Reacties voor: Verbod op verkoop Samsung Galaxy Tab in Duitsland verlengd

Vandaag verlengde de Duitse Rechter het verbod op de verkoop van de Samsung Galaxy Tab in Duitsland tot er uitspraak is gedaan in de rechtszaak die Apple aan heeft gespand tegen Samsung.
Klaas Kooistra -

Reacties: 15 reacties

  1. Samsung is ook een stom bedrijf, want apple heeft eerst een iPad gemaakt en samsung kan zelf geen orginele dingen maken, dus ze maken de iPad zowat na, en ik ben geen fan van samsung.
    Ik vind het ook terecht dat de tabelt van samsung niet verkocht mag worden.

  2. Zonder het ‘stomme’ Samsung werkte heel de iPad niet zoals hij nu werkt. Neemt niet weg dat er wél alternatieve chips zijn.

  3. Origineel geplaatst door Jordy?.. want apple heeft eerst een iPad gemaakt en samsung kan zelf geen orginele dingen maken, dus ze maken de iPad zowat na, en ik ben geen fan van samsung.

    Ik ben fan van niemand, ik ga altijd voor de beste optie 😉

    Samsung mobieltjes zijn op dit moment gewoon superieur aan de iPhone, dus kunnen ze wel degelijk originele dingen maken…

    En zolang Apple ook nog steeds aanklopt voor onderdelen bij derden, waaronder Samsung zelf, zegt dat eigenlijk ook al genoeg over “originele dingen maken” 😉

    Frapant detail, is wel dat er al een jaar diverse tablets op de markt zijn verschenen, ook dezelfde bekende vormgeving, maar hier treedt Apple niet tegen op, omdat deze slechts een slap aftreksel zijn van de echte iPad!

    Maar nu ze geconfronteerd worden met een product wat gelijkwaardig, zo niet beter is, wordt Apple panniekerig en klagen ze “heel toevallig” Samsung aan, waarom de rest niet?

  4. De galaxy tab lijkt veel op de iPad, maar om hem nu te verbieden vind ik ook niet goed. Samsung heeft ook zijn mooie dingen mijn TV bevalt goed van hun!

  5. De samsung lijkt zeer sterk op de ipad (ik heb de ipad2 en mijn broer heeft de galaxy tab) we vinden allebei de ipad in gebruik veel fijner.

    ik vind dat samsung moet alleen blijven maken waar hij het beste mee is en dat zijn tv’s

  6. Origineel geplaatst door mitchc
    De samsung lijkt zeer sterk op de ipad (ik heb de ipad2 en mijn broer heeft de galaxy tab) we vinden allebei de ipad in gebruik veel fijner.

    Ja en… m’n auto/tv/koelkast/wasmachine enz. lijkt ook heel erg op die van de buurman 😉

    Ik heb ze alle drie, iPad1, iPad2 en de Galaxy Tablet, en ik deel je mening duidelijk niet!

    Ieder tablet heeft zo z’n eigen charme…
    Het is dus maar net wat je er van verwacht, mee kunt doen en ook mee wilt doen 😉

    Gelukkig is er voor een ieder een eigen keuze, mits concurrentie door het ‘zieke’ Apple concern wordt toegestaan!

  7. To be honest with yourselfs the ipad looks like a photo dia .which was out before the ipad . I have myself both an ipad and a samsung galaxy tab . And i can see they dont look the same. unless your blind that is.
    Those cheap and nasty tablets in intertoys look exactly like the ipad . But do you see apple going after them? no as the difference is the samsung is better than the ipad. And what about the acer asus ect which look simular to the samsung? ,no action iis taken against them, now that mr burns ( cook ) is running apple i hope all this patent rubbish will end, as if the apple products are better then people will buy them over samsung ect. Its always good for us the consumer for competition as it forces apple to make better products, which is what we want in the end, cut the competion off and apple products will go down hill.and thats something i dont want to see. As we all know steve jobs is gone, well from january 2011 and we see what happens under cook, a late iphone 5, i hope this is not the future of apple, only time will tell

  8. Het ontwerp voor een dergelijke ‘pad’ is al vele jaren oud en komt echt niet van Apple. Dat Apple zo fanatiek optreedt tegen Samsung geeft mij te denken dat ze toch wel bezorgd zijn dat het apparaat en deel van hun markt zal afsnoepen.
    Trouwens, als de iPad dadelijk het enige apparaat is dat verkocht mag worden (wat een hele slechte zaak zou zijn) dan maakt dat Apple een monopolist. Is Nelie nog actief?

