Reacties voor: Uitslag veiling 5G-frequenties bekend: de drie grote providers krijgen toegang

Opbrengst van 1,23 miljard euro
De uitslag van de veiling voor de Nederlandse 5G frequenties is bekend. De drie grote providers KPN, Vodafone en T-Mobile deden eraan mee. Alledrie krijgen zij toegang tot het 5G-netwerk.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Nou proeven zodra de 12 in handen is??? Volgens mij is het eind dit jaar nog niet goed uitgerold als er nu geveild wordt plus t gerucht gaat dat de 12 hier niet of niet volledig of niet elk model vd 12 op 5g zal kunnen. En de verwachting is dat pas in ‘23 of later 5g goed los gaat. De 12 als die al op 5g kan zul je mogelijk voornamelijk op 4g gebruikt hebben aan t eind van zijn leven , in ieder geval weinig op t optimale 5 g want velen gebruiken toestel drie jaar en dat duurt t nog wel voor t echt allemaal draait ook in alle uithoeken en alle providers

  2. Benieuws welke provider de beste papieren zal bemachtigen. Denk dat KPN een behoorlijke inhaalslag wil maken op de concurrentie.

  3. Geen haast… 4G is voorlopig snel genoeg

  4. @Flitsje: mee eens 👍

  5. (Red.) Artikel bijgewerkt en opnieuw gepubliceerd na bekendmaking van de resultaten van de veiling.

  6. 5g is nergens voor nodig! Eigenlijk is dit er ook doorheen gedrukt zonder goed naar de burgers te luisteren of uitslagen van onderzoeken af te wachten, mocht er al onderzoek gedaan zijn. Ik zal het ook beslist niet overwegen om aan te schaffen.

    4g is prima genoeg .

  7. Origineel geplaatst door Roelof
    5g is nergens voor nodig! Eigenlijk is dit er ook doorheen gedrukt zonder goed naar de burgers te luisteren of uitslagen van onderzoeken af te wachten, mocht er al onderzoek gedaan zijn. Ik zal het ook beslist niet overwegen om aan te schaffen.

    Een niet onderbouwde reactie, gevoed door irrationele angsten. Google maar even op 5G research: er zijn vele honderden onderzoeken geweest over de (gezondheids) effecten van 5G. En ja: we hebben het nodig vanwege feit dat we steeds meer data (gaan) gebruiken en voor bijvoorbeeld zelfrijdende auto’s en tractoren. En zélfs zodat een arts kan opereren zonder dat hij of zij zelf in de operatiekamer is.

    Tenslotte is het argument ‘dat er niet geluisterd wordt naar de burgers’ je reinste onzin. Het merendeel van de burgers zal het zo worst zijn, want die houden zich helemaal niet bezig met dit soort zaken. En er zijn een paar schreeuwers die altijd overal tegen zijn: 5G, mondkapjes, vaccinatie, de EU en ga zo.maar door. Die zijn totaal niet representatief voor ‘de burger’.

  8. @Tim: Mooi gesproken Tim!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.