Reacties voor: Verbouwing winkelpanden voor Apple Store in Passage Den Haag goedgekeurd

De verbouwing van winkelpanden in de Haagse Passage is goedgekeurd. Zodra de huidige winkels Ecco, Giullia & Co en boekhandel Verwijs zijn vertrokken kan de verbouwing tot Apple Store starten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Terzijde: niet oudste winkelcentrum, wél eerste overdekte passage. 😉

  2. Laat ik nou graag bij de boekwinkels komen en ook bij Ecco… Maar…. het liefste kom ik natuurlijk bij de Apple Store! Wel jammer dat hij weer in de Randstad komt, 2uur met de trein is wel vervelend maar soms heb ik dat er graag voor over. De Apple Store in Amsterdam is gewoon een uitje geworden 🙂 Het personeel is uitermate vriendelijk en ze nemen echt alle tijd voor je, ook al geef je aan (nog) niks te willen kopen!

  3. JAJA!!! Lekker bezig gemeente Den Haag!!! Vraag me af wanneer de bouw begint en wanneer die dan open gaat?? Misschien voor de kerst?? Het wordt in ieder geval een wekelijks uitje om te kijken hoe het ervoor staat! haha

  4. Nu België nog…

  5. Wat zit er dan op 37, 41 en 43?

  6. Mijn voorspelling voor steden in Nederland die snel in de toekomst een Apple Store zullen hebben (van snel naar minder snel): Utrecht (Free Record Shoppand), Rotterdam, Maastricht, Eindhoven…

  7. Origineel geplaatst door Wilko
    Wat zit er dan op 37, 41 en 43?

    Ik denk dat het pand gezien de huidige omvang van Verwijs oorspronkelijk uit 4 panden bestond.

  8. Ik vermoed dat de Selexyz wel blij is met deze verkoop: de panden waren toch al onbetaalbaar en bovendien gaan ze ook al fuseren met De Slegte.
    Ik hoop dat ze er wat uit hebben kunnen slaan in hun voordeel.

  9. @Bert: Selexzyz gaat helemaal niet fuseren. De eigenaar van de slegte heeft de failliete boedel (van Selexzyz) opgekocht.

  10. Er klopt iets niet in deze zaak. De Passage is een rijksmonument wat betekent dat voor een verbouwing in principe de uitgebreide procedure voor een omgevingsvergunning moet worden gevolgd. Zo’n procedure duurt minimaal een half jaar. De aanvraag van de omgevingsvergunning is op 5 november 2012 gedaan. De welstandscommissie heeft de plannen eind november afgekeurd. En nu is er ineens een beschikking verleend waarbij de reguliere procedure is gevolgd. Dat kan niet. Bovendien staat bij de bekendmaking dat het om een gemeentelijk monument gaat, maar de Passage is toch echt een rijksmonument.

  11. Zal iFactors/Amac ook blij mee zijn (nu Passage 11).
    Hoop dat ze op prijs gaan concurreren 😉

  12. Origineel geplaatst door Lud70
    Zal iFactors/Amac ook blij mee zijn (nu Passage 11). Hoop dat ze op prijs gaan concurreren

    Waarom zouden ze verlies willen maken?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.