Reacties voor: ‘Eén op de vijf iPhone 6-bezitters wil absoluut een Apple Watch’

De Apple Watch ligt nog niet eens in de winkels, maar één op de vijf iPhone 6-bezitters zegt nu al het horloge te willen.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 33 reacties

  1. Kan ik me wel voorstellen. Ik ben ook erg tevreden over de Apple producten en het gebruiksgemak van en met elkaar. Ik ga er vanuit dat dit ook zal zijn met deze Watch. Ik verwacht dat ik mijn iPhone nu veel minder vaak uit mijn broekzak hoef te halen dus laat maar komen.

  2. Kan de Watch ook communiceren met een iPhone 5S? Ik wil ook een Apple Watch, maar heb nu een 5S. Ik vraag dat, omdat het onderzoek zich heeft toegespitst op bezitters van een 6/6plus.

  3. Haha 16% “Bijna een op vijf” noemen.
    Dat is natuurlijk gewoon “Een op de zes”

    Laten we het niet mooier maken dan dat het is.

  4. Met een batterijduur van waarschijnlijk (?) 1 dag. Dat is natuurlijk lachwekkend en als frequent traveller totaal onbruikbaar. Het zou pas radicaal zijn als Apple hier iets op weet te verzinnen.

  5. Origineel geplaatst door Jamie
    Met een batterijduur van waarschijnlijk (?) 1 dag. Dat is natuurlijk lachwekkend en als frequent traveller totaal onbruikbaar. Het zou pas radicaal zijn als Apple hier iets op weet te verzinnen.

    Er zijn veel reden dat ik zelf iedereen die de 1st gen fruit watch koopt gewoon onwijs dom is. De 2de generatie zal heel veel nuttigere en belangrijke verbeteringen hebben.

  6. Ik ben daar 1 van

  7. Ik hoor daar niet bij, ik ben erg blij met mijn Edox Chronorally 1 Automatic Chronograph.

  8. heb alles van apple, dus ook deze apple watch zal meteen gekocht worden.

  9. Batterijduur van 1 dag en niet te gebruiken zonder iPhone in de buurt. Ik blijft denk ik voorlopig gewoon m’n Pebble gebruiken.

  10. Origineel geplaatst door Oscar

    Origineel geplaatst door Jamie
    Met een batterijduur van waarschijnlijk (?) 1 dag. Dat is natuurlijk lachwekkend en als frequent traveller totaal onbruikbaar. Het zou pas radicaal zijn als Apple hier iets op weet te verzinnen.

    Er zijn veel reden dat ik zelf iedereen die de 1st gen fruit watch koopt gewoon onwijs dom is. De 2de generatie zal heel veel nuttigere en belangrijke verbeteringen hebben.

    Ok, dan ben ik dus maar gewoon “onwijs dom”. Dankjewel! (en als die 2e generatie zoveel beter is dan de 1e dan koop ik die dan ook wel weer)

  11. Origineel geplaatst door Jamie
    Met een batterijduur van waarschijnlijk (?) 1 dag. Dat is natuurlijk lachwekkend

    Flauwekul wat mij betreft. Ja, het zou wellicht beter kunnen maar om het lachwekkend te noemen.

  12. @Frits: een horloge met extras waarvan de accu 1 dag (misschien iets langer) meegaat? Als er nu een lightning stekker in kon. Nu moet je weer een extra laad unit meezeulen.
    Ik vind het niet echt des-Apples en ja lachwekkend.

    Heb nu een fitbit bijvoorbeeld, die gaat wel een week mee. Dat gaat net. Voor de meesten zal een dag geen probleem zijn, maar komop hier falen ze toch…

  13. Ik snap idd niet waarom er niet ook gewoon een lightning-charger op zit. Niet echt handig

  14. Mijn iPhone batterij gaat ook een dag mee ook lachwekkend ???

  15. Origineel geplaatst door Jamie
    @Frits: een horloge met extras waarvan de accu 1 dag (misschien iets langer) meegaat? Als er nu een lightning stekker in kon. Nu moet je weer een extra laad unit meezeulen.
    Ik vind het niet echt des-Apples en ja lachwekkend.

    Heb nu een fitbit bijvoorbeeld, die gaat wel een week mee. Dat gaat net. Voor de meesten zal een dag geen probleem zijn, maar komop hier falen ze toch…

    Nee, ik vind niet dat ze falen.
    Mijn E-reader gaat wel 2 maanden mee.
    Is ook geen vergelijk.

    Ik wacht gewoon af wat dat ding allemaal kan en trek dan wel de conclusie of het een fail is. Onredelijk hè?

