Reacties voor: Unlock voor iPhone 3G en 3GS volgt op of voor zondag (jailbreak)

MuscleNerd van het iPhone Dev Team heeft bekend gemaakt dat de softwarematige unlock voor de iPhone 3G en iPhone 3GS op schema ligt om op óf voor aanstaande zondag beschikbaar te worden gemaakt. Aan de unlock van de laatste 02.10.04 baseband voor de iPhone 4 zal langer moet worden gewerkt.
Paul Pols -

Reacties: 44 reacties

  1. Juist niet dat de unlock voor de iPhone 4 komt. Er staat in het Nederlands: Langer voor de iPhone 4. Niet dat die ook komt zondag!

    In het bericht staat dan ook dat de unlock voor de iPhone 4 in ieder geval niet op zondag uit komt, maar dat je op basis van deze tekst wel kunt opmaken dat deze unlock in ieder geval wel mogelijk lijkt?

  2. Ze zijn weer goed bezig, zelf wacht ik op de jailbreak voor iPhone 4 unlock heb ik niet nodig.

  3. Die basebands moeten toch een keer perfect en niet unlockbaar zijn? Voor het iOS zelf lijkt me dat wat moeilijker, maar de BB? Gelukkig heb ik zelf een iPhone 4 uit belgie

  4. Goed nieuws dus 🙂

    Heb geen Unlock nodig dus doe mij maar gewoon een Jailbreak 🙂

  5. Yes! Zit juist wel te wachten op een unlock voor m’n oude 3g, zodat deze binnen het gezin kan worden doorgegeven met een prepaid kaartje. Daarnaast is een unlock sowieso handig als je in het buitenland ook eens een prepaid data sim wil gebruiken. Die belachelijke roaming tarieven gun je de providers toch niet?

  6. Laat maar komen.
    Dan kan mijn vrouw ook weer lekker bellen met een iPhone ha ipv old scool Nokia

  7. Origineel geplaatst door Maurits
    Juist niet dat de unlock voor de iPhone 4 komt. Er staat in het Nederlands: Langer voor de iPhone 4. Niet dat die ook komt zondag!

    Moeilijk he lezen? Er staat nergens in het artikel dat het voor de iphone 4 zondag komt. Echter wat het artikel impliceerd is dat met er nog steeds kans in ziet om ook de iphone 4 te unlocken aangezien er staat Iphone 4 takes longer. Hetgeen betekend ze zijn er nog meebezig. Dus je comment raakt kant nog wal.

  8. Eindelijk, we hebben er lang op moeten wachten.
    Kan ik zelf is mijn htc hd gaan verkopen, en hoef ik
    maar met 1 koelkast rond te lopen.

  9. De jailbreak voor iPhone 4 is te realiseren via redsn0w maar werkt nog lang niet goed. Heb daarom ook mijn iPhone 4 weer in orginele staat terug gebracht. Omdat de jailbreak nog niet untethered is betekend dit in de praktijk dat bij elke installatie van een app. je de iphone weer aan je pc kan hangen en opnieuw mag jailbreaken.

    SBsettings werkt ook nog niet op 4.2.1. dus gewoon wachten dat de final untethered jailbreak er is.

  10. Eindelijk hij mag van mij voor zondag komen Dan kan ik Eindelijk mijn iPhone weer gebruiken

  11. Nog even wachten guys kan geen kwaad.
    Zobespaar je een heleboel jb en reset uren.
    d(-_-)b

  12. SBSettings werkt prima op 4.2.1. Ik draai het hier zelf op mijn iPhone 4.

  13. @mr-3gs: Jailbreak voor iphone4 is al lang uit? ik weet niet waar je nog op zit te wachten 🙂

  14. Zal deze jailbreak ook op de ipod touch 4g werken?

  15. 3g met 4.2.1, JB geeft bij mij springboard errors met SB settings.

  16. eindelijk, me nichtje zal blij zijn dat ze haar telefoon mag gebruiken weer.

    Hopelijk is het wel een simpele unlock, want ze snap er niet ecth veel van…

  17. Fijn! Eindelijk voor mijn oude 3G kan ik hem doorgeven aan het vrouwtje. Is die ook weer blij. Sunday Funday for me!

  18. Ik kan niet wachten op de unlock voor 02.10.04.
    Heb nu al een maand een iphone 4 waar ik niet mee kan bellen en smsn. Met andere woorden een luxe ipod 🙁

  19. Ik snap die meldingen van mensen met een 3G niet. Je kunt na een jaar gratis een unlock aanvragen bij je provider. Ik heb een 3G en een 3GS die beide unlocked zijn via t-mobile…

  20. Origineel geplaatst door Theunis
    Zal deze jailbreak ook op de ipod touch 4g werken?

    Lees nou eerst ff het artikel: het gaat niet om een jailbreak maar om een unlock. En zoals geschreven werkt de aangekondigde in eerste instantie alleen op de 3G(S).

  21. @Constant: AT&A uit Amerika?

  22. @Constant in Oostenrijk weigert T-Mobile de iphone te unlocken, ze verwijzen in de winkel zelfs naar ‘het’ internet. Dus hier met die unlock!

  23. @S.Egilmez: Thethered JB is uit, maar niet untethered 😉 en daar wachten we op 😉

  24. Origineel geplaatst door ConstantIk snap die meldingen van mensen met een 3G niet. Je kunt na een jaar gratis een unlock aanvragen bij je provider. Ik heb een 3G en een 3GS die beide unlocked zijn via t-mobile…

    Tmobile unlocked de 3G niet meer gratis tenzij je de oorspronkelijke koper bent. Mijn 3G is gratis unlocked. De 3G van mijn vriendin doen ze niet meer ( via dit forum gekocht). Dan zit je dus aan een unlocked en JB vast.

