Reacties voor: UPC test mobiel internet voor consumenten

Deze week kunnen 450 klanten van UPC beginnen met het testen van mobiel internet. Het gaat daarbij niet om een nieuwe techniek, want de dienst werkt gewoon via het netwerk van Vodafone. Maar de provider wil zeker weten dat de mobiele data-abonnementen technisch en administratief goed werken, voordat het grote publiek zich eraan gaat wagen. […]
Lees het complete artikel → UPC test mobiel internet voor consumenten
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Dat er binnenkort een veiling aan zit de komen is wellicht wel de grootste reden dat de prijzen omhoog gaan en er geen onbeperkt internet meer wordt aangeboden. Niks geen capaciteitprolemen. De kosten van de veiling zullen veel hoger zijn dan voorgaande veilingen. De aanbieders leveren al in omdat er minder wordt gebeld en gesmst dus moeten ze de kosten voor de veiling eruit halen. Daardoor roepen ze maar capaciteit wat eigenlijk dus niet de hoofdreden is..

  2. Ik denk dat de huidige klanten van UPC er meer mee zijn gebaat dat hun provider het huidige bedrade netwerk eindelijk eens stabiel onder controle krijgen. Dit is regelmatig uit de lucht vanwege “onderhoud”.
    Daarna zou ik het wenselijk vinden als het glasvezel netwerk verder uitgebreid zou worden.
    Dit laatste is misschien (waarschijnlijk) al gaande maar het tempo waarmee dit gebeurd kan wat mij betreft omhoog.

  3. Laatste 10 jaar bij UPC geen seconde downtime
    Ik snap dat gezeur op upc ook niet zo goed

  4. Laten ze de dingen de ze beloven maar na komen en zorgen dat dat foutloos loopt en dat de klanten van UPC een keertje tevreden kunnen zijn over de diensten die ze nu aanbieden

  5. De nieuwkomers zijn van harte welkom. Mits ze met NORMALE prijzen komen!

  6. Misschien zorgt mobiel internet er wel voor dat ook de gewone klanten voortaan gegarandeerde verbinding hebben doormiddel van een USB dongle die in het modem word geplaatst.
    Verder heb ik nooit storing bij UPC…. Dat was bij Telfort wel anders

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.