  16. @Brian: Wat bedoel je met niet te gebruiken met iphone in de buurt? Klok werkt gewoon zonder iPhone hoor, ja je krijgt geen notificaties etc en geen synchronisatie. Maar doet de Pebble dat dan wel zonder telefoon in de buurt? Lijkt me niet. En wat betreft de batterijduur: ik slaap nooit met een klok om, ligt niet lekker vind ik. Dus snachts kan ie gewoon aan de lader en wie weet draadloos. Naadloze werking tussen apparaten waar Apple voor staat zal bij de watch ook het geval zijn en daar zullen de andere smartwatches altijd bij achterblijven icm een iPhone.

  17. En van die 1 op de 5 mensen gaat 1 op de 5 hem maar kopen denk ik.

    Ik bedoel ik zou er wel een willen maar €350 voor een stom horloge? Nee!

  18. De stalen zwarte gaat het zeker worden. Als hij net zo mooi is als op de films en foto’s dan komt hij er zeker. Al draag ik hem alleen als horloge geen probleem het is precies mijn stijl! Dus ook als sieraad kan hij prima functioneren.

  19. Een smartphone die je elke dag moet opladen is niet zo zeldzaam 😀 Een horloge die je elke dag met een externe lader moet opladen? Ik vind dat niet zo vernieuwend eigenlijk 🙂 Maar ik zal wel ouderwets zijn 🙂 #allesaandeladersnachts

  20. Ik heb de 6, maar zie absoluut geen goede reden om de Watch aan te schaffen. Wel leuk en alles, alleen kan je er niet echt veel bijzonders mee.

  21. Maar je ziet er ook een oranje wereldbol op zitten. Zou je er dan ook mee op internet kunnen?

  22. Wat raar dat ze het onderzoek alleen op iPhone 6 gebruikers hebben gedaan. Ik heb een 5s, maar ga de Apple Watch zeker aanschaffen.

  23. Wsch. een hoog gehalte aan niche-alleskopers onder deze populatie.
    Gewend om de hoofdprijs te betalen en alle tekortkomingen weg te wuiven (…)

  24. Niet te vergelijken met mijn Edox Chronorally automatische opwinder, die het blijft doen zolang je hem draagt en als je hem afdoet nog 46 uur. Of mijn Citizen Promaster, die in het licht altijd blijft lopen en in het donker nog 240 dagen doorgaat. Die geven allebei de tijd aan en voor de overige functies is de iPhone altijd dichtbij.

  25. Wat ik hier wel heel erg mis is hoeveel % van de iPhone 5s-bezitters een iWatch wil hebben… en hoeveel % van de iPhone 5-bezitters… en hoeveel % van de iPad Air 2-bezitters… en hoeveel % van de mensen die Jan of Piet heten… en hoeveel % van de mensen die een hond hebben… Echt een gemis dat ze dát niet gemeten hebben. Dan hadden we echt zó veel meer nuttige informatie gehad. Jammer hoor…

  26. Benieuwd hoeveel dat ‘onderzoek’ Apple gekost heeft 😉

  27. Origineel geplaatst door Peter
    Wsch. een hoog gehalte aan niche-alleskopers onder deze populatie.
    Gewend om de hoofdprijs te betalen en alle tekortkomingen weg te wuiven (…)

    Gaat het je ook lukken om inhoudelijk te reageren?

  28. @Oscar: Dus eigenlijk beter wachten op de 3de of 4d gen.?
    Ik weet het nog niet zal wel perfect werken, maar het design is niet mijn stijl. Als er bv een goede golfapp op komt dan is het voor mij wel de moeite aangezien die horloges al aardig richting de 200-300€ gaan. En hoe kunnen mensen nu al roepen nutteloos ding? Je moet hem toch eerst in het echt zien/besturen.

  29. Origineel geplaatst door ferry
    Ik snap idd niet waarom er niet ook gewoon een lightning-charger op zit. Niet echt handig

    Vanwege de waterdichtheid alleen al is stekkerloos opladen veel beter. Apple doet niet aan rubber afdekklepjes op aansluitingen.

    En een horloge aan je pols loopt nu eenmaal veel meer risico op nat worden door zweet of regen dan een smartphone in broekzak of (hand)tas.

  30. Ja ik wil ook absoluut een Apple watch
    Zeker met een iPhone 6
    Ideaal! De mogelijkheden die er nu uit komen, nogmaals ideaal
    Ik kijk er enorm naar uit !

  31. Ik mis het simpele gegeven van hoeveel procent van de iPhone-gebruikers een iPhone 6-gebruiker is in dit artikel.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.