Reacties voor: USB Fever brengt Micro SIM Converter op de markt

USB Fever introduceert de Micro SIM Converter/Adapter, zodat je makkelijker je bestaande simkaart kunt bijknippen naar een microsimkaart.
Lees het complete artikel → USB Fever brengt Micro SIM Converter op de markt

Reacties: 36 reacties

  1. “Een microsimkaart is kleiner van formaat en heeft een chip die technisch iets geavanceerder is. Heb je die nieuwe functies niet nodig, dan kun je ook gewoon je oude simkaart bijknippen.”

    Welke nieuwe functies?

  2. Iemand enig idee over de micro SIM bij BASE? De Belgische operator.

  3. Die adapter is wel handig. Als ik de iPhone 4 neem zal ik mijn 3GS als reserve toestel gebruiken. En voor $4.99 is het geen geld.

  4. @ Colpaert Mobile Vikings (actief op het netwerk van Base) heeft al Microsimkaarten in voorraad.

  5. @colpaert: MobileVikings heeft Microsims, Base weet ik niet, is dat niet op hun site te vinden?

  6. Gister heb ik even contact gehad met de Vodafone klantenservice. Deze wisten totaal niet wat een MicroSim was en al helemaal niet wanneer ze kwamen.

    Daarna heb ik nog gesproken met iemand van de VodafoneShop hier in de buurt. Nadat ik had gevraagt “hebben jullie ook micro sims”. Zegt deze (niet echt vriendelijke) mevrouw “jazeker hoeveel gig wilt u hem hebben”

    Oftewel ze weten er TOTAAL niets van nog.

  7. Ik ben een tijdje geleden dit gaan vragen in een Base winkel. Die man keek me verwonderd aan en zei (in het Frans, want het was in Brussel): eh, nee, dat hebben we niet. Maar ik vermoed dat ze het misschien wel hebben, die was misschien gewoon niet op de hoogte.

  8. Ik heb Vodafone gemaild met de vraag wanneer hun een MicroSIM konden leveren. Ik kreeg als antwoord: “In Nederland worden nog geen toestellen verkocht die een micro sim nodig hebben.
    Op dit moment is helaas niet bekend of Vodafone Nederland een micro sim gaat leveren.
    Zodra wij deze leveren zal dit op onze website worden geplaatst.”

  9. Is het mogelijk om een tweede simkaart op te halen voor de iPad? Dus met 1 abonnement een iPhone en iPad 3G gebruiken?

  10. Krijg je als je op phoneshop.nl Iphone 4g bestelt met vodafone abbo een microsim?

  11. Origineel geplaatst door Donstil
    Gister heb ik even contact gehad met de Vodafone klantenservice. Deze wisten totaal niet wat een MicroSim was en al helemaal niet wanneer ze kwamen.Daarna heb ik nog gesproken met iemand van de VodafoneShop hier in de buurt. Nadat ik had gevraagt “hebben jullie ook micro sims”. Zegt deze (niet echt vriendelijke) mevrouw “jazeker hoeveel gig wilt u hem hebben”Oftewel ze weten er TOTAAL niets van nog.

    Er is een sd variant die micro sd heet, ze heeft natuurlijk gedacht dat je dat bedoelde.

  12. En natuurlijk ook te vermelden dat de Micro-sim ook al verkrijgbaar is bij Mobile Vikings voor de belgische gebruikers.

  13. Ik heb vandaag een microsimkaart bij t-mobile gekocht.
    Met een Abonement van 10 euro per maand.(24 maanden) deze aktie geldt tot 5 juli geloof ik. Goed toch op deze manier!

  14. Op DX staat dit nog iets goedkoper, en inclusief shipping.

  15. Origineel geplaatst door Anibas
    “Een microsimkaart is kleiner van formaat en heeft een chip die technisch iets geavanceerder is. Heb je die nieuwe functies niet nodig, dan kun je ook gewoon je oude simkaart bijknippen.”Welke nieuwe functies?

    tja, dit vraag ik mij eigenlijk ook af??
    EDIT:Volgens onderstaand artikel is er geen verschil in werking van de chip:
    http://blog.rebelsimcard.com/iphone-4g-ipad-micro-sim-compatibility-news-update.htm

  16. Nutteloos stappenplan om van een sim een micro sim te maken. Niet iedereen heeft een micro sim als voorbeeld. Klik op mijn naam voor een logischer stappenplan.

  17. @Jasper: Ja het is mogelijk, je kan bij T-Mobile een dualsimkaart aanschaffen en dan inplaats van een gewone simkaart een micro simkaart aanvragen, dit geintje kost je wel ongeveer €20,- er zitten echter wel beperkingen op zoals dat je maar met 1 tegelijk kunt internetten of je iPhone of je iPad Ik gebruik het momenteel met m’n iPhone en Google G1 maar werkt niet vlekkeloos

  18. Knippen???? slecht idee. Gewoon ff bellen naar Proximus klanten dienst. Twee dagen nadien netjes twee stuks mini simm in de brievenbus (GRATIS) (voor m’ ipad)

  19. @ Iphonevanolaf, dat is omdat je met 1 en hetzelfde simkaartje gebruik maakt van het netwerk. Het is logisch dat het niet allebei tegelijk werkt. Als je 2 telefoons gebruikt merk je ook dat degene die beter is met bereik ook over zal gaan.

    En of Vodafone micro sims gaat leveren, via de dealeringang heb ik te horen gekregen dat ze er gaan komen alleen de datum kunnen ze nog niet zeggen. Dit zal denk ik tegelijk met de aankondiging van de iPhone 4 vallen.

  20. @Zonnetje: Wat is dat voor actie dan? Kun je meer info geven?

