Reacties voor: Deze draadloze oplader laadt tot drie apparaten tegelijk op

De draadloze oplader van Unravel werkt met Qi en kan tot wel drie apparaten tegelijk opladen. Je kunt hem opvouwen in verschillende vormen, zoals een driehoek.
Daniel Vischjager - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Een draadloze lader? Lader om “draadloos” op te laden.

  2. Wacht nog wel even op de airpower

  3. Laad 3 apparaten en zet je huis in de fik. 😅

  4. Wat een leuk ding. Maar hij zal vast niet met 30W opladen als de 3 spoelen opgevouwen zitten. 😉

    Helaas (nog) niet verkrijgbaar in de EU. Verzendkosten tot daar aan toe. Het is altijd weer een verrassing hoeveel invoerbelasting de ambtenaren er bovenop gooien.

  5. Ik heb deze Unravel via Kickstarter besteld en ontvangen. Er zit een 60W adapter bij, die ook opgevouwen prima werkt. Geen oververhitting, mijn huis staat nog. Maar, in tegenstelling tot de plaatjes, kun je een iPhone alleen maar horizontaal opladen. En met een kabel aan je MacBook kun je het ook vergeten, dat levert niet genoeg stroom op. Er wordt kennelijk aan een versie 2 gewerkt in de toekomst, om ook verticaal te kunnen opladen (heb contact gehad met de ontwikkelaars), maar dat laat beslist nog even op zich wachten. Ik vind hem wel mooier en compacter dan de AirPower en vermoedelijk ook goedkoper. Ben bijna tevreden.

  6. @Edwin: Verrassing? Als je je in zou lezen is dit dus geen verrassing. Je hebt zelfs een grote kans dat het langs de douane glipt zonder kosten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.