Reacties voor: UP by Jawbone is de juiste app voor UP3-sportbandje

De Jawbone Up3 werkt niet meer met de oude iPhone-app van UP, maar met UP by Jawbone. Die werkt weer niet met de andere fitnessbandjes.
Bart Breij -

Reacties: 5 reacties

  1. Mmm gezien de prijs en mogelijkheden blijf ik wel bij mijn Microsoft band ..

  2. Zou graag de nieuwe UP3 eens willen uitproberen als “stil alarm” en slaaptracker. Wel maar wachten tot hij beschikbaar is bij een betrouwbare winkel waar ik hem kan omruilen als ie stuk gaat, want Jawbone hun reputatie op dat vlak is toch niet echt goed…Vraag me af wanneer de UP3 uitkomt, zal niet meer in tijd zijn voor Kerst denk ik!

  3. Dan word het nu weleens tijd dat ik hem kan gaan aanschaffen. Heb er wel zin in om de UP3 te gaan gebruiken. Nog geen Nederlandse winkel kunnen vinden die mij kan vertellen wanneer zij hem ontvangen van Jawbone en zelfs Jawbone kan niks zeggen wanneer de EU aan de buurt is.

  4. Jammer dat je met de laatste update je voeding niet meer kan bijhouden, dat vond ik zeer handig. En werkt ook niet meer met Sleep Cycle. Vind het nu alleen nog maar een stappenteller. Denk dat ik de app niet meer ga gebruiken.

  5. Loop sinds april nu met de up24 helaas al twee keer moeten vervangen ook. Voor het geld zou ik volgende keer toch op zoek gaan naar een alternatief.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.