  21. Voor de mensen die zelf gaan knippen, met deze template gaat het nog even wat makkelijker.

  22. Je kunt inderdaad een mini simcard aanschaffen bij T-Mobile en niet omruilen of om wisselen.Zoals het hier word vermeld lijkt het alsof dit gratis kan.Het kost 5€ als je dit wilt met hetzelfde nummer uiteraard

  23. Dual sim is gratis bij vodafone. Ik gebruik er 1 om mijn WM telefoon als mobiele modem te gebruiken en zo van de beperkingen van Apple af te komen.
    Micro sim is niet zo boeiend. Wie slaat er nog nummers op de sim kaart op? Lekker bijknippen die handel.

  24. @Anibas: Dat vraag ik me ook af. Volgens mij zit er gewoon meer geheugen op. Zodat je meer telefoonnummers naar je simkaart kunt kopieren

  25. Ja is mogelijk…heb ik gedaan.
    Even een duo sim besteld en er een geknipt tot een micro sim. Het werkt fantastisch. @Jasper:

  26. Gisteren even contact gehad met KPN. Heb namelijk een KPN abbo. Vroeg of ik een micro simkaart kon krijgen. Deze zouden ze vandaag opsturen zodat ik hem morgen in bezit heb. Mijn vrouw heeft een telfort abbo, en daar wisten ze weer helemaal niets van een micro simkaart. Dus het hangt echt van provider af.

  27. Origineel geplaatst door thomas1
    Je kunt inderdaad een mini simcard aanschaffen bij T-Mobile en niet omruilen of om wisselen.Zoals het hier word vermeld lijkt het alsof dit gratis kan.Het kost 5€ als je dit wilt met hetzelfde nummer uiteraard

    Die 5 euro betaal je voor de adapter, de sim zelf is gratis.
    Dus als je alleen voor de microsim kiest, kost het je niets.

  28. kijk op t-mobile naar economy abbonement. deze is normaal 20.00 euro nu voor 10.00 daar merk je zo weinig van in je portomenee.

  29. Jazeker, kijk maar op website van t-mobile. naar economy abonement. normaal 20 euro maar dan mag het ook voor 1 jaar. nu tot geloof ik 5 of 6 juli is het voor 10 euro wel voor 2 jaar maar je portemonnee lijd er niet zo van vind ik.

  30. mobile vikings bied de kaart gratis aan voor nieuwe klanten,je moet wel gek zijn om nog klant te zijn bij mobistar,base of proximus als je ziet dat je gratis internet,1000sms en kan bellen aan 14 cent per minuit bij die provider!!

  31. @vanderperre charles:

    Ik ben sinds kort klant bij Allo RTL, http://www.allortl.be, is vooral gericht op Wallonië, maar biedt in mijn ogen wel zeer aantrekkelijke tarieven zoals 2GB data voor 10 euro, en elke keer je herlaad is je internettegoed opnieuw gedurende een maand geldig vanaf de dag dat je herlaadt, bellen aan 0,18/min, en vanaf 20 euro herladen aan 0,14/min.

  32. Origineel geplaatst door vanderperre charles
    mobile vikings bied de kaart gratis aan voor nieuwe klanten,je moet wel gek zijn om nog klant te zijn bij mobistar,base of proximus als je ziet dat je gratis internet,1000sms en kan bellen aan 14 cent per minuit bij die provider!!

    Als jy tevreden bent met een zwakke Edge verbinding raad ik jou mobile vikings aan en zoals alom bekend heeft monistar de microsim al lang in zijn bezit

  33. tja als je fakturen wil van 1000€ en meer moet je inderdaad bij mobistar zijn,was laatst in oostende bij mediamarkt ,komt er een verkoper bij bij van mobistar,ging mij eens uitleggen wat goedkoop surfen en bellen was! vroeg met welke provider ik was en hoeveel ik betaalde ,toen ik zei MV en ik betaal 14 cent per minuit draaide hij zich om en liep naar het toilet,ik heb hem opgewacht tot hij terug was en vroeg uitleg over men oude faktuten van mobistar ,1000 € en meer !!na 10 min palaveren heeft hij zen boeltje gepakt en is vertrokken,wist niet meer wat te vertellen ,tot daar mobistar, MV gebruikt ook 3G,maar buiten dat ben IK een gelukkige gebruiker,wil nooit meer mobistar,ben geen miljonair!!!

  34. Origineel geplaatst door Donstil
    Gister heb ik even contact gehad met de Vodafone klantenservice. Deze wisten totaal niet wat een MicroSim was en al helemaal niet wanneer ze kwamen.Daarna heb ik nog gesproken met iemand van de VodafoneShop hier in de buurt. Nadat ik had gevraagt “hebben jullie ook micro sims”. Zegt deze (niet echt vriendelijke) mevrouw “jazeker hoeveel gig wilt u hem hebben”Oftewel ze weten er TOTAAL niets van nog.

    Tja, dat de medewerkers van Vodafone niet klant vriendelijk zijn is al heel lang bekend, snap niet waarom het management hieraan niets doet?

    Het zijn echt onbeschofte lui (uitzonderingen daar gelaten) !

  35. Ik heb KPN maar eens even gebeld met de vraag wanneer ze daar een micro-sim kaart aanbieden. Die muts kon mij echt niet helpen. Blijkbaar had ze vandaag ook geen zin om te werken want ze vertelde mij dat het wel een jaar nog kon duren, en misschien wel 5jaar pfff . Nog wel verteld dat ik dan mijn contract maar opzeg bij KPN. Ook daar reageerde ze laconiek op. ****** wat een slechte klanten service hebben die
    Ik zet de schaar er wel in…

  36. Dit ding is nu voor $2 te koop bij dealextreme..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.