Reacties voor: Verborgen optie in iOS 8: Bedieningspaneel op lockscreen zelf indelen

In iOS 8 zijn verborgen functies ontdekt om te bepalen welke items op het Bedieningspaneel op het lockscreen komen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 23 reacties

  1. Altijd hij! En zeggen waar ‘ie het vandaan heeft, ho maar!

  2. Geweldig als ze dit ook toevoegen aan iOS 8 in sep.

  3. Vreemd dat jullie control center naar berichten centrum vertalen.

  4. Dat men het berichtencentrum vrij kon gaan indelen was aangekondigt door Apple, maar van het control center idd niet.

    Hopelijk wordt dit realiteit, ik zou het alvast handig vinden om mijn mobiele data te kunnen aanzetten via control center.

  5. Ik hoop het

  6. Weer goed gekeken naar de opties die jailbreak apps bieden dus

  7. We naderen het punt dat ik niet meer hoef te jailbreaken!

    Idd graag de standaard apps verbergen, dat zou geweldig zijn..Ik heb nu een folder op de laatste SB pagina genaamd “zinloos”, waar ik bv de aandelen, gamecenter en standaard agenda apps in heb staan

  8. Control center, niet berichtencentrum.

  9. Het zou mooi zijn om de optie om Vliegtuigmode aan/uit te zetten te kunnen verwijderen. Het feit dat een dief Vliegtuigmode direct aan te zetten (waardoor Find my iPhone niet meer werkt), nadat hij je telefoon gestolen heeft is natuurlijk niet erg praktisch. Ikzelf gebruik deze mode eigenlijk nooit, behalve in het vliegtuig waar ik niet dagelijks in zit 🙂

  10. Origineel geplaatst door Antoon Verroken
    Dat men het berichtencentrum vrij kon gaan indelen was aangekondigt door Apple, maar van het control center idd niet.Hopelijk wordt dit realiteit, ik zou het alvast handig vinden om mijn mobiele data te kunnen aanzetten via control center.

    inderdaad, het zou superhandig zijn om deze en andere opties zelf in te kunnen delen op het control center. Zelf zou ik heeeeeel graag het in-/uit-schakelen van VPN willen toevoegen daar. Nu gaat dat veel te omslachtig. Apple zou dit echt mogelijk moeten maken, vooral ivm zakelijke omgevingen.

  11. Dat ze maar een functie inbouwen waardoor je alle Apps in 1 verg kan sluiten. Dat zoek ik nog steeds.
    Heb het gevoel dat je iPhone het soms nodig heeft. Zelfs de 5s stottert soms..

  12. Dit gaat wel steeds richting het niet meer jailbreaken als ik dit zo zie.
    Dit, en het kunnen sluiten van apps in 1 keer is een heel groot gemis bij ios7 vind ik. Vroagah, had ik nog heel veel jailbreaktweaks maar nu gaat apple hier wel de goeie kant mee op. Beter goed gejat dan slecht zelf bedacht zou je kunnen zeggen..

  13. Dit!!! Gewoon top zou ik heel blij van worden!!

  14. Dat ze maar een optie inbouwen waarmee je zo je mobiele internet kan opzetten in een click ipv altijd langs ‘Instellingen’ te moeten gaan.

  15. Ideall! Deze optie is een dusdanige open deur, dat ik er al diverse malen naar gezocht heb, overtuigd dat het er al vanaf het begin in zat. Dus niet. Ik hoop dat het niet alleen bij een beta-optie blijft.

  16. Hopelijk dan ook een button voor Location Services! Anders snak ik nog steeds naar een CCControls o.i.d…

  17. Dat ze er maar een guarddog voor mobiel internet in plaatsen, die instelbaar is, zodat je telefoon bij het bereiken van een bepaald percentage van je bundel je mobiel internet kilt. Heb naar diverse apps gezocht maar geen fatsoenlijke gevonden. Funest voor je telefoonrekening!!!

  18. Origineel geplaatst door tslh
    Het zou mooi zijn om de optie om Vliegtuigmode aan/uit te zetten te kunnen verwijderen. Het feit dat een dief Vliegtuigmode direct aan te zetten (waardoor Find my iPhone niet meer werkt), nadat hij je telefoon gestolen heeft is natuurlijk niet erg praktisch. Ikzelf gebruik deze mode eigenlijk nooit, behalve in het vliegtuig waar ik niet dagelijks in zit 🙂

    Ik gebruik die modus echt constant.

  19. Origineel geplaatst door maui
    We naderen het punt dat ik niet meer hoef te jailbreaken!
    Idd graag de standaard apps verbergen, dat zou geweldig zijn..Ik heb nu een folder op de laatste SB pagina genaamd “zinloos”, waar ik bv de aandelen, gamecenter en standaard agenda apps in heb staan

    Zoek op Google of YouTube “Hide Folder – Folders In Folders Glitch” en dan hoef je niet meer te jailbreaken haha, heb ook uitgeprobeerd in iOS 8 en hij is nog niet gepatched..

  20. Men zegt dat de screenshot van een jailbreak tweak is en dus niet echt.

  21. Waar zou dit dan moeten zitten in ios8 settings ?
    Ik denk ook dat het nep is.

  22. Ik zou zo graag ook mobiele data via het bedieningspaneel snel kunnen uitzetten, maar die zie ik er niet bij.

  23. Excuses, het gaat inderdaad om Bedieningspaneel, niet om Berichtencentrum. Even in de war geraakt door die rare vertalingen van Apple. Control Center is in de Nederlandse versie van iOS dus Bedieningspaneel.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.