Reacties voor: UpWord Notes 2.0 maakt standaard notitie-app overbodig

UpWord Notes versie 2.0 maakt het noteren van ideeën nog makkelijker. Je kunt items verschuiven, synchroniseren met Evernote en meer. De standaard notitie-app is niet meer nodig.

Reacties: 5 reacties

  1. Een alternatieve notitie app die niet kan synchroniseren met iCloud en een Mac maakt wat mij betreft de standaard app niet overbodig.

    Toch bedankt voor de tip en recensie. 😉

  2. Het is zowiezo vreemd, want iets overbodig maken wat je niet kan verwijderen zodat je 2 Apps hebt schiet niet echt op.

  3. @Timosha: Ik vind dat Timosha toch wel een beetje gelijk heeft hoor.

    Ik hou nou ook eenmaal van cross-platform synchronisatie. Net zoals 1Password die goed synchroniseert met Dropbox tussen Mac, iDevices, Windows en Android devices.

  4. Ik heb steeds meer waardering voor de stockapps en waarschijnlijk zal dat in iOS8 alleen maar toenemen.

    Als notitieapp gebruik ik echter vrijwel alleen nog Drafts op zowel iPad als iPhone. Synchronisatie onderling is perfect, maar killer feature vind ik het aangepaste toetsenbord, markdown en het doorsturen naar tig andere applicaties (reminders, twitter, clipboard, mail) waardoor sommige teksten ook weer beschikbaar zijn op de Mac. Ook het tikken van sms en whatsapp berichtjes op de ipad en versturen vanaf de iphone is een makkie. Mijn must have in ieder geval.

  5. Astrid? Dat bestaat al een jaar niet meer. Was een goeie app, totdat yahoo acquihire-de.
    Gebruik zelf Clear. Sync via iCloud, wel zo makkelijk.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.