Reacties voor: VanMoof heeft een elektrische fiets met iPhone-app

VanMoof heeft een elektrische fiets met iPhone-app uitgebracht, waarbij de motor en accu mooi in het frame zijn verwerkt. Peperduur, maar dankzij de app veilig om op straat te zetten... zeggen ze.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Dus als ik m wil jatten: simkaart eruit en meenemen ?

  2. @Michel: Ik vermoed dat de simkaart vast in het frame zit en er dus niet uit te halen is…

    Maar als je weet waar dat is kan je natuurlijk even een rol aluminium folie pakken en dat deel inpakken 😉

  3. Die tracker inclusief app is al twee jaar geleden geïntroduceerd door Stromer op hun ST2 fiets. Als je overigens met 25km per uur op de van Moof rijd moet je na 50km alweer laden. 120km haal je volgens hun website alleen met 15km per uur (en warm weer).

  4. Vraag me al een poos af waarom ze zo’n systeem niet bij nieuwe auto’s inzetten. Verzekeraars zouden denk ik graag ook wat korting geven als er een sim kaart is ingebouwd waarmee een gestolen auto weer is terug te vinden.

  5. Origineel geplaatst door Edvard
    Die tracker inclusief app is al twee jaar geleden geïntroduceerd door Stromer op hun ST2 fiets. Als je overigens met 25km per uur op de van Moof rijd moet je na 50km alweer laden. 120km haal je volgens hun website alleen met 15km per uur (en warm weer).

    Je bent wel een droeftoeter als je verder dan 25km (heen en terug 50 km/h) gaat fietsen op zo’n fiets.
    No problem dus. S avonds aan de oplader net als je iphone.

  6. Jammer deze reacties,

    Denk dat de makers er heus wel aan gedacht hebben dat een simpel stukje folie, of het verwijderen van de simkaart niet voldoende zijn om de fiets zo maar mee te kunnen nemen.

    Ik heb het geld er niet voor, maar vindt het ronduit een prachtige fiets/ebike.

    Ik zou hem morgen kopen. Dus van mij complimenten voor de makers.

  7. ‘t Was toevalliig (?!) ook een VanMoof die figureerde in de het filmpje van een ‘zelfrijdende’ fiets van Google NL (1 april jl.). Als ik de specs van dit ding zo zie duurt het niet lang meer voor het geen grap meer is, maar werkelijkheid 😉

    Een iPhone heeft zo langzamerhand rekenkracht genoeg, speciale houder op het stuur en een app die de camera, gps en bewegingssensoren gebruikt kan je zo het sturen en trappen uit handen (en voeten) nemen 😝

  8. Ziet er erg hip uit en dus erg oncomfortabel. Wat is nu de meerwaarde ten opzichte van andere e-bikes? De hogere prijs? O nee. Een app. Wow! Betaal ik graag 1.500 euro extra voor!

  9. Pff wat een prachtige fiets. Ik heb pas nog een nieuwe gekocht, daar baal ik nu wel van.

  10. Jammer van de motor in het voorwiel!

  11. Ik heb er gisteren al één besteld en krijg hem als het goed is in juni binnen. Ben erg benieuwd. Rij nu op een eerste generatie VanMoof en heb laatst de vorige elektrische geprobeerd. Dat was al gaaf, dus deze nieuwe wordt vast nog toffer!

    Na mijn bestelling kreeg ik een mail met een extra kortingscode. Gebruik bij je bestelling vanmoof100 voor €100,- extra korting. Als je via onderstaande link bestelt, word ik er ook nog wat blijer van:

    https://preorder.vanmoof.com/?ct-referral-code=j0cnhkSr

  12. Origineel geplaatst door Thomasl: Vraag me al een poos af waarom ze zo’n systeem niet bij nieuwe auto’s inzetten. Verzekeraars zouden denk ik graag ook wat korting geven als er een sim kaart is ingebouwd waarmee een gestolen auto weer is terug te vinden.

    Zit al standaard in de nieuwe Audi A4 (mits Audi Connect).

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.