Reacties voor: Vandaag wordt de 200 miljoenste app in de App Store gekocht

Vandaag wordt de 200 miljoenste app gekocht in de App Store, Apple brengt waarschijnlijk niet snel een netbook of iPhone nano uit en de AppleTV blijft vooralsnog een hobby.
Maarten ter Horst -

Reacties: 17 reacties

  1. Juist door Apples Positie in de markt hebben ze alleen maar te groeien. het aantal uitsromende (apple verlatende) klanten is nog altijd kleiner dan het aantal toestromende (switchers) klanten.

    Met producten als de iphone de ipod en hun computerlijn gevoed door goede software trekt apple het voorlopig wel even de komende jaren.

    En Of Net(nietBooks intressant zijn voor Apple? Ik denk het ook niet… De iphone doet denk ik evenveel als de gemiddelde net book kan. en hij is handzamer. Je steekt m zo in je zak als je klaar bent.

    Apple komt vast nog wel met een net book als die dingen nu ineens massaal een succes worden. Geheel volgens de apple strategie.

    op pikken wat net over zijn piek van populariteit heen is. Het verbeteren en in een mooi/duur jasje steken en vervolgens de markt overnemen met al bestaan herzien een product. Het mooie is da apple er steeds weer succes mee heeft.

    het heeft zo gewerkt met de ipod.
    met de iphone.
    en met de personal computer.

    Van al die producten waren al lang en breed producten op de markt en de verkoop liep nou niet echt spectaculair. Apple betreed diezelfde (inmiddels al weer in de steek gelaten/ ingekakte) markt met een herzien product en Boem er is nieuw leven in smartphones. idem voor de ipod als mp3 speler. idem voor de PC.

    (toen apple in 1984 kwam met hun line up van computers heeft dat de hele industrie opnieuw een spark gegeven anders na te denken over computers op zich. ontwerp en functionaliteit)

    En op al die vlakken heeft concurrentie (als die er al is heeft) het nakijken.

  2. wanneer mogen we weer onze spelling corrigeren :S
    ik mis de edit functie :S

  3. @4saus

    Iemand die dit leest?

  4. @Jens
    vast niet…
    Maar voor die enkeling staat het er toch;)

  5. Zou er nog een presentje of naamsvermelding vast zitten voor de klant van de 200 miljoenste app?

  6. kan er geen moderatie systeem komen hiero zodat die mafkezen ontopic blijvenen oeverloos gezwets weg gemod kan worden?

  7. Hoezo oeverloos gezwets het eerste nuttige comment dat ik zie in de afgelopen weken.

    Jammer van de achterlijke reacties daarop.

  8. Origineel geplaatst door iwillemkan er geen moderatie systeem komen hiero zodat die mafkezen ontopic blijvenen oeverloos gezwets weg gemod kan worden?

    (Om maar even lekker offtopic oeverloos te zwetsen) Dan krijg je net zoiets als bij Tweakers en heb ik geen zin meer om een reactie achter te laten. Zoveel reacties worden er niet gegeven en het is nog steeds overzichtelijk.

    Ik hoef geen Netbook te hebben. Een MacBook Air en iPhone is voor mij handiger. Ik vraag me wel af waarom die markt zo groeit, zelf heb ik totaal geen behoefte aan een Netbook.

  9. En nu de grap: ze rekenen ook gratis downloads én updates mee…

  10. En met al hun patenten maken ze het bedrijven nog lastiger om innovatie dingen te verzinnen.

  11. Origineel geplaatst door michalEn met al hun patenten maken ze het bedrijven nog lastiger om innovatie dingen te verzinnen.

    Juist andersom. Als je door patenten iets niet mag gebruiken of toepassen, moet je innovatief zijn om iets anders te bedenken.

  12. eigenlijk niet met je eens. Patenen markeren iemands innovativiteit en staan die van andere niet in de weg. Innovativieteit (in dit geval dat wat Apple weet toe te voegen aan het al bestaande product) is daadwerkelijk zelfdoor Apple verzonnen of verser door ontwikkeld en daarna gepatenteerd.

    Ze hebben zich laten inspireren op maar komen wel steeds met iets totaal nieuws om een product te verbeteren. Dat is in mijn ogen innovatie.

    Iedereen staat vrij om dat te doen. Als je het maar niet doorborduurt op de bestaande methode van iemand anders. Dan innoveer je niet dan verbeter je alleen.

    Patenten voorkomen dat. Het maakt het dus juist makkelijker zichtbaar waar de innovatie behaald kan worden. Verbeter jij bijvoorbeeld de manier van een multitouch touchscreen en kom je met een nieuwe techniek die nog niemand anders zo gebruikt hebt dan mag je het innovatie noemen.

    Zeker als jou unieke manier beter is dan wat nu norm is.

  13. IK Heb de 200 miljoenste gekocht!!!!!!!

  14. gefeliciteerd.

    Welke app?

  15. Apple TV ‘hobby’

    Ja, als ze nou eens een DVD speler of BLU RAY speler in dat ding proppen dan koop ik m ONMIDDELLIJK!!!

    Hoe vet is dat: Apple tv blu ray dvd 🙂

  16. Origineel geplaatst door FlipskeApple TV ‘hobby’

    Ja, als ze nou eens een DVD speler of BLU RAY speler in dat ding proppen dan koop ik m ONMIDDELLIJK!!!

    Hoe vet is dat: Apple tv blu ray dvd 🙂

    Dan snijden ze zichzelf in de vingers. Apple wil dat je bij hen films en series download. Alleen jammer dat dat in Europa niet echt op gang komt.

  17. Ja aan de ene kant worden bedrijven gedwongen om innovatief te zijn. Maar aan de andere kant kunnen ze de goeie multi touch van de Iphone nooit gebruiken.
    En dan is het maar te hopen dat bedrijven is beters kunnen verzinnen, maar als er niks beters is omdat Apple de ultieme touchscreen heeft bedacht. (na jaren onderzoek).

    Dan wordt het voor de andere bedrijven kiezen wat minder goed is.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.