Reacties voor: V-Moda Vibe Duo Gun Metal Rouge

De iPhone-oordopjes van V-Moda zijn nu ook in rood in Nederland verkrijgbaar. De V-Moda VIBE Duo is een headset met goed sluitende siliconen oordopjes en een extra smalle plug die voor de iPhone is aangepast. Je kunt er ook mee bellen via de ingebouwde microfoon.
Lees het complete artikel → V-Moda Vibe Duo Gun Metal Rouge
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 33 reacties

  1. Heb de chrome variant een paar maanden geleden over laten komen. Ideale koptelefoon!! Fantastisch geluid!

  2. Ja, précies hetzelfde geld voor mij!

  3. Deze kleur heb ik 2 maanden geleden al aangeschaft bij V-Moda US….

    Maar zijn super earbuds !

  4. Heb de .Nero variant, geweldige dopjes! Goed geluid, superieure kwaliteit en met de handige iPod besturing.

    Garantie via Nederlandse distributeur is ook fantastisch, dopjes zijn al twee keer kapot gegaan en twee keer al binnen een week een gloednieuw vervangend exemplaar ontvangen.

    Zelf gekocht via de webstore in Amerika, V-Moda is zelfs zo vriendelijk om ongevraagd het bedrag van 15 $ op het pakket te vermelden waardoor invoer rechten niet ter sprake zijn.
    Alleen maar lof voor V-Moda.

  5. of rode q-jays! :-p

  6. Schándalige prijs hier in Nederland als je ‘t vergelijkt met die in Amerika!

    Heb zelf de Vibe Duo voor m’n iPhone. Werkt prima. Enige nadeel is de fragiele aansluiting tussen kabel en plug. Die is al een keer kapot gegaan en oogt ook bij het nieuwe setje dat ik kreeg toegestuurd even fragiel. Nu maar afgetapet om kabelbreuk te voorkomen. Wel prima geluid!

  7. Ik heb de -Moda Vibe La Mocha gekocht hier in nl. Perfecte oordopjes. Het geluid is ZO zuiver! Daarbij komt nog kijken dat ze 24 K gold plated zijn, Er mooi dus! Het enige nadeel is dat het kabeltje die uit het plugje komt daar erg kwetsbaar is. Althans dat komt misschien door mijn eigen gebruik. Heb m dit jaar al 5 keer moeten terugbrengen naar de shop waar ik m vandaan had…mja wel garantie dus telkens weer een nieuwe! Ik ben er zeke rwel tevreden over. Als je voor kwaliteit wilt gaan zijn dit de oordopjes die je MOET hebben. Ze zijn wel wat duurder maar zeker de moeite waard. Mij 2 centjes 🙂

  8. Steff je bent niet de enige, 90% van de gebruikers heeft problemen met deze headset.

  9. Ik heb ze ook, die Gun Metal Rouge. Speciaal uit amerika laten komen, omdat ze hier niet te vinden waren. TOP SPUL! Zeker geld waard.

    En van dat plugje, is dat de Duo uitvoering?, Want die zitten verschillend in elkaar. En ik heb er geen problemen mee. Maar ik denk dat ik wel problemen ga krijgen met het microfoontje.

  10. ik heb ze ook gehad (vanuit USA), idd het geluid en design is echt geweldig.
    maar helaas is de kwaliteit is verschrikkelijk..!
    ik heb het eerste paar een maand gehad voor ze kapot gingen en vervolgens met de garantie een nieuw paar toegestuurd gekregen. deze gingen na 5 weken kapot!
    en dat terwijl ik extra voorzichtig ben geweest. ik vind het het geld niet meer waard en hou het bij de originele dopjes, die gaan een stuk langer mee 😉

  11. Mijn V-moda’s heb ik verstuurd naar de USA voor garantie nu is het afwachten wanneer de nieuwe komen, de linkerkant was kapot gegaan.

  12. Deze is ook te koop in de apple store in amsterdam <-.

  13. hb ze gewoon vn ebay vn een reseller space2shop uit amerika hier heen gebracht ik hoefte geen invoerrechten te betalen doordat het via ebay ging maar wel official reseller is het. Bij elkaar 65 euro dnk ik met verzendkosten

    Wel al 3 kee voor garantie naar amerika gestuurd zonder problemn als het is ontvangen en verwerkt krijg je in/binnen een week een splinter nieuw setje oordopjes(had ook problemen dat een kant het niet meer deed)!

  14. Ik ben ook aan het kijken voor andere oordopjes. maar hoe mooi deze ook zijn en hoe geweldig het geluid ook is, denk ik dat ik deze toch maar even oversla gezien de gebruikservaringen hier 🙂

  15. jah kan ik begrijpen. maar ondanks dat kan ik er wel mee leven. Volgende setje ga ik gewoon in NL kopen makkelijkere garantie kwa verzenden en nu weet ik dat dat kan. Toen ik destijds ze wou kopen kon ik de nederlandse pagina niet vinden hehe

  16. @mhmobiel:

    Begrijpelijk, ze zijn zeer gevoelig voor schade, maar de gebruikservaring is geweldig. En gelukkig is de garantie van V-Moda meer dan goed.