  25. @Dreamy
    Kant noch wal

  26. beste mensen ik snap het even niet meer ik heb een 3gs 4.1 bb 05.14.02 de unlock komt op zondag of eerder maar zit ik nu op de unlock te w8ten van de 4.1 of ook de 4.2 kan ik dan 4.2 op mijn iphone zetten en dan de unlock van zondag begrijp ik dat goed mvg marco

  27. Ik wacht al weken (maanden) op de Unlock voor OS4.1. Nu was al even bekend dat deze zou verschijnen NA de release van OS4.2. En dit is dus ook het geval.

    Logischerwijs zou je nu ook denken dat de Unlock voor OS4.2 pas verwacht wordt NA de release van OS4.3. Maar niets is minder waar… tot mijn grote verbazing lees ik nu dat zondag a.s. niet alleen de Unlock voor OS4.1 komt maar OOK de Unlock voor OS4.2!?

    Waarom moe(s)t je relatief lang wachten op de Unlock van OS4.1 en relatief veeeel korter op de Unlock van OS4.2?

    Mvg!

  28. Ik heb 2 weken geleden mijn iPhone 4 geupdate naar 4.1 zonder TinyUmbrella te gebruiken. Dus ik kan op het moment mijn iPhone niet unlocken. Heeft iemand enig idee hoelang het kan duren voordat de unlock er is???

  29. Beste mensen,

    Heeft toevallig iemand een Orange UK simkaart?
    Dit heb ik namelijk nodig om mijn Iphone 3GS 4.1 te activeren. Stuur me een e-mail, over de prijs komen we er wel uit. Alvast bedankt!

  30. op of voor…
    wat is er gebeurd met “uiterlijk”?

  31. Fijn! Had bij mijn moeder d’r iPhone 3GS uit Portugal de unlock eraf gehaald (al 4 maanden geleden) omdat ik dacht dat ik het zelf allemaal zo goed wist! Hij ligt nu bij een mannetje die hem zo snel mogelijk gaat unlocken dus!
    😀

  32. Ik wil een unlcok voor iphone 4.. zit nu op 4.1… toe jongens, werk es door !!! 🙂

  33. Origineel geplaatst door michiel
    @DreamyKant noch wal

    Jammer dat je de rest van de spel/tik fouten niet corrigeerd, Bv met ipv men…. en ga zo maar door…… gemiste kansen vriend.

  34. Heel simpel allemaal lieden;

    Als je een iPhone 3G óf een iPhone 3GS hebt, dan kun je aanstaande zondag je telefoon sim-unlocken d.m.v het programma “Ulrasn0w”.

    Deze stelt je in staat je iPhone die draait op 4.1 (dus géén 4.2!!) met baseband 05.14.02 te sim-unlocken.

    (Instellingen>Algemeen>Info, en dan kijken wat er achter ‘Modemfirmware’ (dat is je baseband) staat.

    De iPhone 4 is qua hardware anders, en duurt langer om te kraken.

    Denk aan een auto die je koopt. Een nieuwer model heeft een andere inhoud!!

    Hoop dat het zo wat duidelijker is over het hoe en wat!!

    (note: NIET Updaten naar iOS 4.2, dan kun je dus je unlock voorlopig wel even vergeten omdat je baseband dan ook mee veranderd!! Tenzij je hiervoor pawngetool gebruikt. GOOGLE!!)

  35. Kan ik ook mijn iPhone 3GS en 3G met IOS 4.1 unlocken ?
    Ik wil namelijk nog niet updaten naar 4.2.
    Kan ik gewoon in Cydia naar Ultrasn0w en dan installeren a.s. zondag ?

  36. Beste mensen ik snap het nu helemaal niet meer.
    Er word op verschillende forums wel degelijk beweerd dat zondag de jailbraik en onlock word gelanceerd voor de firmware versie 4.2.1 en voor alle basebands die die met die firmware samenhangen. kan iemand me alstublieft van de juiste informatie voor zien.

    Want als ik over een paar dagen men iphone niet kan onlocken dan moet ik dus noodgedwongen uitwijken naar de officiële onlock via t mobile kosten 120 euro.
    Hoop een antwoord van een van jullie te mogen krijgen.

  37. He iphone vrienden,

    Vraagje mijn ihpne ( 3G Basb 05.14.02 met versie 3.1.3(7E18))
    Dus als het goed is kan deze zondag geunlocked worden??

    Ben benieuwd met welke sotfware gaat dat dan waarschijnlijk?

  38. En hoe zit het met de 05.15.04 ik heb met me stomme kop verkeerd geupdate 🙂 en kan nu me iphone niet gebruiken zonder 50 euro aan t-mobile te betalen en dat is het laatste wat ik wil doen haha.

  39. @Gixxer 3GS: Zoals boven staat beschreven.. Dat kan aanstaande zondag, houd de blog van het Dev team in de gaten!

  40. @Y Aliyat: Beste,
    Als je naar http://www.twitter.com/musclenerd gaat kun je alles op de voet volgen. Hij is één van de verantwoordelijken voor de unlock! Informatie die je daar vindt is 100% betrouwbaar en is niet via omwegen!
    good Luck!

  41. Ik kan niet wachten jongens!

  42. De unlock zou toch vandaag komen ik las ook 02:30am maar is dat dus vanacht om half 3 of begrijp ik het niet kan ook niet wachten

  43. Ik ben al weken aan het wachten om de nieuw gekochte telefoon van mijn vriending te unlocken zodat ze deze met Vodafone kan gebruiken.

    05.14.02 modem icm ios 4.1 ….

  44. Wanneer komt de unlock, ze hadden toch gezegd vandaag?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.