Reacties voor: Vacature wijst op videocamera in iPad

Een vacature op de website van Apple wekt de indruk dat de iPad een (video)camera krijgt. Apple zoekt een nieuwe medewerker die de foto- en videocamera van de iPad gaat testen.
Lees het complete artikel → Vacature wijst op videocamera in iPad
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Wat denk je.. wordt het een soort van surprise actie? Stiekem toch met camera? 😉

  2. @Remkus: Lijkt me wel wat!

    En anders wacht ik braaf op de volgende versie :p

  3. @Remkus Ik denk dat het wishful thinking is 😀

  4. ik denk dat wanneer ze er nu pas iemand voor gaan aannemen het vrijwel zeker niet in de eerste generatie ipads komt.

  5. @Remkus:
    dat zou zo maar kunnen. wie weet vond apple dat niet belangrijk genoeg om te vermelden. er was genoeg te vertellen over de rest van het apparaat.

    ze vertellen wel vaker iets niet dat er toch in blijkt te zitten 😛

    los daarvan. Het zou een extra boost kunnen betekenen in de verkoop op de dag dat hij verkrijgbaar is. Waar ik nogsteeds stiekem op hoop is dat ze een camera in de pixels hebben verwerkt. Zodat je de persoon in een video chat je ook recht in de ogen kijkt.

    Apple heeft daar al een patent voor.

  6. Origineel geplaatst door joblamie
    ik denk dat wanneer ze er nu pas iemand voor gaan aannemen het vrijwel zeker niet in de eerste generatie ipads komt.

    Zou kunnen. Aan de andere kant slaat quality assurance meestal op het controleren van kwaliteit tijdens productie dus niet op de ontwikkel fase. Dus wie weet zal het niet heel lang duren voor we een camera krijgen?

  7. een camera zouw tof zijn

    weet niet of ik de ipad wil halen wat ik wel weet is dat ik een tablet wil

    wacht nog even of wanneer die in nl is de ipad

  8. Ben ik de enige die denkt dat dit de 30-pin>USB-connector mogelijkheid om camera’s aan te sluiten inhoudt?!

    Volgens mij heeft Apple al aangegeven dat dit een mogelijkheid heeft, en waarschijnlijk hebben ze iemand nodig die er voor kan zorgen dat fototoestellen worden ondersteund, en zo niet, dat dat mogelijk wordt.

  9. Er komt geen camera in de eerste generatie iPads 😉
    Ik wil er wel graag een, zolang hij maar de 3D mogelijkheden heeft van de iPhone 3gs en de iPod touch 3G als je games speelt en Voice control is ook wel handig 😛

  10. ‘k hoop idd ook niet dat ze voor de oplossing zoals op het plaatje gaan.. Verwacht ook niet dat ze er alsnog een in gaan doen.. zal wel in de 2e versie komen (al hoop ik natuurlijk wel dat’t alsnog als verrassing komt in de 1e…)

    We’ll see…

  11. Ik sluit me aan bij Peter Willemsen, de 1ste en wellicht zelfs de 2de generatie iPad krijgen geen camera aan de voorzijde. De overheid in de usa heeft zijn bezorgdheid reeds uitgesproken over de enorme belasting van het 3G netwerk door al het dataverkeer van de smartphones. Persoonlijk verwacht ik dat Apple eerst een betrouwbaar werkend 3G en 4G netwerk wil zien bij de providers voordat ze videobellen en webcam chatten mogelijk zullen maken op een iPad.
    Wat heeft het voor zin om zo’n feature in jouw apparaat te hebben terwijl het netwerk dit niet aan kan!? Apple zal niet willen hebben dat dit (ook) een negatieve weerslag zal hebben op hun iPad.

  12. Ik denk dat de ipad het meeste gebruikt gaat worden met wifi, dan zou dat geen probleem moeten zijn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.