komt

  3. Toffe infographic! Naar mijn idee heeft de iPad air een 5 megapixel camera. Correct me if i’m wrong.
    (Red.) Inmiddels aangepast.

  4. Hier in huis gebruiken we een iPad 1, 3 en 4. Zolang deze het blijven doen, zullen we geen nieuwe kopen: het werkt allemaal prima. En als er een kapot gaat – en niet meer gerepareerd kan worden – dan zien we wel weer welke iPad we zullen kopen.

  5. iPad air 2 had toch juist wel NFC voor apple pay en de iPad air had toch gewoon een 5-MP camera en geen 8?

  6. Zoals ieder jaar. Als je vorig jaar een nieuwe iPad hebt gekocht, is het de moeite niet om een nieuwe te halen. Ik heb in 2010 een iPad 1 gekocht en daarna in 2012 een iPad 3. Het verschil was enorm door het Retina scherm. iPad 4 en iPad Air overgeslagen, maar nu is het wel weer een stap in vergelijking met mijn iPad 3. Ik denk dat ik deze dus wel ga kopen.

  7. Er staat niet bij dat de iPad Air 2 een slowmotion optie heeft

  8. En hoeveel geheugen heeft de air 2 nu? 2Gb ram??

  9. @Flieps: Hier exact hetzelfde. iPad 1, 3 en straks de iPad air 2.
    Heb jij ervaring met ios8 op je iPad 3? Loopt dat een beetje?

  10. @Alex: geen enkel probleem met ios8 op ipad 3. Loopt vlot

  11. @spaghettisaus: dunner maar vooral lichter. Zo worden je armpjes minder snel moe. Snap je dat. Moest hij nu alleen dunner zijn geweest had je een punt. Maar hij is er op alle vlakken op vooruit gegaan, dus niet klagen en nog een beetje sparen…

  12. Heb zelf de iPad Air ( 1GB RAM geheugen) en heb nog wel eens last van een crash door zoals later blijkt “low memory” nu heb ik ergens gelezen dat de iPad Air 2 ,2 GB RAM geheugen heeft, klopt dat?

  13. @Thomas: knap van je dat je in mn portemonnee kan kijken, ik had liever dat ie iets dikker was met een grotere batterij en 2gb ram. En mijn armen kan je niet vergelijken met die sliertjes van jou

  14. @Alex: Geen enkel probleem met ios 8 op iPad 3

  15. Het intern geheugen is zoals jullie zelf ook in andere artikelen vermelden van 1GB naar 2GB vergroot. Hoe kun je dit nou vergeten in de infographic?

    Of is het weer een snelle copy and paste, geweest?

  16. Geen NFC? Hoe werkt dat apple pay dan, via bluetooth?

  17. ik ga hem de eerste keer overslaan denk ik, snellere chip en een beetje dunner. Ik vind mijn IPad air al snel genoeg en een betere camera, hoeveel foto’s of filmpjes neem je met een iPad als je ook een iPhone hebt? Ik niet veel en denk niet dat ik hem neem en de geruchten over een iPad pro een beetje ga opvolgen, daar zou iOS zowel als OSX op draaien en een groter scherm hebben, afwachten dus.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.