Reacties voor: Vacature van Apple wijst op nieuwe functies in iOS kaarten-app

Uit een vacature-aanvraag van Apple blijkt dat het bedrijf op zoek is naar een iOS Maps Engineer, die de kaarten-app van iOS op een hoger plan gaat trekken.

Reacties: 10 reacties

  1. Ik verwacht altijd dat zulke bedrijven zulke mensen/experts allang in dienst hebben. Maar dat is dus niet zo.

  2. @dan: Nou, die zullen er heus wel werken. Maar je kunt niet al je personeel op 1 app zetten. Dan draait de rest ook niet meer.

    Apple werkt in teams. Een team is zo opgesteld dat het steeds weer in een ander project terecht komt met andere werknemers.

    Daarom is het ook zo’n innovatief bedrijf.

  3. Wat zijn cloud-diensten? (iCloud??)

  4. Dit komt toch wat mistroostig over.
    Google heeft met StreetView nu de halve wereld in kaart gebracht, alles lekker uitbesteed, nu realworld navigatie op Android.
    En Apple komt met 1 vacature (jammer, geen leaseauto)
    Daarbij lijkt de datacollectie van TomTom nou niet een geslaagd voorbeeld van crowdsourcing, maar eerder crowd-abuse.
    Iedereen voelt zich belazerd, nu blijkt dat hij er extra voor moest betalen om de controle uit handen te geven. Men is daar helemaal klaar mee.
    En Apple drukt ons op het hart dat zij onze location data hiervoor dus NIET gebruikt…weer een foutje of zijn het toch allemaal enorme rommelaars  …?

  5. Een andere open source, crowd-sourced navigatie systeem is “Waze”. Zelfs de kaarten worden gaandeweg groter door het gebruik. 🙂

  6. nou dat werd dan ook wel tijd… heeft iPhoneclub niet ooit eens de melding gemaakt dat er binnen een aanzienlijke tijd de app kaarten ook gesproken routes zou krijgen?.. het is nog altijd dezelfde waardelose app… ik ben benieuwd…

  7. @Rufus den Zeeperd: Ergens een klok horen slaan, maar geen flauw idee of daar een klepel bij hoort, laat staan dat je een idee hebt waar die klepel dan hangt…

  8. Navigeren met een iPad. Ooit komt dat in m’n auto, vrees ik. En is navigeren met je iPhone voor paupers…

  9. Ik hoop dat ze ook een keer fietsroutes toevoegen aan kaarten

  10. @vincent: Over het algemeen is een wandelroute daarvoor goed genoeg. Naast vrijwel elk wandelpad/stoep loopt wel een weg waar je op mag fietsen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.