Reacties voor: Update WhatsApp Messenger verhelpt crashproblemen

Een nieuwe update voor WhatsApp Messenger moet crashproblemen verhelpen.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. Ze zijn onder hun steen vandaan gekropen? In plaats van nooit updaten krijgen we er nu 3 per week 😉

  2. En het werkt weer op IOS 5.1.1 🙂

  3. @dennis prins: De mensen die nog iOS 4 of 5 gebruiken zouden beter onder hun steen vandaan kruipen.

  4. En helaas is nog steeds het probleem met vette tekst dat de OE en de AE nog steeds in elkaar overlopen.

  5. @Seb: Er zijn genoeg mensen op deze planeet die niet over het geld beschikken om zich steeds de nieuwste iPhone aan te kunnen schaffen. iPhone 3 werkt nog steeds prima! Groot compliment aan Apple. Vooral in landen als India is er een hele grote behoefte aan het kunnen werken met WhatsApp op een oudere iPhone. Eindelijk gehoor gegeven!

  6. Ik heb nog steeds de ‘1 UNREAD MESSAGE’ bug, dit bericht blijft staan in het scherm, ook nadat ik de app geopend heb… Aan de slag, WhatsApp team..! Morgen weer een update…

  7. Origineel geplaatst door Lieko Helmus
    Er zijn genoeg mensen op deze planeet die niet over het geld beschikken om zich steeds de nieuwste iPhone aan te kunnen schaffen. iPhone 3 werkt nog steeds prima! Groot compliment aan Apple. Vooral in landen als India is er een hele grote behoefte aan het kunnen werken met WhatsApp op een oudere iPhone. Eindelijk gehoor gegeven!

    Doe je dit nou uit je mouw schudden? Je hebt een vorig jaar iPhone voor een simonly maandbedrag zonder bijleggen. Voor iemand in Nederland niks te duur. Want als je nu met een 3 loopt, dan moet een 4s of 5 ook lukken. En ik denk dat ze in India wel iets anders aan hun hoofd hebben dan t soepel laten draaien van een iPhone. Eten, onderdak enzo. Ja in India met gigantische armoede zaten ze met smart op die Whatsapp update te wachten. Pfff..

  8. Hij is nog steeds traag, als je in een chatscherm, op <chats druk, duurt het wel erg lang tot dat die wat doet.

    Whatsapp wat is dat lan aq. Kom op zeg sukkels

  9. iPhone 3G gaat niet verder dan iOS 4.2.1 dus deze update werkt helaas hier niet. Dooie mus

  10. dus whatsapp werkt nog op een iphone 3g? huh, dacht dat dat niet meer mogelijk was.

  11. Niet echt een zinnige update voor iOS 7.0.4

  12. Thanks for your message.
    In order to connect to WhatsApp, or activate your number, you will need the latest version of WhatsApp Messenger — v2.11.7 — available from the App Store on your iPhone. Please note that iPod and iPad are not supported devices.
    WhatsApp for iPhone requires iOS 4.3 or later.

  13. Origineel geplaatst door le0:
    Ja in India met gigantische armoede zaten ze met smart op die Whatsapp update te wachten. Pfff..

    Volgens mij ben je niet geheel op de hoogte van de situatie in India. Het is ver weg maar er zit nog wat verschil tussen Bangladesh en India om maar ‘ns wat te noemen.

  14. En Whatsapp op de 3Gs 5.1.1 (JB+unlock) van m’n zoon werkt weer.

  15. Mijn whatsapp (op ios7 icm iphone 5s) doet niks meer. Geen verbinding met server.

  16. Het schijn te zijn als je je laatst gezien uit heb staan. Dan kunnen andere smartphone gebruikers jou laatst gezien zien!

  17. ik heb laatst gezien aan staan, maar toch heb ik 1 UNREAD MESSAGE in het scherm staan, wat ik niet weg kan klikken. lijkt mij gewoon een bug. Ben ik de enige die dit heeft?

  18. Ik heb whatsapp geüpdated en nu werkt whatsapp niet meer, hij springt elke keer over op een blauw scherm, wat moet ik doen? Ik heb m al verschillende keren aan en uit gezet

  19. ik heb een iphone 4s ik probeer al een paar dagen die nieuwe whatsapp te updaten maar als ik op update druk komt er een balk met een hele andere email om in te loggen bij mijn apple ID kan iemand me helpen….?????? :s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.