vakantiebieb-2015

Vul je iPhone of iPad met gratis leesvoer van de VakantieBieb 2015

De VakantieBieb is weer open en is wederom gevuld met nieuwe titels voor jong en oud. Ideaal voor op reis dankzij de optie om boeken te downloaden.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

vakantiebieb-2015De zomervakantie staat weer voor de deur, dus is ook de VakantieBieb-app weer aangevuld met allerlei nieuwe boeken die je gratis digitaal kunt lezen. Met een aanbod voor jong en oud moet er voor iedereen iets tussen zitten.

De VakantieBieb is dit jaar een maand eerder open dan in 2014 en 2013. Vorig jaar moest je wachten tot 1 juli, terwijl je dit jaar al vanaf begin juni je iPhone of iPad kunt vullen met vakantieleesvoer. De start valt samen met de Maand van het Spannende Boek en daardoor zijn er extra veel spannende titels voor volwassenen in de app te vinden, terwijl er ook voor jongere lezers genoeg te kiezen is.

Vakantiebieb: ruim 60 titels

De vernieuwde Vakantiebieb-app is nu al te downloaden en als je van spannende boeken houdt, kun je meteen gaan lezen. Stond de app al op je iPhone of iPad? Dan is het belangrijk om hem te updaten, anders krijg je een melding dat ‘de VakantieBieb gesloten’ is. De app werkt bovendien alleen in Nederland.

Op 1 juli wordt het huidige aanbod compleet gemaakt met romans, taalgidsen en tijdschriften. Populaire jeugdboeken zijn onder meer Dolfje Weerwolfje, Mees Kees en Het Leven van een Loser, terwijl volwassen hun neus in de digitale versies van De Aanslag, Als Padden Schreeuwen en Doodskap kunnen steken. In totaal zitten er meer dan 60 verschillende titels in de VakantieBieb van dit jaar – zelfs praktische boeken zoals de Wat & Hoe Frans-talengids.

vakantiebieb-aanbod-2015

De boeken in de VakantieBieb zijn net zoals vorig jaar volledig gratis te lezen. Je kunt ze naar je boekenkast downloaden, zodat ze ook zonder internetverbinding te lezen zijn. Handig als je op de achterbank van de auto zit. Tot en met 31 augustus kun je de hele collectie gratis lezen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 juni 2015, 12:57
Categorie Apps
Onderwerpen boeken, vakantiebieb

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.