  9. Apple heeft al jarenlang mijn voorkeur en werk er veel mee zowel privé als zakelijk. Maar dit verbod is een slechte handelswijze en dat speelt Samsung in de kaart. Ik merk aan mijzelf dat ik mij gigantisch stoor aan de macht van Apple. De grootste op de beurs, monopolist en de hoge prijzen.
    Samsung wordt onderdrukt op deze wijze en veel mensen krijgen dan sympathie voor dit merk. Als Samsung goede producten en service levert kunnen ze op deze manier heel veel marktaandeel winnen. Ik denk dat ik de nwe tab ga aanschaffen want die is vele malen beter dan mijn Ipad2.

  10. Apple begint al aardig een rotte Apple te worden.

  11. kijk, een linkje of zelfs embedded youtube zou leuk zijn geweest voor het beeld …
    http://tiny.cc/6zcxy

  12. Voor mensen die constant blijven zeuren dat Apple de onderdelen bij samsung halen enz. Wil ik even erbij melden dat Apple betaald voor de onderdeel.

    Ik zie hier heel veel negatieve reacties over Apple terwijl hun miljoenen dollars steken in een apparaat die smooth werkt. Vooral de twijfelaars die blijven zeggen, beide apparaten werken anders enz. Zwak hoor om een kopie te verdedigen.

    Kijk, Samsung is gewoon een b keuze en als je daar tevreden mee bent ben je tevreden, maar kom niet met onzinnige verhalen zoals, Apple overdrijft, Apple heeft het recht niet en weet ik veel hoeveel haat.. Want ze hebben het recht en macht om het doen en dat doen ze ook.
    En ik weet zeker dat ieder hater hier hetzelfde zou doen als om miljoenen gaat.

  13. Apple heeft al jaren de produktie van z’n producten uitbesteed. En een deel hiervan ook bij Samsung. Maar dat staat helemaal los van het intellectueel eigendom waar het hier om gaat.

    Ik vind niet dat Apple een punt heeft hier trouwens. Zo bijzonder is het ontwerp nou ook weer niet: een rechthoekige glasplaat met een rand er omheen, en een knopje op het midden van een korte zijde.
    Tja, wat moet je dan bij een tablet: rond maken? driehoekig?
    Ik denk dat het eerder een vertragings-, en frustratie proces is van Apple (ze hadden natuurlijk al woorden met Samsung over productieprijzen).

    Het sterke punt van Apple is gewoon de software: een soepel werkend, eenvoudig te bedienen OS. (Dat heeft ook nadelen, de geslotenheid als meest bekende).

    Maar wat betreft het OS is de Tab echt heel anders. Apple moet gewoon niet zeuren, maar terugslaan door de iPad3 heel snel uit te brengen.

  14. Wat een geflame weer hier, kennelijk komen de Android boys nu al op het ipadclub forum chatten. Zegt genoeg dus, want hier gebeurt het! 🙂
    Graag zou ik willen weten welke tablet fabrikant er synct via de cloud op email, foto’s, muziek, afspraken, notities en backups te maken. Geen koppeling met pc meer nodig. En ook welke fabrikant zijn apparaten nog 2,5 jaar na dato voorziet van OS updates, zodat (bijna) alles op hetzelfde OS kan draaien.

    Ik hoor het graag.

  15. Ik heb dan een iPad en hou ook android in de gaten. Vergelijk de tablets eens van voor de iPad. Dan zie je heel veel verschillende modellen. Sinds de iPad uit is lijken veel tablets op de iPad. Sony komt met een paar mooie ontwerpen, waarom kunnen de andere fabrikanten niet origineler zijn? Ik vind dat er best wat innovatiever gewerkt mag worden. Ik vind het helemaal niet erg dat apple dat aankaart. Dit zou een stimulans kunnen worden om te gaan innoveren inplaats van kopiëren. Dat Apple niet iedereen aanpakt is logisch. Daar worden alleen advocaten rijker van.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.