  17. Vraagje : hoe is de geluidskwaliteit van deze doppen in vergelijking met de standaard iphone oordoppen ??

  18. @Benny:

    Véél en véél beter, diepere bass, betere middentonen en een veel rijkere muziek ervaring. Belangrijk is wel dat je mp3’tjes van goede kwaliteit zijn want slechte bitrates pak je er zo tussen uit. Verder sluiten ze nagenoeg het omgevingsgeluid uit, waardoor je de muziek hoort, en niks anders dan de muziek.. 🙂

  19. Wel leuk dat philips hier reclame maakt juist dat type oordopjes en V-moda hier de show steelt, hmm tis natuurlijk niet zo dat je de site daarop moet aanpassen maarja

  20. Klinkt erg verleidelijk maar idd heel jammer wat betreft de duurzaamheid. Sluiten de oordopjes je ook af van omgevingsgeluid, soort gelijk als gehoorbeschermers?

  21. @Ruud:
    Ja, maar dan moet je wel de muziek aan hebben staan. Het is niet zo dat je als je ze gewoon los in hebt dat je dan ook echt totaal niks meteen meer hoord.

    En ikzelf vind het altijd eventjes wennen voordat je er pas echt van geniet hehe..

  22. Ik vind de prijs wel erg hoog hoor!

  23. @Thomas:
    De prijs is nog aannemelijk voor hoge kwaliteit in-ear headphones.

  24. Heb deze enkele maanden geleden ook aangeschaft. Looks en Sound OK!! Kwaliteit slecht. Heb inmiddels vervangend exemplaar gekregen maar deze ook na enkele weken weer defect (Los contact).

  25. twee weken geleden gekocht via internet in amerika (v-moda.com). Binnen drie dagen netjes thuis afgeleverd voor 70 euro. Geen gedoe met de douane, want de inhoud is maar 10 dollar waard volgens een sticker van v-moda. Netjes toch.
    Fantastische dopjes voor op de fiets. Bijna geen windgeruis en geen last met de bandjes van mijn helm.

  26. Ik heb ze al een paar maanden in gebruik. Was helemaal compleet verrast door de slechte kwaliteit van mijn……………..mp3tjes. Die oordopjes zijn zo goed, alles hoor je ieder kraakje. Heb alles opnieuw kunnen rippen dat dan weer wel lol

  27. Tsja, t klinkt allemaal heel mooi, maar als de productkwaliteit zo slecht is, is het toch een behoorlijke smak geld…
    Daar wil ik me eigenlijk niet aan wagen… Als ze ‘m nou ook meteen duurzaam hadden gemaakt hè!

  28. SKULLCANDY mensen.

    http://www.skullcandy.com/shop/iphonefmj-p-72.html?zenid=61f1648f89ceff93c91a839f5a1c83fb

    Levenslange garantie, sloop je het zelf krijg je voor de helft van de prijs een nieuw product. En superkwaliteit.

  29. ik heb zeer dringend nieuwe iPhone earbuds nodig aangezien ik woensdag voor langere tijd naar China ga, liefst ook nog in-ear.
    Zouden deze mits ik ze vandaag bestel van de amerikaanse website voor woensdag binnen kunnen zijn? of toch beter ergens anders gaan zoeken?
    Jullie hebben zo te horen genoeg ervaring er mee.

  30. @ aaron
    Zal er om hangen. UPS doet er een week ongeveer over. En als tie dan net een beetje vertraging hebt… 🙂
    @jonne
    zit er leuk uit dacht dat het alleen headphones waren. Misschien pik er wel eentje van mee later 🙂

  31. Ok, aan alle reacties te lezen hoeven we niet te klagen over de looks en geluidskwaliteit van deze doppen.

    Ik zit er ook zwaar aan te denken om ze aan te schaffen, ondanks de hoge prijs. Alleen de duurzaamheid doet me twijfelen. Aan de reacties te lezen gaan die dingen niet lang mee. Mijn vraag is zijn jullie er zuinig mee geweest?

    Wat zou het advies van jullie zijn, of moet ik toch maar voor de Bose in-ears gaan?

    HELP

  32. Dag extreme muziekliefhebbers (mag ik aannemen)

    Kom er net achter dat V-Moda dus ook in Nederland te krijgen is! Stond op Bangkok Airport en had nét een paar eurootjes te weinig voor die Sony in-ears. Ben ik effe blij! Die Thai van die winkel was zo ongelooflijk energiek toen hij me die V-moda’s in de handen drukten die net ietsje goedkoper waren (iets van 60 euro taxfree) dat ik hem wel moest geloven (zelfs een Thai :-)) Ik mocht ze nog even proberen voor ik ze kocht. Iets dat een verkoper niet snel doet als hij niet achter zijn product staat. Eerste uur met die V-Moda’s waren onbeschrijflijk. En dat allemaal in zulke kleine dopjes. Anyway, ik moet poeet worden geloof ik.

    Julian, ik heb nog geen problemen gehad met die van mij. Heb ze nou dik een halfjaar.

    Voor iedereen die deze oordopjes heeft of gaat aanschaffen: Die rubbertjes moet je even indrukken als je ze niet gebruikt, als ik betaald zou zijn geweest voor het aantal uren desperaat over de grond kruipend opzoek naar die dingen!

    Een gewaarschuwd man telt voor twee. Ik denk dat ik morgen maar even wat tape ga bevestigen. Zul je zien dat ik het vergeet en aan et eind van de middag met kapotte oordopjes zit 🙂

    Veel luisterplezier!

  33. @ Jos

    Ik heb ze inmiddels al een paar maanden in mijn bezit. Nadat ik de laatste reactie gepost had, heb ik ze toch maar via deze site besteld.

    Ze zijn nog steeds niet kapot en het geluid is super. Ben er erg blij mee

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.