Reacties voor: Van Dale Groot Woordenboek voor diverse talen nu op de Mac

Van Dale heeft zijn Mac-app uitgebreid met nieuwe grote woordenboeken. Je kunt nu de Groot Woordenboeken van Engels, Duits, Frans en Spaans downloaden, naast het nieuwe hedendaagse Nederlandse woordenboek.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 3 reacties

  1. Komt Van Dale nog met een leuke aanbieding? Paar jaar geleden kwam Van Dale met de nieuwe “Grote”. Als jubileumaanbieding voor de halve prijs. €39,99. Vond ik nog duur. Maar is het natuurlijk niet voor dat supergrote woordenboek. Altijd spijt van gehad dat ik het niet heb gedaan. En €79,99 vind ik toch wel te duur.

  2. @Macaanzee: Van Dale heeft iedere week apps in de aanbieding, onder het mom van “apphappen”. De laatste weken van het jaar zijn de Nederlandstalige woordenboeken aan de beurt. Een aanbieding komt er dus snel aan. Let wel: de Dikke Van Dale voor de Mac moet nog verschijnen, het grootste Nederlandstalige woordenboek voor de Mac is nu Hedendaags Nederlands.

  3. Als je nu er ook een dictionary voor iOS/macOS bij krijgt maar je moet helaas de VanDale app openen. Integratie met het OS is er niet bij. Gemiste kans.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.