Reacties voor: Verbouwing Apple Store Brussel gestart

De verbouwing van de Apple Store in Brussel is officieel gestart. De bekende zwarte omheining is rond de Brusselse Apple Store geplaatst.
Lees het complete artikel → Verbouwing Apple Store Brussel gestart
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 11 reacties

  1. De titel van dit bericht wekt de indruk dat Brussel al een Apple Store heeft, maar dat deze verbouwd wordt. Maar als ik het goed begrijp krijgt Belgie een niéuwe Apple Store.

  2. Eeeeeeeeeeeeeindelijk !!!!!! Geen garantieproblemen meer !!!

  3. Eindelijk! Ik werk in Brussel, dus dit komt mij goed van pas.

  4. Correctie, we krijgen eindelijk onze allereerste apple store 🙂

  5. Misschien een domme vraag maar heb je bij de Apple store dan betere garantie

  6. ‘waardoor we niet weten hoe de winkel eruitziet.’ Euh.. Misschien witte muren, een grote glazen trap naar de eerste verdieping, gratis wifi en grote lichthouten tafels waar alles netjes naast elkaar staat uit gestald. Ik doe meer even een suggestie.

  7. @Gw: Zou je denken? Nu is de verrassing eraf ;-(

  8. Een mooi pand vind ik het niet echt als je de buitenkant ziet maar dit zal de Belgen weinig uit maken eindelijk hun eerste Apple store

  9. Origineel geplaatst door Dennis
    De titel van dit bericht wekt de indruk dat Brussel al een Apple Store heeft, maar dat deze verbouwd wordt. Maar als ik het goed begrijp krijgt Belgie een niéuwe Apple Store.

    Eens met Dennis!

  10. @iCulture: Ik heb jullie dit meer dan een maand geleden al laten weten in een email inclusief foto’s… en nu pas komt het zogezegd uit omdat one more thing het bekend maakt…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.