Reacties voor: Update voor Cydia: nieuwe interface toont gebruikt geheugen

Cydia heeft een update gekregen. De optie Storage is nu gevuld met twee taartgrafieken die je geheugengebruik tonen en de weergave van applicaties is met icoontjes iets overzichtelijker gemaakt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Ik zie tot nu toe nog niet dat er een update beschikbaar is. Kan het dat de update nog niet uitgebracht is. Of hebben andere hem wel al kunnen updaten??

  2. @Jerry – Hij stond bij mij niet in het lijstje van applicaties die je moet updaten, maar verscheen bij het herstarten als ‘essential update’.

  3. ja hoor, komt NU binnen hier!

  4. It should be automatic as you the programme open, it takes a few seconds or so and you should get an update box appear in the screen

  5. Dat was snel :-)!

  6. er staat een verklaring bij waarom niet alles af is… Omdat hij het te druk heeft. Toch respect dat hij zoveel tijd voor iedereen in de iphone stopt!

  7. Hij is geupdate. gewoon ff geduld hebben dus 😉
    Bedankt voor de info.
    Ik heb ind. het idee dat alles wat sneller werkt nu.

  8. Cydia ververst de database niet meer bij het openen nadat het geladen is de eerste keer 🙂 Dat was een van de grootste irritaties!

  9. waarschijnlijk had ‘ie het gewoon te druk met andere dingen

    Lees in het homescreen van Cydia het bericht aan “Weak Mind” om een idee te krijgen van wat saurik nog op zijn to-do-lijstje heeft staan.

  10. bericht aan “Weak Mind is nu meer dan een week op het homescreen van cydia

  11. iemand enig idee hoe ik de systeem ‘schoon’ kan maken .. soort cleaner .. 88,5% vol terwijl ik niet eens zo veel geinstalleerd heb .. is hier een prg voor?

  12. maar maak toch niet uit dat de systeem partitie bijna vol zit? daar staat gewoon het besturingssysteem op, daar installeer je verder niets op.

  13. Origineel geplaatst door Amien
    iemand enig idee hoe ik de systeem ‘schoon’ kan maken .. soort cleaner .. 88,5% vol terwijl ik niet eens zo veel geinstalleerd heb .. is hier een prg voor?

    dat is op een bepaald deel van je harde schijf (besturingsysteem)
    als je dat wil veranderen moet je bosstool gebruiken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.