VanMoof S3 Aluminium

Reacties voor: VanMoof S3 Aluminium: kale fiets als limited edition

De Nederlandse fietsenfabrikant VanMoof heeft de S3 Aluminium aangekondigd, een speciale versie van de S3. Dit model is met het Zoek mijn-netwerk van Apple terug te vinden.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Ziet er leuk uit met dat aluminium, maar heb tijdje geleden op VanMoof gefiets en ik vind het niks.(Bij een maatje van mij)
    Geen trap sensor hoe hard je trapt, voorwiel aandrijving als ik mij goed herinner, dat hele knopje idee.

    Het is gewoon een elektrische scooter gas geven en je gaat zo snel als je maar kan, geef mij maar een normale elektrische fiets die je kan stellen zelf een beetje dan.

  2. Wat zullen die errors mooi uitkomen in het aluminium….

  3. Zien er prachtig uit, maar ga eens naar reviews zoeken op Trustpilot. Alleen maar klachten. Ik zou er zelf nooit voor kiezen, het zijn blijkbaar slecht uitgevoerde fietsen onder de noemer: het idee is goed, de uitwerking minder.

  4. In tegenstelling tot bovenstaande en Trustpilot ben ik wél heel tevreden met mijn S3. Heb ‘m nog voor 2000 euro kunnen kopen vorig jaar. Nu 2500 voor de ‘gewone’ S3 en 2700(!!) voor de limited edition. Dat had me wel wat te gortig geweest.

  5. Zelfde hier, nu bijna 3k km verder sinds aanschaf juli ‘21 maar nog nooit gezeik gehad. Echt een gadget fiets, heerlijk!

  6. Rijd nu zelf ook al ruim een jaar de S3, gebruik ‘m bijna dagelijks. Geweldige fiets! Veel mooie technologie. Ik heb ‘m wel in abonnementsvorm, destijds nog voor 72eu per maand. Dat is wel handig, want ja er is wel eens een klein mankementje, en dat kun je dan altijd kosteloos laten fixen bij de store. Bij VanMoof Rotterdam is goed personeel, voldoende beschikbaarheid, en een centrale locatie.

  7. verplicht

  8. @Kris: Mooi verdienmodel, 72 euro per maand voor een fiets 😱😱😱😱😱
    Daar wil Apple zich wel graag bij aansluiten, die houdt wel van dat soort verdienmodellen..

  9. Vreselijk ding. Nog geen twee jaar in huis, al acht keer terug gemoeten voor reparatie. En de klantenservice is al helemaal vreselijk. Doen er weken over om te reageren.
    Zou deze fiets iedereen afraden

  10. Gewoon even wachten tot de S5 of de A5, 100 euro goedkoper dan dit model.
    Daarbij heeft de 5 serie een betere schakel systeem en beter trap slot.

    Dit is echt de laatste leegverkoop voordat de 5 serie eraan komt “ nog 1 maandje wachten”🥳

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.